Nike Stefan Janoski & Mindless longboard

IMG_1055Afgelopen maand heb ik veel nieuwe dingen gekocht. Waaronder ook een longboard, en een nieuw paar Nike’s. Ik ben er allebei super blij mee, en daarom leek het me wel leuk om er een artikeltje over te schrijven. Dus ben je benieuwd hoe mijn nieuwe longboard bevalt, en hoe lekker m’n nieuwe schoenen zitten? Lees dan snel verder!

Ik heb het longboard en de schoenen zelf gekocht, en dit is geen gesponsord artikel.

IMG_1045Laten we beginnen met de schoenen, dit zijn namelijk de Nike Stefan Janoski. Stefan Janoski is een skater, en daarom zijn dit ook echte skate schoenen. Ik had ze al een tijdje in gedachten, en eindelijk heb ik ze!

IMG_1047Dit zijn de schoenen. Het is een simpele schoen, en daarom erg geschikt voor bij het skaten. Bij het skaten is het belangrijk dat je schoen lekker zit, en niet teveel poes pas heeft. Ik werd meteen verliefd op de schoen, toen ik het gekleurde gedeelte zag. Ook omdat de zomer in aantocht is, leek dit me echt heel erg leuk en ook wat aparter.

IMG_1049

IMG_1046Het gekleurde gedeelte is aqua/mintgroen, al lijkt het echt blauw. Ze lopen enorm lekker, ik had eigenlijk ook niks anders verwacht. Je kunt er fijn mee skaten, maar ook voor school zitten ze heel fijn. Ook vind ik het gaaf dat er op het ‘flapje’ van de schoen ook echt ‘Stefan Janoski Skateboarding’ op staat, want dan heb je gewoon speciale skateschoenen aan.

IMG_1050Over de prijs gesproken, vielen deze schoenen enorm mee. De schoenen die ik heb, schijnen dus ‘kinder schoenen’ te zijn. Dat vind ik totaal niet erg, want ik heb maat 39 dus dat is prima. Deze schoenen kostten mij nu nog maar 60 euro, en voor de volwassen schoenen zouden ze rond de 85 euro kosten. De maat is precies hetzelfde als bij de volwassenen, dus als je ze wil zou ik zeker even bij de kinderen gaan kijken want daar zijn ze mooi een stuk goedkoper!

Hier kun je heel veel Nike Stefan Janoski schoenen vinden.

IMG_1051Ook heb ik een hele tijd geleden een longboard gekocht. Zoals jullie weten heb ik al een pennyboard, maar ik merkte dat ik het boarden enorm leuk vond. Met een pennyboard kun je niet zulke grote afstanden afleggen, en dat leek me echt geweldig om te doen. Toen kwam ik dus bij een longboard aan, wat heel goed is voor lange afstanden.

IMG_1052Mijn longboard is van het merk ‘Mindless’ wat ik totaal niet kende. Ik heb wel eens gehoord van Saterno en Globe, maar dit merk had ik nergens gezien. Ook hebben ze bij ons geen longboards in de stad te koop, dus ik moest wel online bestellen. Ik vond deze zo mooi en anders dan de meeste mensen hadden, dus ik besloot hem te bestellen. Voor dat je een longboard besteld raad ik je aan om even video’s te zoeken van hoe hij rijd en dat soort dingen. Want je wilt niet een board kopen van over de 100 euro, die totaal niet fijn is. Mijn longboard is 1.11 meter, wat heel erg lang is. Een ‘normaal’ longboard is rond de 100 centimeter. Het longboard rijd heel fijn, en stuurt soepel. Ik ben er ook al een paar keer mee naar school gegaan, en ik ga net zo snel als op mijn longboard als op mijn fiets.

IMG_1054Ik vond het wel gaaf om mijn longboard van de achterkant ook wat op te pimpen. Dus ging ik naar wat sneaker winkels bij ons in Apeldoorn, en vroeg ik om stickers voor mijn longboard. Tot mijn verbazing kreeg ik ook enorm veel hele leuke stickers, en zo ziet mijn longboard er van de achterkant uit. Volgens mij kun je het er altijd nog wel afkrabben, of met speciaal sticker spul eraf halen. Maar voorlopig vind ik het zo heel gaaf.

Mijn longboard heet het ‘Mindless Maverick DT longboard’ en ik kan de site niet meer vinden op waar ik hem besteld heb. Wel kun je altijd hier kijken, op de site van het merk zelf.

Liefs Jennifer,

Heb jij ook een longboard, en wat vind je van de Stefan Janoski’s?

13 Comments

 1. Volgens mij is het board niet 1,11 centimer? :$
  Maar 1,11 meter?

 2. Dana

  Wauw, ik ben helemaal weg van je schoenen! Nike is mijn favoriete merk en deze zijn zo mooi! Zelf kan ik helemaal niet skateboarden of iets wat daar op lijkt! Haha.

 3. Leuk artikel! Jammer dat je weinig post .. :(

 4. Femke

  Hooi srr dat ik dit mss zeg ma je hbt tg een beautyblog en je zet er niks over op en wa zijn we nu me een revieuw over en skatebord

 5. Hee! Hele leuke schoenen en skatebord !
  Ik hoop vaker video’s te zien want dat zou heel leuk zijn!
  Ha!

 6. Hee,
  Ik vindt echt dat je hele mooie scherpe foto’s maakt! En een hele leuke blog!

 7. Lotus

  Super leuk artikel jen,
  En leuk dat je weer wat vaker artikelen maakt ondanks school en zo wil je weer een keer een ask jen doen ofzo
  Ga zo door meid!

 8. Soheila

  Leuke schoenen!! Ik skateboard zelf ook, maar ik heb nog nooit op een longboard gereden! Het lijkt me wel erg vet!!

  Liefs.

 9. deborah

  gaaaffff! ik wil ook graag een longboarddddd love it!
  ps:
  je maakt echt leuke artikelss!
  xxxxx

 10. Lotus

  Heb je ook kleedgeld of hebben je ouders de schoenen gekocht want eerder zij je altijd dat je ouders het kochten is dat nu ook nog zo of heb je al kleedgeld

Leave a Comment