Review: Fogan blush

IMG_8555

 

Jeej, ik heb weer een review van een Fogan product! Dit keer heb ik een review voor jullie, van een blush. Dit is een erg mooie blush, maar wat vind ik er nou uiteindelijk van? Dat kun je zien in de review, dus ik zou zeggen: Lees snel verder!

IMG_8556

 

Zo ziet de blush eruit. Het is een erg grote blush, en er zit veel product in. De verpakking oogt wat goedkoop, maar hè wat verwacht je voor 99 cent? Het gaat eigenlijk niet om de verpakking, maar om de inhoud..

IMG_8558

 

En ohmygod wat een mooie kleur! Het is wel een wat donkere blush, maar zo mooi! Je ziet alle shimmers duidelijk, en het is gewoon een barbie roze kleur. Zo mooi.

IMG_8559

 

En dan het belangrijkste: het pigment! En die is weer zoooo enorm goed!! Ik heb hier een veegje van de blush genomen, en geswatched. Je kunt misschien zeggen dat de blush bijne te gepigmenteerd is. Je moet hem heeeel erg zacht aanbrengen het liefst met een stippling brush, want als je teveel aanbrengt ben je werkelijk een clown haha!

IMG_8557

Hier zie je de ingrediënten van de blush, en de kleur. Ik heb kleur nummer 03.

IMG_8561

Dit is weer zo’n super fijn product van Fogan! De blush is enorm goed gepigmenteerd, heeft een geweldige shimmer & natuurlijk de prachtige kleur. Zeker een aanrader!

Dit product kost 0,99 en is te bestellen op Fogan.nl!

Liefs Jennifer,

16 Comments

 1. Sophie

  wow mooie blush!!!!xx

 2. olivia

  zo mooi ik hou echt van barbie roze kleurtjes

 3. Emmeline

  Mooie blush veel pigment

 4. Pien

  heii jennifer!!
  mooie blush!! en voor maar 0,99!!
  heb jij de cito score al? ik wel!!!
  mijn cito score: 550!!
  ik ben er super blij mee!!
  welke uitslag heb jij?

  xxxxx pien

 5. Wel jammer dat je geen foto hebt van hoe die bij je stond. Verder leuke blush! Ga hem zelf ook bestellen.

 6. Heb jij van Fogan producten besteld of opgestuurd gekregen? xXx Lisa

 7. Iman

  OMG wat een Mooie Kleur

 8. Nina

  Haai Jennifer,
  Heb jy je cito score al?
  Xx

 9. Dian

  wauw die kleur ! en beter dat er zoveel pigment van af komt :d. dat voor maar 0,99 cent 😮

 10. selenaayy

  ik baal zooo erg dat ik niks kan bestellen :( :( heb geen ideal ofzo anderss had ik egt veell besteld :(

 11. Hoi Jennifer kunnen we misschien is een keer samen een video maken? Bijvoorbeeld chutney bunny :) ik ben elf jaar en ik woon in Almere.
  Ik hoor het graag van je. Groetjes Suzanne

 12. Hoi Jennifer kunnen we misschien is een keer samen een video maken? Bijvoorbeeld chubby bunny :) ik ben elf jaar en ik woon in Almere.
  Ik hoor het graag van je. Groetjes Suzanne

Leave a Comment