Review: Essence ‘Ready for boarding’ eyeshadow palette.

Ik liep vanmiddag binnen bij het Kruidvat en ging naar het Essence vak. ik zag daar meteen een nieuwe limited edition! Namelijk de: ‘Ready for boarding’ collectie. Ik heb daarvan het prachtige oogschaduwpalletje meegenomen. Ik vond het voor de rest eigelijk wel een beetje tegenvallen, er waren wel 2 cream-blushes maar niet in mijn kleur. En nog wat nagellak en nog wat maar dat trok me niet echt! Ik was echt verbaasd over de prijs! 3,49 voor 6 kleurtjes met oogschaduw. Normaal is een mono van Essence 1,49 volgens mij.. En dan heb je er nu 6 voor 3,49!! Lees snel verder voor de rest van de review!

Hierboven zie je de verpakking, die ik erg leuk vind. Het is een soort kartonnen doosje, en als je hem openklapt en weer dicht doet zit hij vast met een magneetje. Het ziet eruit als een postkaart ofzo? Het lijkt een beetje op het Too faced Natural eye palette, die sluiting. Het is een heel handig doosje, ook om het formaat. Hij past makkelijk in je tas, en ook gewoon in je hand. Handig om even bij te werken! Ik laat snel de geweldige binnenkant zien!

Ik vind de kleuren zo leuk! De eerste vier kleuren, zijn pastelkleuren en de andere twee zijn gewoon basic kleurtjes. Het is lekker zomers, en vrolijk. Ik dacht eerst dat die eerste drie kleurtjes niet zoveel afgaven, want ze zijn pastel maar dat valt echt heel erg mee!

ik heb hier gewoon bij alles een veegde gedaan, ik vind het echt super! Ze zijn gewoon goed gepigmenteerd, en dat voor die prijs! Het is namelijk 58 cent per kleur!! Goedkoper kan het volgens mij niet, en dan krijg je zulke goede oogschaduws. Ik ben echt verbaasd. Nu nog even wat foto’s van het doosje.

Trouwens, in de binnenkant van het doosje boven de oogschaduws (waar eigelijk een spiegeltje hoort te zitten) Heeft Essence twee oogschaduw-looks gemaakt met een uitleg erbij, super handig en leuk!

Ik moet zeggen dat er best een fijne applicator bij zit, eigelijk zijn de applicators nooit echt fijn maar deze is wel zacht en fluffy!

Conclusie:

Ik vind dit echt een super leuk doosje, met 6 mooie kleurtjes en voor een goede prijs. Van mij mag Essence wel een heel schap maken met dit soort doosjes! Ik ben gewoon al gek op het doosje, sowieso om al naar te kijken! Toen ik voor het Essence schap stond, en stond te staren naar het schap met de limited edition. Zag ik er nog niks uit! Dus volgens mij hebben ze net voor mijn komst deze leuke artikelen uit de dozen gehaald! Ik vind dit echt een aanrader en zeker je geld waard.

xxx jennifer.

 

2 Comments

  1. Jennifer

    Heb hem ook meteen gehaald!
    echt supermooie kleuren.
    Leuk artikel!

Leave a Comment