Shoplog vanuit Giethoorn!

Misschien hadden jullie al gemerkt dat er wat weinig artikelen op de site stonden, en dat er niet zelf gemaakte foto’s in een artikel stonden. Ja het klopt, ik ben op ‘vakantie’! Ik ben op vakantie voor een week en nog wat dagen in Giethoorn op een camping. Heel gezellig allemaal maar ik heb niet zo super veel tijd om aan m’n site te werken hier. Dat jullie dit even weten!! Maar ik ben dus in Giethoorn, en hier heb ik ook een aantal dingen geshopt!! De foto’s zijn trouwens met de iphone gemaakt dus als je slechte foto’s ziet komt dat daar door!  Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Misschien viel dit je al op op de foto, een tijdschrift! Ik hou van tijdschriften, op een stoel buiten in de zon, met een glas cola en een tijdschrift! Zo kocht ik in een boekwinkeltje in Meppel dit tijdschrift met allemaal kapsels voor je haar. Ik vind dit altijd wel leuk, om inspiratie op te doen en om gewoon lekker in te kijken!

En dan meteen nog een tijdschrift namelijk mijn aller eerste Fashionista!! Ik heb al veel over dit tijdschrift gehoord in weer andere tijdschriften en kocht hem uiteindelijk weer in een boekhandeltje in Meppel. Ik ben hier echt zo blij mee! Het klinkt gek zo van, hoe kun je nou zo blij zijn met een tijdschrift? Ik weet het niet, maar ik vind het gewoon een leuk tijdschrift! Ik weet alle prijzen niet meer sorry!

Nu ga ik even in op beauty. Ik kocht bij het Kruidvat in, ja je raad het al: Meppel!! De Essence natural cover moisturizer? Ik zag deze al op een blog voorbijkomen en wilde deze toch ook proberen. Ook omdat hij gewoon maar 1,99 is. Ik denk dat het een soort van bb-cream achtig is, maar ik wil al best lang een bb-cream en dit is een goed moment om hem te proberen! ik heb hem al geprobeerd, en hij bevalt me wel goed. Misschien schrijf ik hier nog een review van.

Ik liep de Etos binnen, en zag bij het Maybelline schap dat er korting was! Ik wil al heel lang de Maybelline Dream mat powder omdat er al een hele grote pan in mijn Etos compact powder zit. Er was dus korting, 50% korting op deze poeder. Hij was eerst 12 euro en ik kocht hem voor 6 euro. Goeie deal!

In Giethoorn zelf kocht ik bij een winkeltje, even korte uitleg: Het is een klein winkeltje met allemaal stenen uit de bergen dus edelstenen en dat soort dingen. Nou, ik kocht dus bij dat winkeltje deze 3 stenen. Ik heb geen idee wat voor een stenen het zijn maar ik vond ze heel erg mooi!

Bij hetzelfde stenen-winkeltje kocht ik deze ‘ketting’. Dit is niet echt een ketting maar gewoon een soort kort dun touw van leer, die je kunt gebruiken als ketting maar ook als armband! Super handig dus, en er zit een hartjes steentje aan in een aqua kleur.

Ik zag meteen in weer Meppel een op=op winkel! Als je nog nooit heb gehoord van de op=op winkel: Dit is een winkel waar ze het meeste beauty-dingen verkopen zoals shampoo’s, body-milk nou zeg maar van alles. Even een voorbeeld: Je hebt 1 shampoo voor ik zeg maar wat 6,50 en dan staat erbij: Koop er 3 voor 11 euro. Hoe meer je er koopt hoe goedkoper. Misschien beetje rare uitleg maar ga maar eens langs de op=op winkel, dan kun je alles zien! Nou, ik kocht dus bij de op=op winkel deze 2 glitter-lakjes van het merk w7. Volgens mij is w7 alleen daar te koop maar verder weet ik niks. Deze lakjes waren serieus liefde op het eerste gezicht bij mij. Deze prijs weet ik nog wel: Het was 1 voor 2,75 en 2 voor 5 euro, een paar cent verschil dus.

Ik heb hier de nagellak op mijn tenen gedaan, omdat ik bezig ben met een nagelverharder-kuurtje. Ik heb hier wel een kleurtje onder de glitter gedaan maar dat maakt mij echt niet uit. Het ziet er super mooi uit!! Ik heb het er nu denk ik 2 dagen op zitten en het zit er nog perfect op. Dit is echt een goeie aankoop, net als de rest eigelijk..

Nou, dit was even een kort shoplogje en ik hoop dat jullie het leuk vonden! Bedankt voor het lezen.

xxxx Jennifer.

1 Comment

Leave a Comment