Review: Essence kajal pencil 20 scream green.

Ik kocht laatst bij het Kruidvat, oh wacht. HET Kruidvat? Wat zeggen jullie, de Kruidvat of het Kruidvat? Maar ja, ik kocht dus bij het Kruidvat het Essence kajal pencil in 20 scream green. Ik zag toen op het prijs ‘bordje’ staan: 0,99! Dus die neem ik mee!! Hij viel me niet tegen! En ben je benieuwd hoe die mij bevalt? Klik dan meteen verder voor de rest van de review!

De verpakking:

Ik vind de verpakking wel gewoon goed eigelijk. Niks om over te klagen toch? De verpakking is gewoon hetzelfde als de lippotloden van het merk. En voor 0,99 tjaa.

Ja, de punt is hier al gebruikt maar als je hem in de winkel koopt is het wel een goede scherpe punt. Hij is lekker romig, en als je goed kijkt zie je allemaal glittertjes!! En verder even over de kleur, dit vind ik nou echt een bijzondere kleur. In de winkel tussen alle saaie kleuren, viel deze echt op! Het is gewoon een monstergroene lime kleur.

Dit is een swatch op mijn hand. Is de kleur niet geweldig, mooi en glitterig? Hij dekt ook gewoon prima, nee eigelijk gewoon goed! Ik heb hier ook geen oogschaduwbasis of iets anders onder hoor. Ik ben echt blij met dit potlood! Wat ik wel jammer vind, is dat Essence niet meer spannende kleuren in hun assortiment hebben zitten. Maargoed, loop je langs de Kruidvat? Neem hem dan wel mee, voor 0,99!

Ik heb hier een soort kleine ooglook gemaakt met het potlood. Ik heb hem boven dik aangebracht, en onder tot de helft. Verder heb ik nog op de andere helft van de onderste wimperrand nog kleur Foxy van het Naked 2 palette. En mijn Catrice mascara. Kijk dan wat een zomerse fleurige kleur!!

Mooooooooooooooooi!!!!!!

Ik vind dit potloodje erg leuk, en het is ook zeker een aanrader!┬áBedankt voor het ‘lezen’!!!

xxxx Jennifer

1 Comment

  1. Pien

    mooi potlood!!
    xx

    ik zeg trouwens de kruidvat hihi

Leave a Comment