Producten van Parfumerie.nl

IMG_8964Vandaag kreeg ik een pakketje binnen van een hele leuke webshop, namelijk: Parfumerie.nl! Je denk misschien omdat het parfumerie.nl heet, dat ze alleen maar parfum verkopen. Maar dat is niet zo! Ze verkopen ook make-up, verzorging en dus ook parfum. Lees verder voor de review’s over de producten die ik ontvangen heb.

IMG_8966Het pakketje kwam met de pakketpost, en werd heel snel bezorgd! Gister kreeg ik een mailtje dat het pakketje verzonden was, en ik heb hem vandaag dus al binnen. De webshop verkoopt niet echt budget dingen, maar meer dingen zoals: Lancome, Clarins, maar ook Bourjois!

IMG_8967Laten we als eerste beginnen met het parfum van Cartier. Ik vind geuren heel erg lastig om  over te schrijven, maar ik probeer mijn best te doen! Dit is een Cartier Eau de toilette, en er zit 15 ML in. Het luchtje heet: Baiser Vole. Ik kan het parfum wel op de site terug vinden, alleen niet die met 15 ML. Dus ik denk dat dit een test verpakking is!

IMG_8968

 

IMG_8969Het parfum komt in een heel mooi hoesje. Het is natuurlijk geen budget merk, dus mag het wel wat luxer. Dit geeft echt een mooi & luxe gevoel, zo’n mooi fluwelen hoesje!

IMG_8970Het parfum zit er mooi clean uit. Niet al te moeilijk, gewoon simpel. Dat ik 15 ML heb, is handig voor in m’n tas en het is dus geen grote flacon.

IMG_8971

 

IMG_8972Dit zijn de basis noten in de geur, die ik op de website van Parfumerie.nl zelf heb gevonden: Noten in de basis: een talk- en viooltjesachtige nuance in combinatie met witte musk en vanille – die verpakken de lelie in fluweel. Let op: hierdoor verandert de Baiser Volé niet in een ‘huideigen’ parfum, want daarvoor blijft de lelie te sterk ruiken.

Het ruikt best bloemig en fris, maar het is best een geur die je echt ruikt. Voor hele jonge meiden is dit misschien niet een aanrader, omdat het wel echt een sterke geur heeft en het blijft heel lang hangen. Maar ik vind hem echt super lekker!

Ik kan de prijs van de 15 ML dus niet vinden, maar die van 30ML ( de kleinste ) kost: 52,50.

IMG_8973In het pakketje zat ook een hele leuke mini-douchegel van Viktor & rolf! Dit is de: Bomblicious perfumed shower gel. Het is van de geur: Flowerbomb. Ik vind van die geparfumeerde douchegel’s altijd erg lekker. Vind ik deze ook zo lekker?

IMG_8975

IMG_8976Je ziet het op de foto niet heel goed, maar de douchegel heeft een soort parelmoer glans. Hij is echt heel mooi! Wat wel jammer is, is dat je na het uitsmeren die niet meer ziet. Deze douchegel ruikt heel lekker, en net het tegenovergestelde van de geur van Cartier die we net hadden. Deze ruikt heel fris, echt heel lekker! Dit zijn de noten van de parfum:

Een potpourri van sambacjasmijn, orchidee, fresia, osmanthus en centifoliaroos streelt de neusvleugels. Het is opvallend dat de geur na enige minuten een sterke, zoete ondertoon krijgt opgeroepen door vanille, benzoïne, een crème- en ambernoot plus ‘gezuiverde patchoeli’. En dat is tevens het merkwaardige: hoe vaak ik de geur ook geprobeerd heb, ik ervaar geen bloemenbom. Eerder een gourmandsensatie als suikerspin op de kermis.

De tekst over de geur hierboven, heb ik weer van de site van Parfumerie.nl gehaald.

IMG_8978Bij iedere bestelling die je plaatst op Parfumerie.nl, krijg je er een gratis testertje bij. Zo ook ik, natuurlijk! Ik heb een testertje van Ralph Lauren, en de geur heet 2. Ik ga hem natuurlijk ook even kort bespreken, van hoe hij nou eigenlijk ruikt.

IMG_8980Het is natuurlijk gewoon een klein testertje, maar wat je bij heel veel testers niet hebt is dat het ook super leuke kleuren zijn. Je ziet de dop roze, en de letters blauw. Een heel klein detail, maar ik vind het leuker dan zo’n saai wit testertje!

Dit parfum, ruikt naar alles wat zoet is. Er zit een klein beetje iets fris is, maar het is echt grotendeels heel erg zoet. Ik hou heel erg van zoete & frisse geuren, en dit is voor mij de perfecte geur. Het is ook echt een soort meiden geur, niet te heftig maar gewoon lekker. Ik koop deze misschien wel een keertje in het groot! Ik kon de noten van de geur, niet op de site terugvinden. Maar ik vind hem in iedergeval echt super lekker!

