Review + unboxing video! Byvicky & Waatbox.

IMG_9047Laatst kreeg ik 2 beautyboxen binnen van Byvicky & de Waatbox. Dit zijn 2 boxen, net zoals de glossybox maar dan iets anders. En dan bedoel ik wat leuker! Hierbij mijn review over deze 2 super leuke boxen. Als je verder leest lees je en mijn review, maar zie je ook de unboxing video!

IMG_9048De byvicky box, is geen maandelijkse beautybox maar een cadeaubox. Dus deze kan je soms kopen. Ze kosten 19,95, niet 14,95 zoals ik in m’n video zei. De Waatbox is wel een maandelijkse box, en die kost wel gewoon 14,95 per maand.

IMG_9049

 

IMG_9050Ik review als eerste de byvicky voor jullie. Maar kijk deze verpakking, hoe mooi?! Het is een mooie zwarte doos met daarop in zwart & roze letters: Byvicky. Ook de felle roze strik staat er erg mooi en chique bij! Als je de 2de doos ziet, zie je dat hij van binnen ook heel mooi versierd is. En het ‘papier stof’ wat om de producten zit, is ook mooi lichtroze.

IMG_9052

 

IMG_9060Dit is de inhoud van de box. Ik was echt verbaasd toen ik de inhoud zag! Er zit namelijk zoveel in! Er zitten 5 full size producten in en 4 samples. Dit zit er in: Batiste droogshampoo – masker van DR. van der hoog – Sample van BB cream – Hello cosmetics bruiscupcake – 2 samples ( conditioner & shampoo) van Sabon – China glaze nagellakje – Balm Balm lipbalm & een mini lipgloss van The body shop.

IMG_9053Ik vind de Byvicky box heel erg leuk, om een keertje jezelf te verwennen met cadeautjes! Hij kost 20 euro wat best veel is, maar er zit ook best veel in. En bij elkaar is dit wel meer dan 20 euro. Ik ben super blij met de box, dankjewel byvicky!

IMG_9054

 

IMG_9056Dan de Waatbox. Dit is dus een maandelijkse box, voor 14,50.  Ook deze verpakking is erg leuk! Het is neonroze met witte letters Box beauty. Het is simpel, maar de kleur maakt het gewoon super leuk! Als je hem openmaakt zie je papier over de producten, en een strikje. Ook zit er een klein briefje bij met de producten en wat informatie. Dat had de byvicky niet. Ik vind het wel fijn als het er wel bijzit, want dan kun je de prijzen enzo wel zien.

IMG_9057

 

IMG_9059Dit is de inhoud van de box, ook niet verkeerd! De byvicky box ziet er natuurlijk spannender uit, doordat er meer producten inzitten maar vergis je niet! Voor deze box betaal je ong. 15 euro, maar de waarde is 50 (!!) euro. Er zit van Blond amsterdam een body mist in – Een lipgloss van Rimmel – Een goldenrose crackle topcoat – mini clinique mascara 7 een collagenen filler van L’oreal. Sowieso is de collagenen filler van L’Oreal al ongeveer 20 euro, dus dan heb je het al binnen. Ook een erg leuke inhoud!

IMG_9062Ik vind allebei de boxen heel erg leuk en verassend, want ik had dit niet verwacht! Er zitten in beide boxen hele leuke producten. Het is echt een beetje een cadeautje voor jezelf! Dit is de website van Byvicky: http://byvicky.nl, en dit is de website van de Waatbox: http://waatbox.nl.

Liefs Jennifer,

Welke box vind jij tot nu toe het leukst?

10 Comments

 1. Emmeline

  Super leuk

 2. Hee jennifer!

  Leuk artikel!
  Ik had een vraagje.
  Je hebt in de reacties een keer gezegd dat je geld verdient met je blog doormiddel van de advertenties die naast je video’s staan. Nu maak ik ook video’s en heb ik dat ook ingesteld, maar bij mij moest ik 16 zijn om dat te mogen van google zegmaar. Maar jij bent ook nog geen 16 en jij hebt dat al wel. Hoe heb je dat gedaan?

  Heel veel liefs,

  Nina

  • Jennifer

   Dankje! Ik verdien er inderdaad geld mee. Ik heb bij youtube mijn neppe leeftijd ingevuld, anders kwam ik erniet in. Ook moet je een bepaald aantal kijkers hebben, het kan ook zijn dat je bezoekersaantal te laag is.

   • Hee jennifer!

    Bedankt voor je reactie
    Weet je toevallig nog hoe veel je bezoekers aantallen moeten zijn?
    Ik dacht dat ze het zouden controleren of je wel je goede leeftijd hebt. In ieder geval, dat stond er bij mij. Maar ik kan het proberen, haha!
    Bedankt!

    xx Nina

 3. Xia

  suuuuper leuke boxxxx, ze zijn wel superduuuur ! maar kvind ze wel leuker dan glossybox xo

 4. Ezraax

  Ik vond de WAAT? box het coolste…. Superleuk artikel! 😀

 5. Rosan

  Ik heb een aantal vraagjes.
  Naar welke school ga je precies? En wat voor niveau ga je doen ?
  Ook vertelde je in een filmpje dat je een vriendje hebt, wat is zijn naam?

  Groetjes Rosan
  P.S ik ben een super duper ultra mega fan van jou,, ik hou van jou !

 6. super leuk! hoe kun je zon box krijgen?

Leave a Comment