Outfit of the day: Glitter rokje & streepjes shirt.

Ik heb vandaag voor jullie mijn eerste ‘outfit of the day’ artikel. Dat is een onderwerp waarbij je je outfit laat zien. Ik vind dat ik vandaag best een leuke outfit aan heb, dus daarom heb ik foto’s gemaakt, die ik nu aan jullie laat zien! Lees dus snel verder.

Streepjes shirt: ??, Groot vest: ??, Glitterrokje: H&M, Majo: H&M, Schoenen: All stars+ zelf gestudd.

Dit is dus mijn outfit of the day. Ik vind deze outfit heel leuk omdat het glitterrokje het iets feestelijker maakt ofzo, en het shirt in combinatie met het vest en de all stars, maken het wat stoerder. Eigelijk was dit rokje voor feestjes enzo, maar ik vind dat je hem prima overdag ook kunt dragen! Alleen vind ik het dan wat leuker om het wat stoerder te maken.

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden, en dat ik dit vaker kan doen!

xxx Jennifer.

11 Comments

 1. Sofie

  super leuke outfit Jen! X

 2. Sabine

  Hoi Jen, superleuke outfit en wat een top idee om je Allstars zelf te studden! Ga ik ook doen met de mijne! Tot gauw op je website en in real life.
  X Sabine

 3. Sannah

  Super mooi outfit en je hebt ook een supper en zou je weer filmpje op je acount willen maken xxxx Sannah

 4. Chanika

  Heey, Jennifer
  Echt een super mooie outfit!! 😀
  Ken je me nog van tapdance?
  Jammer dat je er van af bent gegaan….
  Echt een super site! 😀
  Ik ga je echt volgen… 😀
  Xxx Chanika

  • Jennifer

   heeee, wat super leuk dat je me een berichtje stuurt!
   Ik ken je nog van tapdance, en ancilla ook!
   Vraag, hoe ben je op m’n site gekomen? Ben wel benieuwd!
   Wat leuk dat je me gaat volgen.
   Zullen we weer een keertje afspreken?
   Ik mis jou en ancilla wel een beetje:(
   xxxxxx Jennifer.
   ps: doe de groeten aan ancilla.

   • Chanika

    Hooi Ancilla hier ik wil ook met jou afspreken miss jou ook. Heey Chanika weer. Ancilla’s vriendin had jou gezien op youtube. En wij gingen ook kijken en toen zagen wij jou, en we vonden het echt super leuke filmpjes. Afspreken? Het liefst zo snel mogelijk. Hihi. Misschien in vakantie? Via sms afspreken? Mis jou ook. Xxx Chanika

Leave a Comment