Nieuw blog schema.

Lieve lezers,

Je zult denken: is dit niet Jennifer haar tiende artikel over dat ze het bloggen anders gaat doen? Dat is inderdaad wel zo, omdat ik het gevoel heb dat jullie het toch niet helemaal snappen. In een youtube video had ik al gevraagd of ik moet stoppen met m’n blog. Altijd als ik een video plaatst wordt hij goed bekeken en krijg ik leuke reacties. Op artikelen gaat dat anders. Als ik namelijk zo’n artikel plaats van ‘ ik gooi de boel om ‘ krijg ik meiden die heel lief reageren maar ook meiden die dat niet doen. Dat vind ik niet erg, want ik snap het wel. Dan denk ik zo van: oke ze willen dat ik doorga, dan doe ik weer m’n best voor artikelen! Als ik dan eenmaal heel veel werk gedaan heb voor artikelen en ze online staan, krijg ik eigenlijk nooit echt veel reacties en heb ik het gevoel dat jullie de artikelen niet echt leuk meer vinden. Omdat het met youtube zo goed gaat en jullie mijn video’s wel leuk vinden, denk ik: dan steek ik lekker veel tijd in video’s, en misschien als ik zin heb of iets belangrijks te vertellen heb plaats ik een artikel. Kort om: ik ga me dus meer op mijn youtube kanaal focussen en minder op m’n blog. Ik hoop dat jullie dit een beetje snappen en waarderen, want ik heb hier enorm lang over nagedacht!

Liefs Jennifer,

26 Comments

 1. isaaa

  Ik snap het en ik vind het goed dat je nu echt duidelijkheid hebt en echt aangeeft wat je nu gaat doen en niet aan ons vraagt wat je moet doen, aangezien je het zelf moet beslissen en door het aan ons te vragen wers het nog onduidelijker.
  Ik kijk graag je filmpjes dus ik ben blij dat je daar sowiezo mee doorgaat! Succes ! xx

 2. lynn

  Ik snap het en ik vind je video’s vaak leuker dan een artikel lezen. Niet dat ik je blog niet leuk vind!! Het is jou keuze. I♥you xxx

 3. Anouk

  Maar misschien is het juist ook, dat als je veel artikelen op je blog plaatst, dat je YouTub-kanaal ook iets meer bekendheid krijgt? Gewoon een tip! :)

 4. Laura

  Dat je minder reacties op je blog hebt is omdat je minder artikelen plaats. Als je bijna geen artikelen meer plaatst komen sommige mensen geen kijkje meer nemen op je blog. Je blog is super leuk, stop er alsjeblief niet mee.

 5. Lotus

  Goed Jennifer dat je een keuzen hebt gemaakt komen er dan ook 2 video’s in de week online of 1? Ik snap wel als je er 1 doet want je hebt het denk ik ook wel heel druk met school. Gaat het ook goed en kan je naar de havo ? Ik hoop het voor je x-jes

 6. Dana

  Goede keuze gemaakt, en ik snap het nu ook. Trouwens, ga je naar de Mavo of naar de Havo? Liefs,

 7. Nog minder?
  Oké, dit blog dus uit mn bloglijst halen, erg jammer dit..

 8. Hoi Jennifer
  Ik hou echt heel erg van je video’s maar je blog is heel interessant ik hoop dat je er niet mee stopt dat zou echt jammer zijn!!!

  Heel veel liefs xx anoniem

 9. Ik snap het! Dit is volgens mij ook een goede keuze, ikzelf kijk ook vaker je filmpjes dan dat ik je blog lees!

 10. Omdat mensen je blog niet meer lezen komt omdat je weinig artikelen plaatst. Mijn maakt het niet uit want ik blijf je Youtube video’s kijken. xx

 11. Valerie

  Goed dat het nu helemaal duidelijk is! Maar misschien een tipje; als je een video hebt gemaakt, kun je die niet alleen op YT zetten, maar ook op je blog. Zo is het toch niet helemaal “uitgestorven” hier want dat is zonde van zo’n mooi domein, toch?

 12. Marleen

  Heei,
  Ik lees je blog sinds vandaag en ik vond filmpjes altijd al leuker

 13. ..

  Goede keuze wil je misschien 2 x in de week een video plaatsen ?

 14. Heey,
  Ik vind het erg jammer, maar ik weet wel een paar redenen waarom je minder reactie’s krijg.
  -Je plaatst heeel er weining artikelen, als je er een paar per week doet, gaat het waarschijnlijk veel beter!
  -schrijf bijvoorbeeld meer over budget producten, DIY & tags of een ask jennifer alleen dan een leuk artikel!

  Het zijn gwn wat tips & ik hoop dat je het leest en reageert! En misschien dat je dit kan toepassen.
  Xxxx

 15. Noa

  Mensen verlaten je blog omdat er geen artikelen meer komen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik je blog niet echt meer zo leuk vind. Je reviews en andere artikelen zijn niet echt bijzonder, verzin iets wat andere blogs niet hebben.

  Noa

 16. isaaa

  Maar ik snap niet waarom je nu op je YouTube kanaal dingen belooft en het niet na komt ! Als je weet dat het je niet gaat lukken om elke woensdag een video te maken, moet je ons dat niet beloven en gewoon en video maken wanneer jij kan en wil!!

 17. Hey Jennifer, vorig jaar ging ik op vakantie naar Kreta en toen ontmoette ik een meisje, Melanie, ik weet niet of je haar kent. Ze was heel erg fan van je blog enzo en vertelde me er veel over en eigenlijk sindsdien ben ik me veel meer met beauty en bloggen bezig gaan houden, samen met Jiami van lifesplash ben jij mijn grote voorbeeld
  Zou je misschien een kijkje willen nemen op mijn blog?

 18. Amaely

  Echt super jammer en nu zie ik bijna geen artikelen en je zegt zelf dat je het gewoon doet omdat je het leuk vind dus Pliezzzz stop niet of zet gewoon eens een keer een artikel op je blog!

  (Ik volg je ook op yt) Doei

 19. emmy

  Ik snap je keuze en ik vind het ook een goede ik kijk ook sneller je filmpjes dan dat ik op jouw blog artikelen bekijk(je blog is wel super leuk ♡) xx hvj xx

 20. Femke

  Ik was altijd een trouwe volger van je blog, maar dit vind ik wel erg slapjes.Je hebt nu al langer dan 5 weken niets gepost en ook je youtube verwaarloos je een beetje. Ik vind je filmpjes nu niet echt meer zo leuk als vroeger. Dit is niet om je af te kraken, maar ik vind dit wel erg jammer.

 21. Anouk

  Ik snap dat je je meer op school en youtube wil richten, maar 5 weken vind ik wel een beetje overdreven. Anders zou ik er gewoon mee stoppen.

 22. Hey,
  Wanneer komt er weer een artikel online? Ik snap dat je het druk hebt met school, maar als je niet meer van plan bent om artikelen te plaatsen, kun je stoppen of toch artikelen gaan plaatsen. Niet gemeen bedoelt ofzo maar ik mis de artikelen.

  XX Kirsty

 23. wanneer nog eens een artikel? x

 24. Dana

  … Komt er ooit nog iets online op je blog? 4 maanden niks geplaatst. Geen haat, maar ik mis het gewoon.

 25. Femke

  meid je hebt ook nog een blog he, vergeet dat niet.

 26. Tessa

  Wow je hebt echt al lang niks meer gepost, en met je YouTube doe je ok weinig

Leave a Comment