Oorbellen van Vintagestore.nl

PIC_0776

Misschien hadden jullie de unboxing op youtube al gezien, met het pakketje van Vinatagestore.nl! Je kon zien dat ik niet helemaal tevreden was over de webshop, omdat de spullen binnen no-time kapot gingen en het niet goed ingepakt zat. Toch is het opgelost en goed gekomen, wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

IMG_0773

Zoals ik al zei, gingen de sieraden heel snel kapot. Vintagestore zag dat, en ze deden er meteen wat aan. Als een sieraad kapot is mag je voor het dubbele geld een nieuw sieraad uitzoeken. De eerste keer dat het pakketje aankwam zat het in een envelop, en daarin zaten de sieraden gewoon los. Dat vond ik al erg raar, want meestal pakt een bedrijf de sieraden in en doet het in een zakje. De tweede keer dat ik dus iets nieuws uit mocht zoeken zat het allemaal netjes in een doosje, en zat het sieraad ook echt ingepakt. Al een goeie verandering! Ik mocht dus voor het dubbele geld een sieraad uitzoeken, dus ik koos voor dit paar oorbellen. Het zijn mooie classy oorbellen, en ik vind ze best mooi! Het zijn gouden oorbellen, met wat steentjes in het midden. Op de vorige oorbellen was er ook een stukje geroest, en dat is nu ook weer een klein beetje zo al zie je het op de foto niet. Dat hoort dus waarschijnlijk zo, omdat de webshop hele oude sieraden verkoopt. Ik vind het niet heel fris maar goed, als je er van houd is het natuurlijk niet zo erg.

PIC_0775

Hier heb ik de oorbellen in, ik vind ze erg leuk! Onlangs dat het de eerste keer niet echt goed uit pakte, heeft de webshop het wel weer goed opgelost. Dat is natuurlijk een pluspunt!

Groetjes Jennifer,

Heb jij wat besteld op Vintagestore?

 

3 Comments

  1. Madelon

    Goed opgelost

  2. Nooooooo

    Nou heel erg bedankt voor de tip want ik ga daar dus echt niks bestellen , ze doen het voor jou nu ff goed maar sws bij oms niet , thanks voor de tip!! Ga zo door!!

Leave a Comment