Review: Action bb cream!

IMG_8040Op youtube las ik dat Action sindskort een bb cream heeft. ‘Een bb cream?’ Dacht ik. Hoe kan Action nou een bb cream hebben? Ik liep vandaag langs de Action, dus ik ging kijken. En wat zag ik daar? IK ZAG BB CREAMS LIGGEN VOOR 1,50! Blij dat ik was:) Ze hebben 2 kleuren Light, en zegmaar een donkere kleur. Hier kom ik later op terug. Lees snel verder!!

IMG_8044

IMG_8043De bb cream is lekker klein en compact, en past zo in je tas.

IMG_8045

 

Op de foto’s zag het je misschien al, de bb cream is super donker! Hier ook op m’n hand. Het is echt super donker. Maar..

IMG_8047Hier heb ik niks op m’n gezicht.

IMG_8048Volgens mij past de bb cream zich aan aan jou huidskleur. In iedergeval ben ik er niet donkerder op geworden! Bijzonder dit zeg.. De foundation dekt niet echt, maar wel een klein beetje. Hij voelt zacht aan, en trekt gewoon snel in. Deze foundation is goed voor als je niet veel dekking wil hebben, maar toch een iets egalere huid wil hebben.

IMG_8041De bb cream is lekker klein, goedkoop, en heeft een lichte dekking. Maak je niet druk over de kleur, want volgens mij past de bb cream zich aan op je huidskleur.

De bb cream kost 1,49 en is te koop bij de Action!
Ps: Dit was mijn laatste review over Action make-up producten!

xx Jennifer,

 

 

 

 

 

5 Comments

 1. Pien

  Heey jennifer,
  Bedankt voor de review!
  Ik was al een tijdje opzoek naar een goeie en goedkope BB cream dus ga ik deze zeker kopen!
  xx Pien

  PS: Wil je nog meer goedkope producten testen?

 2. Anneleen

  heee, ik wil hem ook gaan kopen(:
  hoezo laatste revieuw over Actionproducten ?
  xx

 3. Leuk review!
  Ik vind het ook leuk dat je ook goedkopere producten reviewt :)
  Liefs, Babette

 4. Hey Jennifer!
  Ik was gister bij de Action en ik zag bij de beauty-rekken ook nog een bb-cream van een ander merk liggen, die lag bij al die producten van Garnier. Misschien om uit te testen?

Leave a Comment