Outfit of the day: Striped Black.

foto-1 kopieVandaag heb ik voor jullie een klein artikel, namelijk een outfit of the day! Het word langzamerhand weer herfst/winter en dan moet je natuurlijk de lange broeken weer uit je winterdozen halen. Ik had gisteren een wit/gestreepte broek gekocht, bij de H&M. Ik heb de broek gecombineerd met een simpel zwart v-hals t-shirtje. Over dat t-shirtje heen, heb ik mijn legergroene jack. En om de outfit iets specialer te maken, heb ik mijn grote bronzen ketting van de Primark erbij gecombineerd. Als het iets kouder was geweest, had ik mijn zwarte beanie ook nog op gehad. Ik combineer deze outfit met mijn zwarte vans.

Hopelijk vonden jullie dit leuk! Zal ik dit vaker doen?

946873385011505080613

6 Comments

 1. Leuk, alleen jammer dat je geen detail foto’s hebt en dat je niet vaak meer blogt.

  Je kan alles toch inplannen..?

  Liefs,

  Nora

 2. wanida

  Waar heb je dat jack/blouse gehaald ? Super mooi !

 3. Pien

  Waauuwww leuke outfit !! <3 xx

 4. Henk Janneke de 2de

  Mieterse outvit Jennifer ben je wel eens een etterbakje?

Leave a Comment