Plak tattoo’s van Tezs.nl

PIC_0668

Tattoo’s zijn de laatste tijd helemaal hip, en natuurlijk waren ze al in. Een tattoo zet je niet zomaar, en blijft natuurlijk voor altijd zitten. Daarom is het begrijpelijk als je eerst wilt testen hoe het staat, of wat voor een tattoo je leuk vind. Daarvoor is een oplossing, plak tattoo’s van Tezs.nl! Ik heb laatst van de webshop wat geweldige tattoo’s ontvangen, en die ga ik vandaag met jullie bespreken. Lees dus snel verder.

IMG_0662

Als eerste deze 4 setjes. Dit zijn vellen met meerdere tattoo’s erop. Stuk voor stuk vind ik alle tattoo’s erg gaaf. Ik denk dat je nog wel die tattoo’s van vroeger kent, die je als kind altijd kreeg bij bijvoorbeeld het pannenkoekenhuis. Dit is dus precies hetzelfde, maar deze zien er ook nog eens leuk uit! Je ziet hier allemaal ontwerpen, en je kunt ze overal opplakken waar je wilt.

IMG_0664

Dit zijn losse tattoo’s. Ook deze vind ik erg leuk. Als je wat tattoo’s bij Tezs besteld, krijg je er ook nog eens een heleboel gratis bij. Dat is ook nog eens lekker shoppen! Ik vind de tattoo’s niet heel goedkoop, want 3 euro voor een velletje is natuurlijk niet niets voor een plak tattoo. Maar ik moet zeggen, dat ik het het geld wel waard vind. Ik had een tattoo geplakt op de zijkant van m’n rug, net onder waar je bh zit zeg maar. Die tattoo bleef zo’n 2en half week zitten! Natuurlijk heb ik gewoon elke dag gedoucht, maar het is er al die tijd niet afgegaan. Wat de truc is: Als je gedoucht hebt, dep de tattoo dan rustig droog. Zodra je veegt, gaat hij sneller weg en dat wil je niet. Hij rafelt natuurlijk wel steeds wat meer af, maar hij blijft echt 2 weken goed te zien. Dit is trouwens niet bij alle tattoo’s zo, het ligt er ook aan op welke plek je hem aanbrengt.

IMG_0665

Hier zie je de handleiding, van hoe je de tattoo’s aan moet brengen. Ik zal alles hieronder even vertalen, voor als dat makkelijker is:

1. Knip de tattoo die je wilt uit, en haal het folie eraf die er overheen zit.

2. Plaats de tattoo, met het plaatje op de huid.

3. Maak de tattoo een beetje nat met een spons. ( Niet zeiknat, maar vochtig!).

4. Wacht 20-30 seconden, en haal dan het papiertje van je huid af.

5. Laat de tattoo dan even drogen.

Stel, je vind je tattoo niet mooi? Dan kun je hem natuurlijk ook snel verwijderen. Hieronder zie je hoe je de tattoo’s moet verwijderen:

Je kunt de tattoo eraf halen met huishoud alcohol of met baby olie. Wacht 10 seconden, en schrob de tattoo er dan zachtjes af met een wattenschijfje. 

Je kunt de tattoo simpel aanbrengen, maar het er ook weer snel afhalen zoals je leest.

Ik ben dus erg te spreken over de tattoo’s van Tesz! Je kunt allemaal leuke plaatjes kiezen ( ook tattoo’s die de sterren hebben!) en ze blijven lang zitten. Ik raad je zeker aan om even op de webshop te kijken, als je graag een tattoo zou willen maar het eerst uit wil proberen.

Ga jij wat tattoo’s aanschaffen op de webshop?

Liefs Jennifer,

5 Comments

 1. Leuk artikel!!
  En heb je de layout van je blog verandert?
  Zo ja, het is echt heel leuk!!
  XX Kirsty

 2. Lara

  Heey

  Is die tatoo van jou op dat eerste plaatje van dat meisje????

 3. hoi jennifer! wat een suuper leuk artikel! ik heb alleen een vraag. hoe klap jij je arrikel zegmaar in? zegmaar dat je er op moet klikken en dat dan pas het hele artikel komt. want bij mij staan alle artikelen en meteen helemaal en dat is heel lelijk! xxx i love you

 4. Melissa

  Leukk! Op de website ziet het er ook erg leuk uit! ^_^

Leave a Comment