T-shirt van Je M’appelle.

PIC_0621

Laatst kreeg ik een t-shirt opgestuurd van de leuke webshop Je M’appelle. In deze webshop vind je allemaal hele leuke kledingstukken. Je kunt er simpele t-shirtjes vinden, maar ook leuke truien of hemdjes met neon kleurige bandjes. Ik heb vandaag voor jullie een artikel van het shirtje dat ik opgestuurd gekregen heb. Lees dus snel verder!

IMG_0620

Dit is het shirtje. Hij is simpel zwart, en heeft een fijne stof. Het heeft een mooie ronde hals, die ook iets lager loopt. Dat is mooier, dan een hals die ongeveer in je nek zit. Op het shirt staat een tekst, met witte letters erop gedrukt. Er staat op het shirt: ‘ It’s a good day to have a good day’. Onderaan het t-shirt staat ook nog eens in witte letters het merk van de webshop: Je M’appelle. Zoals je kunt zien heeft het t-shirt lange mouwen. Ik heb hem in een S besteld, maar normaal heb ik een XS. Ze hadden alleen geen XS. Wel moet ik zeggen dat het shirt gewoon helemaal strak loopt, en dus totaal niet te groot voor mij is. De lengte is iets te lang, maar dat maakt niet uit aangezien ik mijn shirtjes altijd in mijn broek stop. De shirtjes vallen dus we klein op de webshop.

PIC_0622

Ik ben heel erg te spreken over het t-shirt, ik vind hem echt heel erg leuk! Hij is te combineren met van alles, ik zelf droeg hem eerst met een zwarte broek. Dat staat natuurlijk erg mooi en classy. De letters gaan er ook niet af, want het t-shirt is al vaak gewassen. Ik raad je zeker aan om even op de webshop te kijken. Ook de verzending duurde niet lang, en kwam gewoon met de brievenbus post. Altijd als je een trui of een shirtje koopt bij Je M’appelle krijg je de 3=1 deal. Dat is natuurlijk nog eens lekker shoppen.

Het t-shirt dat ik heb kost 42,96 (bij de 3=1 deal 14,32) en is hier te bestellen.

Liefs Jennifer,

Heb jij al iets leuks gezien op de webshop?

4 Comments

 1. Sam

  Leuk, ik heb hem een tijdje geleden ook gekregen!

 2. Melissa

  Leukk T-shirt!! Ik ga zeker een kijkje nemen op de site!!
  xx

 3. anoniem

  Het was leuker geweest als je had laten zien hoe je het kon combineren maar verder een top artikel! (dit is echt geen haatreactie maar meer een tip ofzoiets ;))

Leave a Comment