Outfit of the moment: Eindfeest!

1003684_210006939151091_1736724810_n

 

Ik denk dat iedereen het wel kent: het eindfeest! En dit was mijn eindfeest, van groep 8. Over 2 dagen, ben ik officieel een brugpieper. Het was super leuk, en heb heel erg genoten. Ook van de musical, switch hadden wij. Ik had voor het eindfeest al een tijdje een erg speciale look in gedachten, en die gedachte is waar geworden! Lees snel verder voor mijn outfit, die ik tijdens het eindfeest aan had.

IMG_9880

 

Een erg lange foto, iknow haha. Dit was mijn outfit. Veel van jullie zullen het niet mooi vinden, maar ik denk ook veel wel. Ik heb m’n eigen stijl, die bij mij past. Misschien hadden jullie de bustier wel in mijn shoplog voorbij zien komen. Die is van Coolcat! Het is een hele mooie bustier, met tribal print en neon kleuren! Dan de rok, de high low skirt. Die had ik al een hele tijd in m’n kast hangen, nadat ik hem besteld had bij de H&M. Ik weet gewoon niet waarmee ik het moet combineren! Nu heb ik een oplossing: bustiers. Nou goed, dit is dus een zwarte high low skirt van de H&M. Ik vind hem erg mooi, en omdat hij zo in de taille zit is mijn buik door het bustier ook niet heel bloot. Verder had ik gewoon mijn haviana’s aan, omdat ik dat wel bij het stijltje vond passen.

IMG_9796

 

Dan mijn gezicht & haar. Van mijn make-up heb ik geen foto, maar het was heel simpel. Meteen na de musical ( s’avonds ) was het eindfeest. Dus de make-up van de musical zat er voor het eindfeest nog prima op. Het was een naturelle ooglook, met oogpotlood rondom mijn ogen. En verder had ik foundation, poeder, blush enzovoort. Ik had veel make-up op, omdat dat nou eenmaal moest ( dat moet voor op het podium, kwa licht en opvallendheid ). Ik had mijn gekochte bloemenkrans op van de Claire’s. Met wederom neon kleuren. Ik vond mijn outfit heel erg speciaal, en niemand die met hetzelfde liep. Echt wat ik in gedachte had.

Hopelijk vonden jullie het leuk, bedankt!

946873385011505080613

 

Wat hadden jullie aan op je eindfeest?

34 Comments

 1. Lianne

  Super leuke look! We hebben wel een beetje dezelfde stijl! Ik vind hem echt leuk.

  Xoxo

 2. Melissa

  Wauw! Echt super mooi ik vind die rok echt wauw en die bustier ook. Het staat je echt goed !! Echt heel erg mooi. Xoxo

 3. Ezraax

  Hey Jennifer,
  Je had toch dat filmpje met Imke hé?
  Toen had je die essence lipglosjes die met mint groen, lavendel en roze.
  Zou je die willen revieuwen?
  Ezra xx ❤

 4. Suze

  Leuk Jennifer die crop top is erg leuk! Hangt hij bij coolcat bij de kids of bij volwassenen? Ik ga volgende week weer naar Hoopfddorp en dan kan ik hem ook scooren :)

  Xxx Suze

 5. hajar

  heyyy super leuke outfit ik heb morgen het eindfeest ook na de musical

  naam musical:dit moet je zien

 6. Wiktoria

  Echt mooi ik ben jaloers op die kleding en al je andere!!
  xoxoxo

 7. Fleur nijbacker

  wauw echte super leuke outfit! en wat een mooie foto’s ! ik ben super fan van je site <3

 8. Esther

  Sorry, maar ik zou die bustier vaker dan voor een feestje niet dragen. Hij staat je niet mooi aangezien je nog niet echt ‘vormen’ hebt en het is te heftig voor een 12-jarige.

