Review: Bourjois mini nagellak!

IMG_9929Ik lak heel erg vaak mijn nagels, in alle kleuren van de regenboog. Het maakt een look af, en ziet er mooi en verzorgd uit. Wel is het jammer dat mijn nagels best zwak zijn. Daardoor gaat de nagellak veel sneller van mijn nagels af. Laatst ontving ik een mini nagellakje van Bourjois. Ik review deze vandaag voor jullie! Kijk dus snel verder!

IMG_9930Het flesje is echt super klein, wat je ook op de foto kunt zien. Ik maak nagellak niet heel snel op, omdat ik er best veel van heb. Dus opzich maakt zo’n klein potje dan niks uit. Volgensmij heb ik de kleur 150, want er staat 150 op de achterkant van het potje maar ik weet het niet zeker. In de verpakking vond ik deze kleur er erg mooi uitzien!

IMG_9932En hier heb ik het nagellakje op mijn nagels. Het is niet mijn kleur, dat zal ik alvast zeggen. Ik vind de metallic glans die door de lak heen zit, iets minder en draag deze kleur ‘goud’ ook niet heel vaak. Maar als jij dit lakje wel mooi vind, is dat natuurlijk prima. De dekking is wel heel erg goed. Ik heb hier 1 laagje van de lak op. Prima, dus!

IMG_9931Er zijn natuurlijk nog meer Bourjois nagellakken. Ik vind Bourjois sowieso een erg leuk merk, met goeie producten. Ook ben ik erg tevreden over dit nagellakje, als je deze kleur niet mee telt. Ze hebben nog heel veel meer andere kleuren, en 1 Bourjois mini nagellak kost 2,99.

Hopelijk vonden jullie dit artikel leuk!

946873385011505080613

 

Heb jij al ervaring met de nagellakjes van Bourjois, en zo ja wat vind je ervan?

8 Comments

 1. Sule

  Heey Jennifer, die kleine nagellakje vind ik echt heel schattig 😛 en die kleur staat je best wel hoor, :) maar blijf doorgaan ik vond dit een goed review ervan. xxx Sule (12)

  First React Lolzz

 2. Janne

  Mooie nagellak, kun je het ook bij de drogist kopen, of de kruitvat?

 3. Suze

  Wel erg duur zeg voor dat geld kan je net zo goed een lakje van catrice kopen!

  • Kika

   Leuke review!! Ik zou eerder dit nagellakje kopen dan de nieuwe gouden kleur van catrice want die dekt jammer genoeg echt bagger!! Na 3 laagjes nog niet eens helemaal dekkend !!

   xx

 4. Hey het lakje heet clubbing

 5. Femke

  Hee, het lakje heet 2006. Niet 150, want er zijn 150 verschillende nagellakjes ! Zelf heb ik 2001, ook een mooie

Leave a Comment