Ooglook: Happy summer day.

Op dit moment is het mooi weer, de zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Maar, we missen iets. Juist een mooie ooglook met felle kleuren! ik heb een ooglook gemaakt met geel uit de mooie zon, en lichtblauw en donkerblauw uit de heldere lucht. Ik laat jullie stap voor stap zien hoe je deze summer ooglook kunt maken!

Ik ben sinds kort echt gek op geel in ooglooks, omdat geel je ooglook toch nog wat feller maakt dus die kleur kon niet ontbreken. Voor de geel gebruik ik het pick&refill doosje van Etos. Ik gebruik een highliter en een lichtblauwe kleur uit een palletje van Catrice: 020 Go Green Take Me! En een donkerblauw kleurtje uit mijn nieuwe Action palletje. Natuurlijk heb je ook een mascara nodig, en eventueel een eyeliner als je dat wilt. Laten we snel beginnen hoe je de ooglook maakt!

Als eerst gebruiken we een oogschaduw basis. Ik gebruik hier de Essence eyeshadowbase. De oogschaduwbasis zorgt ervoor dat je oogschaduw langer blijft zitten, en dat de kleur natuurlijk beter zichtbaar is!

Nu gaan we aan de slag met de gele oogschaduw. Om deze aan te brengen gebruik ik een klein kwastje om beter de kleur mee aan te brengen. Ik doe de gele oogschaduw in de binnenste ooghoek, tot een derde deel over mijn onderste wimperrand, en voor een klein stukje op het bewegend ooglid. Ik heb gele wimpers!!

Nu pakken we de lichtblauwe oogschaduw en die gaan we eigelijk net zo aanbrengen als de gele. voor een klein gedeelte naast de gele op de onderste wimperrand, en voor een stukje bij boven bij het bewegend ooglid.

Nu gebruik ik het Action palletje voor de donkerste kleur. Deze kleur geeft niet veel pigment af, maar bouw de kleur dan op. Het maakt echt niet uit om 4 laagjes van een oogschaduw aan te brengen. Breng deze kleur ook aan in de crease en blend deze.

Door het blenden van de donkere oogschaduw zijn de kleuren iets meer weggevallen. Op deze foto heb ik van de gele kleur en de lichtblauwe nog een laagje aangebracht. Het is nu net weer iets verder. Natuurlijk heb ik ook lichtjes de highliter op het wenkbrauwbot aangebracht.

Nu alleen nog een eyeliner en mascara! Ik gebruik een nieuwe gel-liner van Action, en natuurlik mijn favoriete mascara van Action. Nu is de look klaar, je bent nu helemaal ready voor de zomer!!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en misschien ga je nu ook de look maken of heb je inspiratie opgedaan. Bedankt voor het lezen, en nog veel plezier in het mooie weer!!

xxx Jennifer,

 

1 Comment

  1. juliette

    Hele mooie ooglook!!!!!!!

    Liefs Juliette!!

Leave a Comment