Review: Bourjois lipgloss & Pupa oogpotlood

IMG_9537

Ik denk dat iedereen het merk Bourjois wel kent. Het is te koop bij elke drogisterij, en de prijs is prima vergeleken met de kwaliteit. Pupa, is niet heel bekend. Ik denk dat de beautybloggers het wel kennen. Volgens mij kun je in Nederland het merk niet kopen. Eigenlijk alleen online, of in het buitenland. Vandaag laat ik je kennismaken met een oogpotlood van Pupa, en een hele mooie roze lipgloss van Bourjois.

IMG_9538

IMG_9539

 

IMG_9540

Als eerste product dit oogpotlood van Pupa. Het is een simpel zwart oogpotlood in de kleur 09. Je zou denken: ‘Elk zwart oogpotlood is toch gewoon goed?’ maar dat is niet zo! Soms vervaagt een oogpotlood snel in de lijntjes van je ogen, of verdwijnt hij heel snel op de waterlijn. Dit oogpotlood heeft aan de ene kant het potlood, en aan de andere kant een smudge sponsje. Met het smudge sponsje kun je het oogpotlood vervagen, en een soort smokey eye maken of het oogpotlood vervagen. Dat kun je zelf bepalen. Ik vind het oogpotlood wel erg klein. Laten we gaan kijken of hij goed werkt!

IMG_9541

Dit zijn wat swatches op mijn hand. Het oogpotlood is heel erg gepigmenteerd! Ik hoef maar zacht met het potlood over mijn hand te gaan, en er komt al een goeie diepzwarte streep vanaf. Wel zijn de lijnen allemaal erg dik, en hele dunne lijntjes kun je niet zetten met het potlood. Aan de linkerkant de 1ste, heb ik het oogpotlood gesmudged met het smudge sponsje. Dat werkt ook erg goed! Het potlood is wel erg creamy, wat ervoor kan zorgen dat het in de lijntjes komt. Daarom raad ik je aan als je dit potlood gaat kopen of als je hem hebt, hem wel uit te smudgen met het potlood zodat je voorkomt dat het potlood in de lijntjes gaat zitten.

IMG_9542

Hier heb ik het oogpotlood voorzichtig op mijn bovenste waterlijn opgedaan. Je hoeft niet heel veel heen en weer te gaan met het potlood, want hij werkt erg makkelijk. Op mijn onderste waterlijn werkt hij ook erg goed. Hij blijft goed zitten, en is echt diep zwart. Ook blijft het potlood goed zitten.

Ik ben erg tevreden over het Pupa Multiplay oogpotlood, het blijft goed zitten en werkt heel erg goed! Ik wil eigenlijk nog wel meer van Pupa make-up uittesten, omdat ik heel erg benieuwd ben! Het potlood kost 12,25 wat helemaal niet duur is voor zo’n goed oogpotlood!

IMG_9543

Ik heb het mooiste voor het laatst bewaard, namelijk een lipgloss van Bourjois! Ik heb eigenlijk niks van Bourjois, alleen 1 andere lipgloss. Ik gebruik die lipgloss heel vaak, en hij is ook bijna op. Toen deze lipgloss aankwam, was ik al erg enthousiast. Deze lipgloss is in de kleur: 14 Rose watery.

IMG_9544

IMG_9546Hier heb ik de lipgloss geswatched! Hij geeft heel mooi kleur af, en ook veel. Er zit een kleine shimmer in, die niet heel overheersend is. Het is echt een barbie roze kleur, ik kan hem niet anders omschrijven. Op mijn lippen zie je niet heel veel verschil, maar mijn lippen zijn iets rozer na de lipgloss. De lipgloss plakt niet, wat een heel groot pluspunt is. De geur is wel wat overheersend, wat ik niet heel fijn vind. Ook is de gloss wat dikker van substantie, wat best irritant voelt. Het voelt dan net alsof je echt heel veel lipgloss op je lippen hebt. Wel blijft de lipgloss heel erg lang zitten.

Ik vind de lipgloss van Bourjois best fijn, alleen is de geur niet heel fijn en de dikke substantie ook niet. Wel blijft hij heel lang zitten, en is de kleur prachtig. De bourjois lipgloss is in elke drogist/parfumerie te koop.

IMG_9553

Op deze foto heb ik de Bourjois lipgloss op, en het Pupa oogpotlood.

946873385011505080613

13 Comments

 1. Stephanie

  heeeel mooi!! staat je goed meid! :)

 2. Indy

  Hee Jennifer, leuke review.
  Ik zag alleen dat je een paar dingen dubbel in het artikel hebt gezet, zoals deze : Hij blijft goed zitten, en is echt diep zwart. Ook blijft het potlood goed zitten.
  Dat het goed blijft zitten heb je er twee keer in gezet, en ook deze : Met het smudge sponsje kun je het oogpotlood vervagen, en een soort smokey eye maken of het oogpotlood vervagen. Je zegt dubbel dat je het oogpotlood kunt vervagen.
  Dit is geen kritiek, alleen een tip. Jij bent mijn voorbeeld en ik ben door jou begonnen met Youtube. Love you Jennifer xoxo Indy

 3. Heel leuk artikel maar wil je de foto’s op een witte achtergrond nemen, want dan kan ik het product beter zien voor de rest ziet het er TOP uit !!! En je maakt superrr leuke filmpjes !!!!!!

  Heeell veel liefs xx

 4. maaikeee

  ik vind dat oogpotlood niet echt goedkoop :0

  • Jennifer

   Haiii!
   Het potlood is inderdaad niet heel goedkoop, maar hij blijft heel lang zitten & doet het zo goed dat het in kwaliteitsverhouding niet heel duur is.
   Liefs Jennifer,

 5. Je kan pupa kopen bij de dio drogist:)

 6. hee! bij mij in de DA drogist is PUPA wel verkrijgbaar, hihi. x

 7. Noa

  Bij de kapper bij ons in t dorp verkopen ze van alles van pupa, in amsterdam ergens kan je t ook gewoon in de winkels kopen 😉

 8. door

  je bent nog zo jong. denk je weleens aan wat anders dan je uiterlijk? er is meer in de wereld en veel belangrijker dingen. geen kritiek of zo, maar echt een tip. make-up is leuk en en er leuk en verzorgd uitzien ook, maar er is meer….

  • hahahah

   ze mag toch best make-up op doen en ze is 12 en dat is niet jong niet persoonlijk hoor jennifer als je 7 bent of zo is het best wel jong om make-up op te doen ik ben 13 en ik doe ook net zo veel producten gebruiken als haar maar misschien heeft ze veel make-up maar dat is juist leuk zei verspilt graag haar tijd en geld uit aan beauty en zo ik ook en ze weet natuurlijk dat er nog veel mee is dan make-up maar toen ik dat las vond ik dat best wel gemeen wat je schreef al bedoelde je het niet zo maar hele leuke blog heb jij jennifer ik keek alleen op youtube naar je filmpjes maar nu ga ik ook zeker op je blog kijken en ik denk er misschien ook aan om een blog te maken maar ja ik heb best veel geschreven en heb geen zin om het te lezen en te verbeteren dus sorry daar voor

 9. melissa

  het staat je allebei kei mooi
  xD

Leave a Comment