Review: Elf bronzing brush

IMG_8624Een kwast met een schuine vorm, om bronzer aan te brengen. Daar was ik al een tijdje naar opzoek! Op eyeslipsface zag ik deze kwast, dus koos ik hem! Ik was er erg benieuwd naar, en heb hem voor jullie kunnen testen! Lees snel verder.

IMG_8626Zo ziet de kwast eruit. Vrij simpel, niet al te groot en gewoon goed.

IMG_8627

 

IMG_8628Hierboven zie je 2 close-up foto’s van de haren van de kwast. Hij ziet er heel grof en slecht uit, maar is het zeker niet! Er springen hier en daar wat haren uit. De kwast voelt opzich wel zacht aan, maar niet heel zacht. Hij prikt soms een beetje, maar dat is heel soms.

IMG_8631De kwast is echt prima te gebruiken, om bronzer of blush mee aan te brengen. Het is misschien niet de zachtste kwast, maar hij werkt wel goed! En tja, de kwast kost maar 1 euro! Wat wil je nog meer?

Deze bronzing brush is te koop op eyeslipsface.nl en kost maar 1 euro!

Liefs Jennifer,

1 Comment

  1. Iman

    Ik heb die kwast ook
    Niet zo fijn vind ik hem
    Maar ik moet opschieten voor dat ik te laat ben voor school

    Doeg

Leave a Comment