Review: Bourjois 1 Seconde gel nagellak.

Hooi!

Ik heb vandaag een nagellakje gekocht bij de Ici paris van Bourjois. Een heel bijzonder lakje, want Bourjois belooft dat deze 1 week blijft zitten zonder te chippen dus was ik wel even heel erg benieuwd! Het leek me ook erg leuk om elke dag even een foto te maken en op m’n site te zetten om te kijken hoe de nagels eruitzien.

Uiterlijk:

Ik vind de verpakking van het lakje mooi. Een lange dop die tot het einde een beetje dik uitloopt. Ook zit helemaal odneraan het flesje doorzichtig glas wat er erg leuk uitziet. Ze hadden niet echt veel kleuren. Volgens mij 12..

Het kwastje is erg handig. Zoiets heeft Essie volgens mij ook. Je kunt in 1x je nagels ermee lakken!! Maar als je je pink moet doen is het wat minder handig, nou in mijn geval dan…

Kwaliteit:

Op de foto hierboven heb ik 2 lagen op. Toen ik 1 laagje op had, dekte die wel maar zag je nog wel een paar randjes ertussendoor. Verder heeft het lakje niet echt een dikke textuur maar ook geen waterige, vergelijk het maar met Catrice. Ik snap trouwens niet waarom er ‘1 Seconde’ op staat…. Hij droogt ook wel vrij snel. Ik heb de kleur 08, en ze kosten 8,50 per stuk wat niet duur is als hij de hele week blijft zitten!

Ik vind dit lakje erg leuk! De kleur is leuk, de kwaliteit is goed, het borsteltje alles! Ik hoop alleen nog dat hij echt 1 week blijft zitten want mijn nagellak chipt al na 1 dag… Ik zal dus even een extra artikel maken waar ik dan iedere dag een foto maak van mijn nagels of ze al gechipt zijn enzo, een week lang.

Bedankt voor het lezen!

xxx Jennifer.

Leave a Comment