Tag: 20 Euro make-up challenge.

Vandaag heb ik voor jullie een challenge die al meer rondgaat op internet, namelijk de: 20 euro make-up challenge! Misschien hebben jullie er al iets over gehoord en zo niet? De 20 euro make-up challenge is dat je voor 20 euro aan make-up koopt en daarmee een full-face maakt, dus foundation, oogschaduw, lipgloss noem zo maar op. Ik heb geen producten gekocht maar ik heb een beetje in m’n eigen smash gezocht naar super super budget producten en daarmee een look gemaakt! Ik weet de prijzen ook niet precies, maar ik heb op internet rondgezocht en opgeschreven, dus is het bedrag niet goed? Neem het me alsjeblieft niet kwalijk.

In totaal kostte dit bij elkaar: 18,29. 

Wat heb ik allemaal gebruikt?

Etos compact powder- 4,39.

Essence eyeshadowbase- 2,49.

Etos kohlpencil 004- 1,69.

Catrice mono eyeshadow 40 ‘Talk Like An Egyptian’- 2,79.

Action max mascara- 0,99.

H&M blush 18 Sweet Rose- 3,95.

Essence stay with me lipgloss- 1,99.

Zoals je ziet heb ik veel Kruidvat producten, Etos en natuurlijk Action! Laten we snel beginnen!

Stap 1. We beginnen natuurlijk met de oogschaduwbasis, zodat de oogschaduw langer blijft zitten en de kleur beter uitkomt. Smeer dit ook een beetje onder je oog want daar komt zo oogpotlood overheen.

Stap 2. Nu zet je een vrij dikke lijn met een blauw oogpotlood boven je oog en voor de helft lang je onderste wimperrand. Ik heb het met een kleur gedaan, omdat ik dat wel leuk en zomer’s vind. Ookal neigt het weer er niet echt naar…

Stap 3. Ik heb boven het oogpotlood een gouden glitterige oogschaduw gebruikt voor een leuk effect. Ik heb die ook als highliter gebruikt en in de binnenste ooghoek.

Stap 4. Dan eindigen we de ooglook met een mascara. En dan natuurlijk mijn favoriete super super budgetmascara: Action max mascara!

Stap 5. Ik heb laatst echt de liefde van m’n leven gevonden: De H&M blush! Hij is zoo mooi, perzik-oudroze met een mooie gouden shimmer!! Die breng ik ook gewoon aan.

Stap 6. En hoe kunnen we onze lippen nou vergeten? Die kleuren we in met een lichtroze gloss, ik gebruik deze van Essence, prachtig!!

Dit was ik even vergeten: Voor stap 1 had ik natuurlijk de Etos compact poeder op moeten doen en plaatsen maar daar kwam ik dus later achter!! Sorry!

En dit is de final-look!!!

Ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben, en dat jullie deze look gaan dragen of een inspiratie!!

xxx Jennifer.

Leave a Comment