Review: Murad Energizing Pomegrenate Moisturizer

IMG_9531

Ik ben altijd wel op zoek naar een goeie crème. Ik heb een aparte huid, want soms is het droog maar soms ook heel vet.  Daarom werkt een crème niet al heel snel voor mij. Ik heb eindelijk een crème gevonden, die wel heel goed werkt! Mijn huid word heel zacht en ik heb veel minder puistjes. Ik heb vandaag weer een review voor jullie van een super goeie crème van Murad. Lees dus snel verder!

IMG_9533

 

IMG_9535

Het is een crème voor de droge huid, want hij moet hydrateren. Er zit pomegrenate in, wat in het Nederlands granaatappel betekent. Ik vind de geur zelf niet heel erg lekker, maar ik word er ook niet echt misselijk van. Ik vind de crème echt heel erg fijn omdat mijn huid er zacht van word, en mijn puistjes zijn veel minder. Ook trekt de crème best snel in, en de substantie is ook niet dik. Het is een dunne crème, wat erg fijn op de huid ligt.

IMG_9536

 

Ik vind deze crème erg fijn, en ik raad hem echt aan als je een goeie crème zoekt. Hij is voor de droge, maar ook voor de vette huid. Murad heeft verschillende lijnen voor de verschillende huidtypes, en deze crème is van de Vitalic lijn. Ik kan de prijs van de crème niet vinden. Kijk voor meer informatie hier.

Bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

 

 

Wat is jouw favoriete gezichtscrème?

10 Comments

 1. Hey jennifer!

  Leuke review❤
  Je ziet gelijk het verschil in comments als je een winactie hebt geplaatst of een review van een product!

  Xx senne

 2. Anoniem

  Oeh lijkt me fijn ik denk dat ik hem ga kopen
  Xxa

 3. Cheyenne

  Leuk artikel,;)
  Ik gebruik zelf eigenlijk niet echt crème omdat ik nog redelijk jong ben (12) en ik vind dit niet echt nodig en het heeft op een jonge huid ook een slecht effect voor als je ouder word maar leuke review en geweldige blog! Ga zo door!!;)

 4. Hey Jennifer, kun je misschien op je mail reageren?
  Liefs, Inger-Lise

 5. Jennifer, leuk geschreven artikel over de Vitalic Energizing Pomegranate SPF15 en dat jouw huid hierop goed reageert. Dr. Murad is een fantastisch merk met mooie resultaten. De Vitalic lijn is een lijn voor o.a. een gecombineerde huid. Het mooie aan deze crème is dat hij ook nog een SPF15 heeft waardoor je ook nog een goede bescherming krijgt tegen de zon. Mocht je meer over de producten van Dr. Murad willen weten, mag je ook een kijkje nemen op mijn webshop http://www.mijnhuidshop.nl of mijn website http://www.dermaskin.nl Groetjes Marian

  • Jennifer

   Beste Miriam,

   Bedankt!
   Mooie webshop/website heeft u, en ik vind dit product van Murad erg fijn.
   Ben benieuwd naar de andere producten!

   Groetjes Jennifer,

 6. Marit

  Hey,
  Ik vind dat je echt super goed blogt… Maar als je foto’s maakt van de dingen die je gaat revieuwen kun je dat ook op een wit blaadje doen? Dan heb je een mooier effect!

Leave a Comment