Sleek blush by 3 palette.

IMG_0561

In Londen kocht ik een tijdje geleden het bekende blush palette van Sleek. Het is het blush by 3 palette van Sleek, in de kleur Lace. De middelste kleur in het palette, schijnt hetzelfde te zijn als de best verkochte blush van Sleek: Rose gold. Rose gold schijnt weer een hele goeie dupe te zijn van de bekende Nars Orgasm. Lees verder voor de review van dit prachtige blush palette van Sleek!

IMG_0562

Het doosje is erg mooi basic zwart. Met glanzende letters staat er ”Sleek make-up” op. In het doosje zitten 3 prachtige blush kleuren. De pans van de blushes zijn erg groot, en dat betekent dus ook dat er veel product in zit. Het palette is niet heel goedkoop maar ook niet super duur, rond de 12 euro dacht ik. Sleek is meestal wel online te krijgen, maar ik weet niet echt in welke winkel het te verkrijgen is in Nederland. Ik heb gehoord dat het bij de Afrowinkels wel te krijgen is.

IMG_0563

     Van links naar rechts zie je Chrocet, Guipure, en Chantilly.

Alle blushes zijn goed gepigmenteerd. De 2 buitenste kleuren zijn mat, en best korrelig. Dat is meestal wel zo met matte blushes. De middelste kleur is natuurlijk de ster van dit hele palette. De perzikkleurige kleur heeft een hele mooie glans, en is erg mooi gepigmenteerd. De kleuren passen alle 3 mooi bij elkaar. De blushes van Sleek moet je wel voorzichtig aanbrengen, anders is het te veel. Sleek staat erom bekend dat hun producten ook goed uitkomen op een wat donkere huid. Dan weet je dus altijd zeker dat ze goed pigment bevatten! Ik ben erg te spreken over het palette, en gebruik hem altijd met liefde!

Sleek is sowieso te koop op hun online webshop, klik hier voor de link.

Liefs Jennifer,

Heb jij al een product van Sleek en zo ja, hoe bevalt hij?

 

4 Comments

 1. Melissa

  Nee haha eigenlijk heb ik er nog geen maar misschien ga. Ik kijkenvoor dit palletje!
  Ojaa superleuk dat je weer zoveel artikels maakt!!
  xx

 2. Ik heb nog een producten van Sleek, maar wil er wel graag een! Waar heb jij je Sleek product gekocht, want ik weet niet zo goed waar ik moet zoeken 😉
  Leuk artikel!
  liefs,
  Iris x

Leave a Comment