Producten van Farmaline.nl

IMG_9159Toen ik het pakketje van Farmaline openmaakte, was ik verrast! Er zaten namelijk heel veel leuke producten in, om uittesten! Maar, ik kan er niet allemaal wat over schrijven. Daarom besloot ik 3 producten uit te kiezen waar ik het meest blij mee ben en waar ik het meest benieuwd naar was. Lees snel verder voor die 3 producten!

IMG_9160Als eerst begin ik met deze super mooie lipgloss. Deze is echt heel mooi! Hij lijkt op de foto’s iets donkerder en rozer, maar hij is in het echt peachy en roze door elkaar met prachtige glitters. De lipgloss heeft spf 15 dus dat is altijd goed.

IMG_9161Hier heb ik de lipgloss geswatched. Is hij niet super mooi?! Het pigment is heel erg goed, en de mooie gouden gloed en glitters!!! Aah, echt een nieuwe favoriet.

IMG_9162

 

Hier heb ik niks op mijn lippen.

IMG_9165En hier heb ik de lipgloss op! Wauw, hier is hij net zo mooi. Hij lijkt echt iets donkerder dan dat hij in het echt is, maar oke. Hij ruikt heel lekker, naar zoete snoepjes. Hij blijft ook best lang zitten, echt fijn! Ik ben hier heeel blij mee. Hij is ook nog eens voedend zie ik hier. En hij is van het merk Nuxe.

Ik kan de lipgloss helaas niet terug vinden op de site.

IMG_9166Dan de BB cream van La roche-posay. Dit is een merk wat ik niet ken. Het is natuurlijk weer een BB cream, waar ik super benieuwd naar ben! In deze BB cream zitten geen parabenen, en hij heeft spf 20. Dit is wel een miniatuur van 15 ml.

IMG_9167

IMG_9168De BB cream werkt goed, en is gelukkig de perfecte kleur voor mij! Hij dekt goed, en maakt mijn huid mooi egaal en met een mooie glow erin. Maar die glow maakt m’n huid dan niet vettig. Het is wel 1 van de fijnste BB cream’s die ik heb getest!

In de fullsize BB cream zit 40 ml, en hij kost 15,98. Je kunt hem hier kopen.

IMG_9169En als laatste een niet heel spannend maar wel leuk product. Het is een douchegel die naar rozen ruikt, en verzorgt. Hij maakt mijn huid heel erg zacht, en ruikt inderdaad naar rozen! Ik vind de geur zelf best lekker, echt een zoete roos. Hij is van het merk Lierac.

Ook deze kan ik niet terug vinden op de site.

Al deze producten zijn super leuk, en zeker een aanrader. Wat ook een aanrader is, is om even te gaan kijken op Farmaline.nl! Het is een super leuke webshop, die heel erg veel dingen verkoopt.

Liefs Jennifer,

 

5 Comments

 1. Indy

  Leuk jennifer, ik ben echt een groot fan van je.
  Jij bent echt sowieso de beste Youtuber ever !

 2. Esmee

  Kun je ook een keer uitleggen hoe je het aanpakt om met een site samen te kunnen werken?
  X

 3. Hoi Jennifer! Wat leuk! Ik wil ook een blog beginnen over beauty, heb je tips?

Leave a Comment