Sieraden van brcltsandmore!

IMG_8808Vandaag kreeg ik een pakketje binnen van een super leuke webshop, namelijk: brcltsandmore.nl! Eigenlijk bracelets, maar ze hebben de klinkers weggelaten grappig! Ik heb wat sieraden ontvangen, die ik vandaag aan jullie laat zien.

IMG_8810Als eerste deze super leuke armband! Het is een armband, met 3 verschillende banden bij elkaar. Het is stevig materiaal, dus het zal niet echt snel kapot gaan. Het heeft een soort studs achtige dingen. Het lijken een beetje op moeren, voor als je een huis bouwt ofzo. Het bandje heeft neon kleuren, wat natuurlijk helemaal in is! Maar….

IMG_8811Het heeft ook een beetje een ombre effect! Dat kun je vooral goed zien bij het middelste bandje. Echt super cool!

IMG_8813Zo ziet hij er om mijn pols uit. SUPER LEUK!

IMG_8814Het armbandje is wel iets te groot voor me. Dat kan ik misschien wel verstellen.

IMG_8815Dit is een heel mooi kettinkje, met een klein goud pistooltje. Het kettinkje zelf is ook goud. Het is een klein, en subtiel kettinkje!

IMG_8817Hier heb ik het kettinkje om. Het is best sjiek, maar door het pistoolje wordt het ook wel weer stoer. Echt leuk!

IMG_8816Close-up van het pistooltje, met alle details!

IMG_8819Ik kreeg er ook nog een extra kettinkje bij wat ik echt super leuk & lief vind! Dit vind ik ook een heel mooi kettinkje. Hij is nog wat subtieler dan de andere met het pistoolje.

IMG_8820Dit is met een soort 3D achtig hartje!

IMG_8822Mooi & schattig!

IMG_8823Het is ook heel erg leuk, om de kettinkjes samen te dragen!

IMG_8826Ik vind het echt een hele leuke webshop, met leuke sieraden. Ze hebben geen oubolligen sieraden, maar echt wat hip is enzo. Het is ook niet heel erg duur, dus zeker een aanrader!

Prijzen:

Neon multicolor armbandje: 7,50

Goudkleurige ketting met pistooltje: 10,00 7,50

Ik kan het kettinkje met hartje, niet meer terugvinden op de site..

Deze sieraden zijn te bestellen op: http://www.brcltsandmore.nl

Liefs Jennifer,

30 Comments

 1. Eveline

  Niet zo mij ding. Het hartje is wel ok maar de rest vind ik niet zo

 2. Babette

  Heeey Jenniiifieerrt
  Sorrie dat ik dit aant volspammen ben , maar ik wacht op mijn pakketje mwieeh..
  ILOVEEYOUU! XXXXX Babettee

 3. leuk hoor alleen toch niet echt heel goedkoop en ik heb geen sieraden want ik maak ze zelf zie link hahaha

  liefs maartje

 4. door

  sinds wanneer is het hip om een pistool om je nek te hangen. jij begint gevaarlijk te worden. dat je dat leuk vindt is voor mij wel een teken dat er iets niet spoort in dat hoofd van je. dan kan je beter een lege make-up doos blijven dan dit

 5. door

  ja vind ik ook. je moet altijd aangeven dat je tegen geweld bent. een hartje of een lieveheersbeestje is vredelievender. of een uil, of snor wat dan ook. maar dit niet! wat je om je nek hangt, daar houd je van….. anders doe je dat niet om. Mij niet gezien hoor! ik vind dat dit echt niet kan.

 6. door

  dit is niet goed. niet doen.

 7. door

  intimiderend die ketting. ik vin het niet mooi

 8. Imke♥

  niet letten op die gemen reacties jen! ♥
  tot morgen!! xD

 9. AHAHA, Jullie reacties, hoe oud zijn jullie? Serieus.

  Ik vind het pistooltje gaaf, en het hartje nogal softy.

 10. He Jennifer,
  ik heb je genomineerd voor de liebster award!
  Hier is het artikel van mij: http://robinslifebook.blogspot.nl/2013/04/liebster-award.html#more
  Ik hoop dat je het gaat doen,
  en dan is de bedoeling ook dat je degene die jouw heeft genomineerd even door geeft, als je mijn artikel leest weet je precies wat de liebster award is!
  Lfs Ro

 11. Haha, iedereen helemaal met geweld bezig enzo, Mensen doe even serieus. Mensen dragen ook kruisjes om hun nek terwijl ze niet gelovig zijn dus ja en als jennifer het leuk vind… ik vind het echt heel erg gaaf staan jennif! niks van hun aantrekken. haha babette, volgende keer iets minder enthousiast doen ookal vind ik je reactie wel grappig

 12. Ezra

  Mooi Jennifer! ❤

 13. Benedictus

  Hallo Jennifer,

  Leuke sieraden! Niks van dat gezeur aantrekken hoor! Ga zo door!

 14. Babette

  Oke mensen.. Rustig.
  Dat velle reageren van mij was een grapje.
  Jennifer en ik zaten op Tinychat , en dat vonden we grappig.
  Als zij dat niet leuk vind zegt ze dat zelf wel.
  Ik vind dat jullie allemaal jullie mening mogen uiten.
  Maar zeg dan niet dat Jennifer niet spoort.
  Want als je dat zegt spoor je zelf niet…
  Sorry , maar dit moest even
  Xoxo Babette

 15. Nathalie

  Hee Jennifer,,
  Ik heb gehoord dat je op hockey zit , mag ik weten in welk team je zit?
  xxNathalie

 16. sophie

  Je bent helemaal niet goed.
  Je schrijft veel te weinig.

 17. door

  beter weinig schrijven dan onzin schrijven of schrijven als je niks te vertellen hebt

 18. Leuke sieraden! De kettingen zijn voor mij denk ik iets te kort, maar die armband is echt heel leuk. x

Leave a Comment