Review: Elf Mineral lipstick ‘ Nicely nude’!

IMG_8599Ik ben altijd op zoek naar een mooie nude lipstick. Een prima kleur voor overdag, naar school. Ik koop ze dan ook altijd door en door. Vandaag heb ik voor jullie een review, van ook een erg mooie ‘nude’ lipstick! Oftewel Nicely nude. Benieuwd? Lees dan snel verder.

IMG_8600Dit is de verpakking. Het ziet er erg mooi classy, en chique uit. De verpakking is niet helemaal mat maar wel bijna. Er staat klein ‘ Eyeslipsface’ op. Het geeft me wel een beetje een luxe gevoel.

IMG_8601En dan de inhoud, wauw. Ik moet zeggen, dat ik het niet echt een nude kleur vind. Nude ligt vaak bij een huidskleur, maar dit is roze. Niet erg, want deze is ook erg mooi! Je ziet op deze foto heel erg goed de mooie gouden shimmer’s die door de lipstick zitten.

IMG_8608Dit is een swatch op mijn hand. De lipstick is erg gepigmenteerd! Hij is toch gepigmenteerd, maar ook niet te. En dan de shimmer, i love it! Het is dus wel echt een barbie roze kleur, en niet echt een nude.

IMG_8611Dit zijn mijn lippen zonder iets erop. Sorry voor de wazige foto, dat zie ik nu pas!

IMG_8612En dit zijn mijn lippen met de lipstick erop. Het is een erg mooie kleur! Wel trekt de lipstick iets in de lijntjes, en zie je mijn velletjes goed. Dat vind ik jammer! Maar over de kwaliteit, heb ik niks te klagen.

IMG_8613Full face met de lipstick.

IMG_8598Ik vind het een erg mooie lipstick. Het heeft een goeie kwaliteit, en heeft een mooie kleur. Ik vind het wel jammer dat je de velletjes op mijn lippen ziet, en dat de lipstick in de lijntjes van je lippen komt. Maar verder raad ik hem je zeker aan!

Deze lipstick is te koop op eyeslipsface.nl en komt uit de Minerale lijn. Deze lipstick kost 5,00.

Liefs Jennifer,

8 Comments

 1. wauw, echt een prachtige lipstick !
  groetjes Maaike

 2. Babette

  Wauw , mooie lipstick ! xx

 3. Iman

  Wauw wat een mooie lipstick ga ik zeker bestellen

 4. Iman

  Wil je weer een filmje maken please

  Ps: ik ga een paar video ideeën naar je mail sturen
  PS2: je bent geweldig

 5. S.

  Wat een mooie kleur! Wellicht zou de lipstick wat mooier zijn, als je een goede lippenbalsem als basis gebruikt :)

 6. Iman

  Ik heb 11 ideeën gestuurd

 7. Iman

  Wil je a.u.b kijken

 8. Iman

  En terug emaillen of je er wat van uitgehaald hebt

Leave a Comment