Review: E.L.F Blush ‘ Gotta glow’.

IMG_8724

 

De zon die schijnt op je gezicht, en wat komt er dan te voor schijn? Een highlighter! Het geeft je een mooie gezonde glow, en is eigenlijk altijd mooi. Ik heb er vandaag eentje voor jullie, die echt prachtig is. Lees snel verder!

IMG_8725

 

Dit is hem, zonder zonlicht. Hoe mooi? Nu al! E.L.F noemt het een blush, maar het is duidelijk een highlighter. Ik wilde hem hebben, omdat hij lijkt op Nars Albatros. Zeggen veel mensen, dan. Op de foto hierboven, lijkt het eigenlijk een simpele witte highlighter met shimmers….

IMG_8726

 

Maar dan, houdt je hem in het zonlicht! Je ziet al snel de mooie goud/gele gloed op de poeder! Weten jullie, dat zo’n highlighter met een goud/gele gloed deze zomer helemaal in is? Oja, deze ‘blush’ heet: Gotta glow.

IMG_8728

 

Hier zie je de swatch van de blush in het zonlicht. Hij heeft super veel pigment, en is gewoon echt heel erg mooi! Hier zie je ook mooi, hoe de glans eruit ziet.

IMG_8719

 

Hier zie je mijn gezicht zonder highlighter of blush. Het lijkt alsof ik aan de zijkant van mijn haar, een zwarte pluk heb. Dat is niet zo, want het komt door het licht!
IMG_8720

Hier heb ik de highlighter op. Je ziet op mijn wangen, hem wel zitten! Het moet natuurlijk ook weer een te overdreven glitterbal worden, maar dit is mooi!

IMG_8722

 

Op deze foto heb ik de highlighter met blush op. Ik heb er Mac Dainty overheen gedaan.

Dit is echt een super mooie highlighter, met een mooie goud/gele glans. Het is echt een musthave voor in je stash!!

Deze ‘blush’ is te koop op eyeslipsface.nl, en kost 4,00.

Liefs Jennifer,

9 Comments

 1. iman

  wauw echt mooi en het is idd een soort dupe van nars albatros

 2. iman

  een vraagje kun je nars ook online kopen of is dat alleen te koop in het buitenland????????? kun je z.s.m terug reageren

 3. Jenniferlovertje!

  Lieve Jennifer,
  Ik hou van beauty enzo maar ik durf niet aan mijn moeder te vragen of ik make-up op mag doen…
  Ik ben 11 jaar (bijna 12)
  En ik heb ook een niet normaal gevoelige huid… Ik deed eens een heel klein beetje foundation op mijn huid en de dag daarna al meteen puistjes
  Super irri!!!! Reageer Plz?! Heb je advies nodig

  • Jennifer

   Hoi!
   Je kunt het gewoon aan je moeder vragen hoor!
   Als je een goeie huid hebt, moet je geen foundation op doen!!
   Dat verstopt je huid, en dan krijg je inderdaad irritatie’s en puistjes.
   Misschien kun je bij de drogisterijen een crème kopen voor je gevoelige huid!
   Liefs Jennifer,

   • Annemarie

    Hee,
    Ik heb ook een hele gevoelige huid, en gebruik ook geen foundation omdat ik verder wel een gave huid heb. Bij de DA heb je een mineralen merk, genaamd Zarqua. Zarqua heeft een speciale young skin lijn. De creme is op dode zee basis, en is echt super fijn!!! Ik gebruik de creme dagelijks. Hij is alleen niet heel erg low budget, maar je kunt het aan je moeder vragen! Xxx

 4. Kan je de beautyproducten en make-up van elf ook in een winkel kopen?
  x

Leave a Comment