 9. Laura

  Wauw jennifer wat heb jij een prachtig figuur voor zo’n jong meisje ik ben erg nou niet echt jaloers om het zo te zeggen maar eerder verbaasd dat je het zo goed kan trek je niks aan van die gemene reacties die zul je ook altijd hebben maar je bent een toppertje mijn grote vorbeeld dat ben JIJ!!!xxxxxxx laura
  Loveyou en je site

 10. heey Jennifer super leuk outfit maar hebben jullie nog geen vakantie onze vakantie is al 2 weken bezig maar ja kijk ook op mijn blog mijn vriendin en ik hebben een nieuw blog we zijn gister begonnen maar we hebben al een paar artikelen en we hebben een winactie onze blog heet beautyeyelash dit is de website: http://beautyeyelash.blogspot.nl/ hopelijk vind je het een leuke blog kus kus een meisje

 11. Iris

  Mooie meid!!! Ben gek op je! En al die haters….ach die zijn er alleen omdat ze jaloers zijn. Oftewel: je maakt succes!

 12. Michelle

  Super leuk weer!

  Maar kan je misschien even een kijkje op mijn blog nemen?

  http://www.inspirationforbeautyandfashion.blogspot.nl

  Alvast bedankt

  xxxx

 13. Imke♥

  Hahaha ja echt super leuk outfit! <3
  Alleen ik zie er niet uit op die foto :O
  xxx

 14. Julia

  Prachtige foto lenette! :) xx

 15. super leuke outfit, ik zou het niet durven zo’n outfit dragen! Jij bent gewoon lekker jezelf.

  x Mimi

 16. Ik ben helemaal verliefd op jou outfit ! Zeker die rok is super leuk x

 17. door

  je bent er te jong voor. wacht tot je 20 bent en naar een strandfeest gaat

 18. Naomi

  Wauwww! echt super zie je eruit , ik wou nog even zeggen: je bent echt een super meisje je doet wat jezelf wilt en heel veel meiden vinden dat super laat je niet kennen door die jaloerse chicks dat je te jong bent of al die shit!
  blijf zo door gaan en dan weet k zeker dat je nog veel bekender wordt!
  dikke kuss x

 19. Britt

  Heeii Jennifer
  Wat een leuke look
  Love it zelf zou ik het niet dragen
  Ik ben net zo oud als jou
  Jij bent mijn voorbeeld met Teske en Mascha
  Een vraagje zou je misschien mee willen doen aan de winactie van mij en een vriendin van mij
  Dit hoeft echt niet maar ik zou het zo leuk vinden!!

  Xxxx Britt je allergrootstefan

 20. Britt

  ps welke musical heb jij gedaan
  Ik hotel te koop :)

 21. Mirre

  Heeel tof dat je dat gewoon aandoet, staat je ook echt heel erg goed!

 22. sophie

  ik haat je x stop alsjeblieft met je youtube account want je bent daar nog veel te jong voor.. je gebruikt make-up die jij nog helemaal niet nodig hebt, en je bent super mooi hoor.. dus je moet echt geen make-up meer gebruiken.. je kan dat het beste gebruiken als je ouder bent. dan is je gezicht er ook een beetje meer aan gewend,, sorry van dat ik je haat maar ik bedoel je praat echt raar.. en je bent een beetje gek.. maar dat is wel opzich leuk maar jij bent iets te.. met deze blog moet je niet stoppen want ik vind het wel fijn om te weten over nieuwe producten zelf ben ik 10 jaar.. en gebruik ik heel vaak make-up.. make-up is mijn leven.. je zou nu denken dat ik net zei dat het slecht voor je is.. maar ik ben naar de dokter gegaan en die zei dat mijn huid er wel tegen kan.. kijk ook op mijn youtube account!! http://www.linknietgevonden.nl xxxxxxxxxxxxxxx i love youuuuuu xxxxxxxx

 23. fleur

  Superleuke outfit! ga zeker ook even kijken

 24. Cecil

  Hey ik lijk echt heel veel op je. Met je kledingstyle enzo, maar ook je uiterlijk ik ben ook precies zo maar dan met bruin haar . Mmmmmm wat had ik aan op m’n eimdfeest ( ga nu naar de tweede ) ( scc6 met je eerste schooljaar!!! ) ik had een donkerblauw shirtje aan met reepjes stof eraan echt mooi en een neon mini rokje, Allstars, heel veel armbanden, en een neon make up look.

 25. Heey!
  Leuke look!
  Alleen wat voor musical hadden jullie?
  Wij namelijk radio Gogo
  Xxx melanie

 26. Henk Janneke de 2de

  Overdreefun loek maar leuk voor de feestje mieters is het niet maar thus ook geen harige krokodil met een eekhoorn stoute lusa

Leave a Comment