Review: Moisturizing lipglossjes van Action!

IMG_8014

 

Bij de Action kocht ik dit setje met lipglossjes. Deze kon je zien in mijn shoplog! Natuurlijk heb ik weer een review voor jullie! Zijn de lipglossjes van de Action, waarvoor ik ongeveer 80 cent heb betaald wat? Lees snel verder!

IMG_8018

Deze lipglossjes zijn nieuw in het assortiment bij Action. Ze hebben een paar kleuren, maar niet heel veel. Dit setje sprak me wel aan, qua kleuren! Het ging me vooral om het rechter kleurtje, de milky roze. En in ieder lipglossje zit 10 ml, dus lekker klein en compact voor in je tas!

IMG_8015

Dit zijn de ingrediƫnten, voor als je daar benieuwd naar bent!
IMG_8021

Dit zijn de 2 kleuren geswacht op m’n hand. Zoals je ziet is de linker kleur al niet mooi, vind ik zelf. Het is echt niet mijn kleur, dat kun je zo ook wel zien op de foto’s. Gewoon veel te licht! Maar het rechter kleurtje daarentegen… Vind ik super mooi!

IMG_8023Dit zijn mijn lippen met niks erop, ze zijn een beetje droog door het weer sorry!

IMG_8024Laten we dan maar meteen beginnen met het kleurtje die me niet zo aanspreekt. Misschien is het kleurtje bij anderen mooi, maar voor mij is het gewoon veel te licht! Ik vind de zilveren glans ook niet mooi. Dat maakt het een beetje trashy..

IMG_8026

 

Ik zie er super ziek uit, en de kleur maakt de rest van m’n gezicht ook niet echt heel goed ofzo. Ik heb hier verder niks over te zeggen, bijhalve dat het gewoon niet mijn kleur is.

IMG_8027

 

Ik vind dit kleurtje wel echt super mooi! Het is geen transparante gloss, maar ook geen super dekkende gloss. Het maakt mijn lippen gewoon net iets mooier, een my lips but better kleurtje! Dit is echt een super mooi everyday kleurtje, hier ben ik blij mee!

IMG_8029

 

Kijk hoe mooi:)

Naast dat de lipgloss mooi is, verzorgt hij ook heel goed. Er staat op de verpakking dat de lipglossen vitamine E, en amandelolie bevatten. Ze maken mijn lippen heel zacht, en er zit zelfs spf in! De lipglossen zijn aan te raden, als je de kleuren mooi vind natuurlijk. Ik vind alleen de laatste kleur (de roze) mooi, en daarvoor zal ik hem kopen.

Je kunt deze lipglossen kopen bij de Action, en ze zijn 0,79 per setje!

xxx Jennifer.

 

 

3 Comments

 1. ik vind de eerste ook niet echt mooi,de tweede vind ik wel erg leuk !
  xoxo

 2. Janine

  De eerste vind ik mooi bij je staan , ik ben zelf iemand die niet zo van lipgloss houdt , behalve rituals omdat die niet zo plakt . Weet je misschien lipgloss die niet plakt ? Laat me het weten ^^

  • Jennifer

   Lipgloss die niet plakt… Ik heb er 1 van Bourjois die niet plakt, maar als je lipgloss wilt hebben die niet plakt, moet je bij de duurdere merken zijn! Eigenlijn weet ik het niet zo goed..

Leave a Comment