Review: Action oogschaduwpalette ‘Summer’.

IMG_8033

 

Vandaag heb ik weer een review voor jullie van een oogschaduwpalletje van de Action! Ik zag deze liggen bij de Action, en ik vond deze kleuren zo mooi bij elkaar staan! Daarom nam ik hem mee. Wat vind ik er van? Lees snel verder!
Zoals je hier boven ziet, heeft Action hun verpakking veranderd. Dit is al een tijdje zo, wat vinden jullie ervan! Ik vind het persoonlijk erg mooi! Het zwarte enzo, geeft het toch niet zo’n heel goedkope uitstraling, als hun voorgaande verpakkingen.

IMG_8034

IMG_8036Aaaaa, die kleuren! Ik vind dit op een een of andere manier zo mooi bij elkaar staan! Ik vind echt alle kleuren in dit palette prachtig. Action heeft hun palletjes ook namen gegeven, en deze heet zo Summer. Alles van dit palettje geeft me ook echt een zomers gevoel.

IMG_8038Dit zijn de kleuren geswacht! Wat een pigment! Dit had ik echt niet verwacht van een palettje dat 1,49 kost… Het zijn baked eyeshadows dus je kunt de oogschaduws zowel nat als droog aanbrengen. Als je ze nat aanbrengt, komt er meer pigment vanaf wat hier niet nodig is. Ook worden je oogschaduws er erg lelijk van als je ze aanbrengt.. Kijk ook naar die laatste groene kleur, kijk hoe mooi! Er zit een super mooie gouden shimmer in en ahhh!

IMG_8036Ik vind dit palletje zeker een aanrader, en ik zou zeker even gaan kijken als je bij de Action in de buurt bent! De kleuren zijn mooi, en het pigment is ook gewoon heel goed!

Je kunt dit palletje kopen bij de Action, er zijn meerdere kleuren, en ze kosten 1,49 per stuk.

xx Jennifer,

 

 

 

 

15 Comments

 1. ik dacht dat de action oogschaduw geen pigment hadden maar dus wel Bedankt Jennifer xx
  x demi

 2. Pien

  Heey Jennifer,
  Leuke review! Ik heb een ander oogschaduwpalletje van de action (<die ook heel fijn is!), maar ik ga deze zeker ook kopen!
  Verder vind ik je site heel erg leuk!! Ik ben even oud als jij (ik ben 12 en zit in groep 8) en ik hou ook heel veel van make-up! Ik blijf je site zeker volgen!!

  xxx Pien <3

  PS: welk niveau ga jij doen op de middelbare school??

 3. Weer even een reactie van mij, wil je misschien met mij gaan mailen/skypen of iets in die richting, je lijkt me een heel aardig meisje & ik zit ook in groep 8 en heb een beautyblog & een beautykanaal! Ik wou het oogschaduwpalette al kopen, nu ben ik helemaal overtuigd xx

 4. Heey,
  Wat een mooi pallet! Ik twijfelde al of ik hem nou moest kopen vanwege het pigment.. Maar nu ga ik hem zeker kopen!! Dankjewel!
  Ik vind je blog trouwens onwijs leuk! Xx

 5. nicole

  Heey Jen,,
  naar welke school ga je? ik woon in de zelfde stad en ga waarschijnlijk naar het Mheenpark. En dit heb ik al vaker gevraagd maar omdat je geen antwoord geeft, wil je een x afspreken bijv. bij t fort of zo? of met frederiqe?

  xoxo,
  nicole.
  ps. kijk mijn filmpjes! nieniharthu

Leave a Comment