Outfit | Neon glow

IMG_0923

Vandaag heb ik voor jullie een hele korte outfit of the day. Het lijkt me leuk om als ik een wat bijzondere outfit aan heb daar een foto van te maken, en dus zo’n heel kort artikeltje te plaatsen op m’n blog. In dit artikel zien jullie 1 duidelijke foto van de kleding, en ik vermeld waar de spullen vandaan komen. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden!

Sweater: Dit is zoals je wel gezien hebt de klapper van de outfit, namelijk de neon gele sweater! Deze sweater komt van de Villa, en het is een gehaakte trui.

Trouser: Deze broek komt van de H&M, en heb ik net pas weer uit de kast gehaald. Dit is een zwarte skinny, met aan de zijkanten zilveren studs.

Denim jacket: Dit is een kort spijkerjasje van Scotch&Rebelle. Hij is wat groter, en echt heel stoer. De outfit is daarom ook stoer, maar toch maakt de ketting het wat liever.

Necklace: En als laatste de ketting, en deze komt ook nog eens van de H&M. Het is een wat grotere ketting met lila paarse stenen. Op een 1 of andere manier vind ik het paars heel erg leuk bij het neon geel staan.

Ook combineer ik deze outfit het liefst met Timberlands of mijn Nike Airmax.

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vinden, en ben erg benieuwd of ik dit vaker kan doen. Laat dat zeker achter in de comments, en als je nog andere leuke ideeƫn hebt voor artikelen hoor ik dat ook graag!

Liefs Jennifer,

Volg me hier op Lookbook.

15 Comments

 1. Dana

  Wauw hele mooie look! Je hebt echt een hele aparte en leuke stijl. Jij durft gewoon een rokje aan naar school, dat zou ik nooit doen omdat ik dan bang ben voor stomme reacties! Super leuk Jennifer!
  Liefs,

  • Melissa

   Ik draag ook gewoon rokjes naar school :)
   Maar mij maakt het echt niet uit wat andere mensen zeggen!
   Veel mensen zijn er bij mij op school zelfs aan gewendt ^_^
   Negeer die stomme reacties en probeer het gewoon een keer! šŸ˜€
   Als jij het leuk vindt moet je het zeker dragen!
   xx

 2. sophie

  niceee jen!

 3. woow,
  die outfit is echt super mooi.
  eerst droeg ik alleen maar een broek met een shirt maar door jou draag ik nu ook korte broekjes met een legging eronder en nog veel meer!
  ik hoop dat je nog vaker OOTD’s op je blog zet.

  -xxx-jes meglynn

  (als ik s ‘ochtends niet weet wat ik aan moet doen, dan kijk ik op jou site naar leuke outfit’s)

 4. Fabiƫne

  Sorry dat ik dit zeg want het is jouw kleding stijl maar die gele trui vindt ik niet echt leuk, en andere mensen ga niet op mij boos reagaren zo van: zeur niet zo enz. want ik weet dat het haar kledingstijl is maar ik ben nou eenmaal eerlijk sorry hoor! :)
  Xxx
  ps: jennifer jij bent een van mijn favoriete beautblogger!! love you

 5. Fabiƫne

  ooh trouwens ik wil wel vaker zo’n artikel dan ga ik maar niet zo zeuren sorry :(
  Xxx

 6. Fabiƫne

  trouwens voor de rest met de video’s die je maakt vindt ik je kleding echt SUPER!!!!
  Xxx

 7. Sylvana

  Heeii wil je een ochtend-routine video maken ? Dat lijkt me echt superr
  Eukk

 8. ..

  Je hebt al bijna 2 weken geen blogs meer geplaatst en al 1 week geen filmpjes meer

 9. marit

  Hoi! Ik heb al een tijdje geen artikel of video gezien! Ben je gestopt? Of komt het doordat je het heel druk hebt met andere dingen? Ik begrijp het heel goed als het er even niet van komt vanwege andere dingen maar was gewoon even benieuwd! Xxx

 10. ???

  Wanneer weer een nieuwe video het was toch elke woensdag vanaf nu ??
  Ik hoop dat er snel weer wat komt want dit kan echt gewoon niet meer okee ik snap je heel goed maar misschien zelfs ook niet in het weekend ?

 11. Charlie

  waarom heb je dat update artikel verwijderd?

 12. Femke

  Leuke outfit

 13. Lise

  Mooie outfit šŸ˜‰ !

Leave a Comment