Sephora’s dunne lipsticks!

Dunne lipsticks, ik was er al een tijdje naar opzoek. Een paar maandjes geleden had ik deze dunne lipsticks gevonden in de Sephora. Natuurlijk nam ik ze mee! Ik ben ze helemaal vergeten te testen, en dat is me in deze tijd wel gelukt. Het is klaar voor een review!

Dit is een beetje een rare foto, de ene lipstick lijkt namelijk groen… Maar oke, ze zijn allebei zwart. De rechter is wat dunner dan de linker. Ik kocht deze lipsticks bij een actie van sephora, het was volgens mij de 3 voor 15 euro actie.. De iets wat ‘dikkere’ lipstick is in nummer 10, en de wat ‘dunnere’ in kleur 16.

Een swatch van de 2 kleuren. Ik heb een soort ‘lady gaga’ roze kleur, en een naturelle nude kleur. Beide kleuren zijn erg mooi. Natuurlijk draag ik de roze niet overdag, maar voor een overdreven look is deze kleur natuurlijk geweldig. Maar de nude is ook super mooi voor gewoon overdag. Ze zijn niet super super gepigmenteerd maar wel super mooi!

Dit zijn mijn lippen als ik niks op heb.. Sorry voor die haar die daar dwars zit. Mijn lippen zijn erg droog, en rood. Sowieso zijn mijn lippen heel erg gepigmenteerd, dus een kleur is niet heel gepigmenteerd op mijn lippen.

Dit is de ‘nude’ tint. Dit is echt een hele mooie kleur! Zie je al die glitters? Het gaat hier, zoals je kunt zien niet om de kleur maar om de glitter.

Dit is de lady gaga roze kleur. Deze kleur is echt helemaal geweldig! niet zo perse voor overdag, maar voor een feestje… Alleen de metallic glans had van mij niet gehoeven, maar stoort het? Nee..

Ik vind deze lipsticks van Sephora super leuk, en fijn! Ik raad ze je zeker aan.

xxx jennifer.

Leave a Comment