IMG_8981

 

IMG_8982En als laatste, kreeg ik ook nog een heel mooi nagellakje van Lancome met het welbekende roosje als logo. En het is niet zomaar een lakje, maar een lakje met een erg mooie kleur! Echt een barbierozesuikerspin kleur, die niemand in z’n nagellakstash kan missen. Het kan voor overdag, maar ook voor s’avonds. Maar is dit lakje wel goed?

IMG_8989Ja, natuurlijk! Het lakje dekt erg fijn, en het heeft een heel erg fijn kwastje. Een beetje zoals Essie ook heeft. Ik heb hier 2 laagjes op de nagel, maar eigenlijk dekt hij al in 1 laagje. Het lakje is trouwens wel glanzend, maar er zitten geen glitters in. En ja, weer zo’n stomme nep-nagel.. Ik zit nu in een kuur met nagelverharder, omdat mijn nagels al breken als ik ernaar kijk. Sorry!

Dit lakje kost 14,00.

IMG_8986Dit waren alle spulletjes die ik kreeg van Parfumerie.nl! Ik vind het een hele fijne webshop, met een groot assortiment & snelle levering. Ik weet niet hoe duur de verzendkosten zijn.. Ik vind het echt een aanrader, om misschien eens te gaan kijken op de webshop. Heb je iets besteld? Laat het dan achter in de comments!

Liefs Jennifer,

 

 

11 Comments

 1. Delayla

  Super leuk jen! “xoxo” delayla

 2. Bijoux

  Heeex Jennifer hoe zorg je dat je die producten van web shops gratis binnen krijgt? Wil je hier antwoord op geven pleas? Want ik heb het meerdere keren gevraagd maar je geeft steeds geen antwoord! Als je het nu doet vind ik dat super lief van je en wordt ik heel blij!
  Xx
  Ps geef antwoord

  • Jennifer

   Hoi!
   Dat krijg je als je een groot aantal abonnees/bezoekers hebt!
   X

   • Daisie

    wat ze niet verdient. Waarom sturen je jou deze dure merken, je weet er niks van onlangs ”je zoveel abonees”

    • Jennifer

     Waarom verdien ik het niet? Ik krijg dit niet zomaar opgestuurd, zegt dat je misschien wat?

     • S.

      Ik denk dat de bovenstaande meiden bedoelen dat je niet zo groot bent als bijv. Mascha, maar dat je al wel deze producten binnenkrijgt.
      Het gaat niet per se om het aantal bezoekers, het is een wereld van adverteren en reclame, en natuurlijk moet je ook zelf contacten leggen met de bedrijven/webshops. Iedereen is gelijkwaardig, dus het is niet zo dat Jennifer het niet verdient. Ga zo door <3

    • Beautyflavor

     Ach laat Jennifer ze is gewoon een aardig meid die over verschillende dingen wil bloggen doe toch niet zo stom en laat haar bezig zijn met wat ze doet!

  • Emmeline

   Ze verdient dat natuurlijk wel

 3. door

  het gaat allemaal om reclame. niet of jennifer persoonlijk dit verdient of niet. ze heeft een blog, en precies de doelgroep van de reclamemakers kijkt ernaar. het is eigenlijk hele goedkope reclame voor hun produkten! zij geven gratis wat weg, in verhouding kost dit het bedrijf niets. In ruil daarvoor schrijft jennifer een positieve review, want dat moet natuurlijk wel als je iets gratis krijgt. dan schrijf je niet dat het troep is, dan krijg je nooit meer wat. meiden zoals wij lezen de review, denken dat het mooi is en ja hoor, we rennen naar de winkel om het te kopen. bedrijf heeft via jennifer zijn doel bereikt. meiden die geïnteresseerd zijn lezen haar blog, dus het is goedkoper dan mooie advertenties in de bladen of op tv. het gaat niet erom of jennifer dit krijgt omdat ze verwend is of het niet verdient, pure goedkope reclame voor bedrjven

 4. Correctie, meid. Jeniffer hoeft helemaal géén positieve review over het product te schrijven als ze het maar niks vind. Daar is ze nog steeds vrij in. Er is geen enkel commercieel bedrijf die haar verplicht tot een goeie review. Bovendien krijg je gewoon verder producten op gestuurd, ook als je een mindere review schrijft. Het mag dan wel een slechte reclame zijn voor dat merk/bedrijf, dat soort mensen laat zich echt niet kleineren

 5. Emmeline

  Ik vind et Jennifer het zeker verdient om producten te krijgen het is namelijk haar hobby en zo draait de reclamewereld nu eenmaal jij kan ook een blog hebben maar als mensen je niet lief hebben kunnen ze het beter niet opsturen omdat ja als niemand je lief hebt niemand het zal kopen dus geen effect wij hebben Jennifer Lief dus ze verdient producten

Leave a Comment