Review: Fogan oogschaduw duo.

IMG_8568

Vandaag heb ik voor jullie na lange tijd een review over het Fogan oogschaduw palletje. Eigenlijk is het een duo, want het zijn 2 kleuren. Ik had een tijdje geleden een pakket opgestuurd gekregen van Fogan, en nu heb ik eindelijk tijd voor de reviews! De komende tijd zul je 3 reviews voorbij zien komen. Veel plezier met het lezen!

IMG_8564

 

 

Dit is het palletje. Ik heb expres voor deze 2 kleuren gekozen, omdat het gewaagde kleuren zijn. Ik dacht ook dat ze niet super gepigmenteerd zouden zijn, maar dan is het natuurlijk alleen nog maar leuker om te testen!

IMG_8565

 

Hierboven zie je de ingrediƫnten van de oogschaduws, en ik heb doosje nummer 12.

IMG_8567

Dit is een vage foto van de swatches. De foto van de swatches maken, lukte niet echt vandaar. Maar los daarvan, zijn de kleuren super goed gepigmenteerd! Vooral de gele, vaak dekken budget gele kleurtjes gewoon niet maar deze wel! De roze kan ook erg mooi gebruikt worden als blush, bedenk ik me nu. Pretty!

IMG_8563

 

Ik vind dit serieus een heel fijn oogschaduwpalletje. Vooral de gele kleur is prachtig, en beide kleuren hebben een erg mooie shimmer. Als je iets gaat bestellen op Fogan, moet je zeker even gaan kijken bij de oogschaduw duo’s want o wat zijn ze fijn!

Dit oogschaduw duo kost 0,99 en is te koop op Fogan.nl

Liefs Jennifer,

3 Comments

 1. Sophie

  mooi pallette!

 2. Maxime

  Heb jij die ook van de website zelf besteld? Ik vind de website er namelijk nogal ja ”goedkoop” uit, als je snapt wat ik bedoel? (ja alle producten zijn 0.99, maar het uiterlijk).. Ik weet niet of deze website betrouwbaar is en of ik er wat van zou bestellen

  • Jennifer

   Hoi Maxime! Ja, daar heb je gelijk in! Ik heb deze producten opgestuurd gekregen van Fogan, om te testen. Op youtube staat mijn unboxing video, en dan kun je zien hoe alles verpakt is enzo. Kijk op youtube onder de naam, Jennifer van lohuizen. De webshop is wel betrouwbaar! Groetjes Jennifer,

Leave a Comment