Swagy 2D bags

PIC_0259

 

Er is een beetje een nieuwe trend ontstaan, namelijk de tassen van Swagy 2D Bags. Er zijn al bepaalde celebs mee gespot. De tassen van Swagy 2D bags zijn namelijk niet zomaar tassen. Ze hebben zoals de naam al zegt 2D effecten, zodat het niet zomaar een platte tas lijkt maar een tas met een soort diepte erin. Ik heb een tas ontvangen, en lees dus snel verder voor de review!

PIC_0260

 

Zo ziet de tas eruit. Hij is oranje met wat grijs, en een soort beige. Ook zit er wat zwart tussen, en de stoffen knopen zijn wit. Het is een best bijzondere tas, je moet er wel van houden. Ik vind het persoonlijk erg leuk, maar er past bijvoorbeeld niet heel veel in. Het is dus geen geschikte schooltas voor bijvoorbeeld je boeken. Maar het is wel een handige tas om bijvoorbeeld de stad in te gaan ofzo, gewoon voor kleine dingen. Ik vind de tas zelf wel erg leuk, maar de kleuren passen niet heel goed bij me. Ik draag nooit echt oranje. Maar, de tas is wel leuk!

PIC_0261

 

Dit is de binnenkant van de tas. Je ziet dat hij echt heel erg plat is, net een pannekoek! Maar van voren lijkt het of de tas niet plat is, dus 2D. Dat is wel erg bijzonder. De tas sluit met zo’n magneet dingetje, wat ook wel handig werkt. Aan de achterkant van de tas is het zwart, en zit er een kleine rits. Je hebt verschillende vakken in de tas. Het verbaasd je nog wat je allemaal kwijt kan! Ik vind de tas wel erg leuk en grappig, maar weet niet of ik er nou heel snel mee zou gaan lopen. Maar, het idee is natuurlijk wel erg leuk!

De tas die ik heb kost 24 euro. Op de site staan allerlei verhaaltjes, die bij de tassen passen. Erg leuk om even te kijken! De verzendkosten binnen Nederland zijn 6,75.

946873385011505080613

 

Ga jij ook zo’n tas aanschaffen?

9 Comments

 1. Jenniferlovertje!

  Haha

 2. Ik vind het onwijs grappig :p maar ik zou het zelf niet kopen.

 3. Ilina

  Hoe hypocriet eigenlijk, op je youtubefilmpje zag je dat je de tas afschuwelijk vond en nu doe je alsof je ze mooi vindt

 4. sophie

  je had toch eerst een andere tas?x

 5. Haha, ligt het aan mij of zag ik in je unboxing een andere tas? Leuke tassen trouwens. (:

 6. Leuk jenniee <3 loveyoux
  JUMBUM

 7. sanne

  Wat is dit voor bullshit! Je schrijft er een goede review over terwijl je in die unboxing zei dat je hem niet zo mooi vond.

  Bullshit

Leave a Comment