Outfit of the day: Hoog broekje & kleurigtopje:)

Jeej, ik heb de smaak van de outfit of the day artikels te pakken! Ik vind het super leuk om te doen, en misschien inspireert het jullie, weet ik veel.. Ik vond dat ik vandaag weer wat leuke kleren aan had om aan jullie te showen. Kijk dus snel verder!

Shirt: The Sting, Hoog broekje: The Sting, Majo: H&M, Schoenen: Zelf gestud+all stars, Vest:??

Deze outfit vind ik zo leuk! Sowieso, dit broekje draag ik echt super vaak! Het shirt met leuke print, en knallende kleur zorgt voor een ‘pop of colour’ in de look. En het vest maakt het wat meer classy. Ook staan de all stars hier erg stoer bij! En de uilenketting, is gewoon een leuke accesorize!

Wat dragen jullie vandaag?

xxx Jennifer.

13 Comments

 1. Leuk! Zelf draag ik eigenlijk nooit broekjes met een panty er onder. Lijkt me echt koud ook met dit weer 😉 Uhm ik droeg mijn nieuwe taupekleurige uggs, zwarte jegging, een doorschijnend wit roze gestreept shirtje met een zakje op me borst, een grijs topje eronder en een spijkerjasje er overheen

 2. leuke look zou ik zeker is een keer proberen 😀
  ik had vandaag een tregging aan met een hartje er op gemaakt met glitter tijgerprint broek eronder ( grijs ) en roze all stars. en nog een roze hartjes ketting en een zilvere glimmende armband ik had in mijn haar krullen.( maar de krullen heb ik zowiezo van mezelf )
  Xx Demi

 3. wat een super leuke outfit! Staat je erg goed!

 4. Heey! Leuke outfit! Hoe lang ben jij? Xx

 5. I like & omgg jouw allstars zijn liefde!

 6. manuela

  hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je ook super gaaf.
  mvg manuela

 7. manuela

  hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je heel leuk.
  is het niet te koud met een panty.
  mvg manuela

 8. manuela

  hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je heel leuk.
  mvg manuela

Leave a Comment