Review: Hoesje van Amltelecom!

IMG_9063Laatst werd ik benaderd door een bedrijf, en ze vroegen aan mij of ik een hoesje uit hun webshop wilde testen. Natuurlijk wil ik dat! Het is iets later omdat ik natuurlijk op vakantie was, maar nu heb ik eindelijk een review voor jullie van het hoesje! De webshop heet trouwens Amltelecom.com! Een super leuke webshop, die allemaal accesoires verkoopt voor eigenlijk alle mobiele telefoons.

IMG_9065Toen ik op de webshop keek, werd ik meteen verliefd op dit telefoonhoesje. Dit is niet echt een hoesje voor de achterkant van je mobiel, maar voor om je mobiel heen. Ook zit er een koortje bij, en dan kun je hem bijvoorbeeld vast houden. Ik heb een hoesje voor de Iphone 4/4S omdat ik natuurlijk een Iphone heb. Lees verder voor de review!

IMG_9064Owja, voordat we met de review beginnen: Ik was zo verbaasd over de verpakking! De verpakking ziet er enorm leuk uit, en heel schattig. De verpakking matcht heel goed bij het hoesje, ik weet het niet! En volgens mij komt het hoesje ergens uit Hong Kong, door de japanse/chinese letters die erop staan.

IMG_9066Je kunt de verpakking gebruiken als een bakje! Ik had meteen inspiratie om er bijvoorbeeld nagellak op te zetten.

IMG_9067Dit is het hoesje, en het koortje. Het zijn sowieso hele mooie kleuren, mintgroen. En zoals jullie weten is dat de trend voor de zomer! Ik begin als eerst met het reviewen van het hoesje.

IMG_9071Dat is natuurlijk deze. Het is een mintgroen/aqua hoesje. Het zwarte panterprint is leer. Ik weet niet of het echt leer is, maar het lijkt er wel een beetje op. Het mintgroene deel is een beetje stof. Het voelt in iedergeval heel lekker zacht! Het klepje aan de zijkant van het hoesje, sluit magnetisch doordat er iets van magnetische deeltjes binnen in het hoesje zitten. Ik heb hier dat koortje er aan gehangt, omdat dat zo hoort.

IMG_9068Als je het hoesje open maakt, zie je dat er een ‘normaal’ hoesje inzit. Hier kun je je Iphone in doen. Ook zit er natuurlijk een opening voor de camera. De binnenkant van het hoesje, is wat groener dan het mintgroene. Ik vind het wel leuk! Je hebt nu eigelijk met dit hoesje, een bescherming voor de achterkant & voorkant van je mobiel.

IMG_9070Dan het koortje. Ik kan er niet heel veel over zeggen haha. Volgens mij is dat mintgroene suède, ik weet wederom niet of het echt suède is maar oke. Het zilvere ‘draadje’ wat erin zit, voelt erg zwaar aan. Je voelt het wel hangen aan het hoesje.

IMG_9072

 

IMG_9073Zo ziet mijn mobiel eruit in het hoesje. Ik vind het echt erg cool. Het is een prachtig hoesje, en je merkt echt dat er kwaliteit in zit. Het hoesje is daarom niet goedkoop. Het hoesje kost 23,95, en dan volgens mij exc. verzendkosten. Het is best duur, maar je merkt gewoon dat er kwaliteit in het hoesje zit. Ik vind het het best waard. Ik ben er super blij mee!!

Het hoesje is hier te bestellen en kost 23,95.

Liefs Jennifer,

11 Comments

 1. Wauw! heel mooi ik ga zeker even kijken@

 2. Robin

  Heeei!
  Leuk!
  Maar er staat: “ik heb hier dat koortje er aan gehangt, omdat dat zo hoort” maar het is gehangen ipv gehangt 😛

  x

 3. M

  Ik bestel mijn hoekjes daar ook, er zijn ook gewoon hoekjes van 4 euro! Verzendkosten zijn 1,80 en de ik heb de hoesjes altijd binnen 2 dagen binnen!!

 4. Kost veel zou ik niet kopen :-) :-)

  • Jennifer

   Het kost inderdaad veel, maar het is goeie kwaliteit. Ik had een hoesje voor 5 euro bij de H&M gekocht, hij was binnen een week al stuk! Ik denk niet dat dat met deze gaat gebeuren.

 5. Santhi

  ik heb een vraagje wat echt helmaal niet over dit gaat maar waar koop elf?

 6. Kyra

  Toen ik je filmpje had gezien ging ik gelijk kijken ik heb ook al een hoesje gezien die ingraaf wil in een winkel zijn z zo veel duurder

 7. angela

  Is deze er ook voor de samsung galaxy s4?

 8. Shanique

  Ik heb net zo een leuk hoesje gekocht voor 11.95 bij de Hema en die is heel erg stevig dus ik vind het zonde van je geld als je dat hoesje koopt.

Leave a Comment