Outfit of the day: Vogeljurkje met Timberlands!

IMG_8445

 

 

Het foto’s maken lukte vandaag niet echt. Buiten was het koud, en het licht was niet goed. Daarom is de plek van de foto hier boven de enige optie! Het is dus niet m’n mooiste foto, maar het gaat inmiddels om de outfit! Lees snel verder.

Ik heb dus maar 1 foto, omdat ik gewoon een bad photo day heb.

Ik kocht laatst bij de Primark het jurkje wat ik aanheb. Een mooi donkerblauw jurkje, met bij het ‘bovenstuk’ van je lijf oranje/gele/roze vogeltjes. Super leuk, en schattig! Ik heb hem gecombineerd met een dun bruin riempje en die heb ik geknoopt. Dat heb ik gedaan zodat het wat strakker zit. Dan heb ik er een vestje overheen gedaan, een donkerblauwe. Logisch, want het is niet heel warm.. En ik heb een bordeaux rode legging met sok/beenwarmer aan gedaan. Dat past wel mooi bij het blauwe, vind ik zelf. En ik heb het gecombineerd met mijn nieuwe Timberlands! Het jurkje is wat meisjes achtiger, en dan met de Timberlands word het weer wat stoerder. Ik vind deze look leuk!

Wat hebben jullie deze dag gedragen?

Liefs Jennifer,

14 Comments

 1. ilse

  wil je eens een keer een update maken van je make-up stash? en trouwens super mooie look. xxx

 2. rachell

  Wauww!
  ik vind dit echt een supermooie look!

 3. Noor

  Die timberlands zijn zoooooo leuk!!

 4. Ellen

  Ben je niet een beetje te jong bedoel je. Bent elf ik ook en zoveel make up maar vinden je ouders dat ook en die panter dingen je lijkt snooki wel hahah maar wil je antwoord geven

  • Jennifer

   Ik ben inderdaad jong. Het is zo, dat mijn intresse’s hier liggen. Fashion, beauty, make-up, bloggen, fotograferen. En met mijn blog, heb ik alles in 1! Tja… Misschien ligt de doelgroep voor het bloggen iets hoger, maar dit is mijn hobby en ik ben er trots op! Ik vind panterprint ook leuk, maar snooki niet. Zou ik daarom snooki zijn? Nee.

   • Ellen

    Oke maar vindt je moeder dat oke en ben je de enige in de klas ?? En daarlijk kom je in de puberteit eb krijg je heel veel puisten door dat je al zoveel make up gebruikt, bijvoorbeeld foundation super slecht want je huid raakt verstopt naar ik ben blij dat je je passie heb gevonden en je doet wat je leuk vindt ????

    • britt&maud

     doe normaal, zij vindt dit leuk dan mag dat toch?
     en als jij er niet mee eens bent. is dat pech voor jou. ik ben ook vroeg begonnen, opdat ik dat toen al leuk vond. leuke look meid! xx britt&maud

 5. britt.

  sorry maar Ellen ik ben het niet met jou eens. ik ben ook vroeg begonnen, en sommige mensen hebben daar een passie voor, zoals jennifer c: als ik eerlijk ben komt dat ook niet echt aardig over naar jennifer. super leuke look meid! xx britt.

 6. Hoioioi

  jij heb wel gevoel voor mode hoor.

 7. Oke ik vind haar te jong mijn mening !!! Als ik dat vindt en jij niet pech vor jou want ik vindt van wel hahhahahahag

 8. juliette

  Wat zie je er beeldig uit in dat jurkje . Ria

 9. Waarom ben je gemern ik stop met dit domme spel ik heb me mening en jij dus mondje dicht klaar is klaar dat jij nou zo ijdel bent om door te gaan is jou probleem dus ben je ijdel of niet

 10. Irene

  Hee Jennifer, wauw die outfit is echt heel leuk!! Ben er zelfs een beetje jaloers op.. Hihi ga zo door

Leave a Comment