Nieuwe Action blushes!

IMG_9897Action heeft heel erg vaak nieuwe producten. En natuurlijk neem ik ze dan altijd mee, want duurder dan 2 euro is het zeker niet. Toen ik gisteren bij de Action was, zag ik dat ze nieuwe blushes hadden. Mineral blushes, nog wel. Ik nam allebei de kleuren mee, om ze te reviewen voor jullie. Een blush voor 1 euro, is het wat? Lees snel verder!

IMG_9898Hier zie je het verschil. Boven ligt de oude blush van de Action, en onder de nieuwe. Ik vind dat ze het echt heel goed hebben gedaan! De oude verpakking vond ik erg lelijk, en de zilveren rand werd ook heel snel lelijk. Ik weet niet of jullie het merk L.A Colors kennen, maar Action heeft duidelijk hun nieuwe verpakking geïnspireerd op de blushes van L.A. Colors. Ik vind de nieuwe kleuren ook erg leuk. Niet heel bijzonder, maar voor een euro… De linker is echt een beetje roze paars, heel erg mooi voor bijvoorbeeld in de winter. En de rechter is iets meer aan de peacy, bruine kant en in het echt oud roze. De namen zijn simpel, de linker kleur heet ‘Pink’ en de rechter heet ‘Rose’.

IMG_9899

Ook is de inhoud leuk. De oude blushes hadden al onderin een klepje met een spiegeltje en een sponsje (!), maar nu hebben ze het ook maar dan vernieuwend. Dit ziet er echt veel beter uit dan die andere. Hier zit een normaal kwastje in die ik alsnog niet ga gebruiken, maar het is beter dan een sponsje. Ook zit er een handig spiegeltje in, waarin je jezelf goed kunt zien.

IMG_9900

Dit zijn de swatsches. De linker kleur is dus Pink, en de rechter Rose. Zoals ik al vertelde, is Pink iets aan de barbie roze-paarse kant. En ik vind Rose ook heel erg mooi. Echt een oudroze kleurtje, met mooie shimmers. De blushes bevatten allebei heel veel pigment, en zijn niet korrelig. Ze voelen heel erg zacht aan.

IMG_9904Hier heb ik de kleur Pink op. Ja, ik heb geen make-up op maar daardoor kijk je wel echt naar de blush. Ik moet zeggen dat de blushes moeilijk aan brengen. Ze zijn erg gepigmenteerd, en brengen in 1 keer heel erg veel kleur aan. Het is natuurlijk een voordeel dat ze veel pigment afgeven, maar een nadeel voor het aanbrengen. Maar als je de kwast goed aftikt, gaat het helemaal goed! De kleur is echt heel mooi, gewoon barbie roze! Ik had hem iets paarser verwacht omdat hij er in de verpakking paarser uitziet, maar dit is ook erg mooi!

IMG_9905

En hier heb ik Rose op. Je zult op de foto’s niet echt verschil zien, maar in het echt zie je dat wel. Pink heeft een veel meer koelere ondertoon, dan Rose. Ik vind eerlijk gezegd Rose mooier, omdat hij echt een gezonde glow en kleur geeft. Pink is meer voor in de winter vind ik. Maar, ik vind ze allebei mooi.

IMG_9906

Ik vind beide blushes erg mooi, en erg fijn. Ze korrelen niet, en bevatten veel pigment! Ook de kleuren zijn erg mooi. Als je bij de Action in de buurt bent, loop even naar binnen en kijk even naar de blushes. Als je behoefte hebt aan een blush dan haha. En voor 1 euro zou ik dit niet willen laten liggen!

946873385011505080613

8 Comments

 1. Wauw, ik vind Rose wel heel mooi persoonlijk! Die ga ik zeker meenemen.

 2. Madelon

  Leuk artikel ! ik ga zaterdag naar de action dus k denk dat ik ze mee ga nemen !
  xxxxxxxx

 3. Ik zelf ben vorige zaterdag geweest toen hadden ze hem nog niet wel de nieuwe eyeliners hebben ze wel

 4. Hey jennifer!
  Ik kende je via Youtube en ik dacht ”Laat ik eens op je site kijken!”.
  Bij deze dus even gedaan en ik vind dat je echt een leuke site hebt en je maakt leuke dingen erop. Zelf ben ik een site begonnen maar ik ben er achter gekomen dat mijn site na een maand verloopt :( Ik zou heel graag met je willen chatten hoe jij dit allemaal voor elkaar hebt gekregen! 😀 Verder ga ik zeker weten die rose blush kopen! Je hebt er echt een leuk artikel over gemaakt!
  Hopelijk beantwoordt je me snel :)
  xxxxx

 5. Heye jennifer ik had ze maandag al gekocht ik heb op mijn blog ook een review geschreven gister ik heb 853 peach sorry ik wilde het nog vertellen maar ik was het vergeten sorry
  Xxxx beautyeyelash

 6. Ze staan je goed!
  Liefs, Maruschka

 7. Ik ga ze nu zeker kopen!

Leave a Comment