Tag: 7 Deadly Sins Of Beauty

Het is weer eens tijd voor een tag!! Deze tag gaat al meer rond op meerdere blogs, en het leek me wel leuk om het zelf te gaan doen! Deze tag vind ik altijd leuk om bij andere te lezen en misschien vinden jullie dit ook wel leuk! Ik heb gekozen om dit te doen met de producten die ik eigelijk elke dag wel gebruik, of in ieder geval heel vaak want ik heb best veel make-up enzo en dan werd het een beetje een erg lange tag dus vandaar! Veel leesplezier!

Hebzucht:

Wat is je goedkoopste beautyproduct?

Dat is zeker het oogpotlood van de Action. Die heb ik een keer in een setje gekocht, maar deze is toch wel erg fijn. Hij was iets van 50 cent ofzo? Eigelijk kan een oogpotlood niet goedkoper. Het is gewoon een basic zwart oogpotlood, en meer bijzondere kleuren heeft Action dan ook zeker niet. Maar als je opzoek bent naar een goed zwart oogpotlood? Raad ik je deze zeker aan! Het enige is wel dat hij soms wat weinig pigment heeft, maar dan kun je de kleur altijd natuurlijk opbouwen!

Wat is je duurste beautyproduct?

Het Naked 2 palette van Urban Decay natuurlijk! Dit palette was volgens mij 43 euro in de Sephora in Saint-tropez. Dit palette gebruik ik echt bijna iedere dag. Je kunt er alle kanten mee op, van smokey naar natural. Als je een goed palette wil met naturelle maar toch misschien smokey kleuren? Dan raad ik je deze zeker aan, want er zitten 12 oogschaduws in en daar betaal je 43 euro voor. Dat is goedkoper dan dat je 12 mono’s van Urban decay zou kopen.

Woede

Met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?

Dat kan er eigelijk maar met een zijn, een eyeliner! Ik heb hier even een gel-liner gepakt, die toch iets makkelijker gaat maar toch soms irritant kan zijn. Soms lukt het en soms niet, dat is nou eenmaal zo. Soms wilt het gewoon echt niet lukken na 5x proberen en dan loop ik gewoon zonder eyeliner. Maar als het lukt, is het toch echt heel erg mooi!

Gulzigheid

Wat zijn je lekkerste beautyproducten?

Handcreme en lipbalsem!! Deze vind ik echt lekker & fijn. Handcreme doe ik vaak op nadat ik mijn nagels heb gedaan, en lipbalsem altijd voor het slapen of gewoon als ik ruwe en droge lippen heb. Als het dan nog allebei lekker ruikt, is het voor mij perfect! Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch ook bruisballen voor in bad heel erg lekker vind, maar die heb ik niet meer in huis liggen dus die kon niet op de foto!

Luiheid

Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

Natuurlijk de wimperkrultang. Ik ben er mee gestopt om dit te doen, want eigelijk heeft het bij mij weinig effect. Ik heb al krullende en lange wimpers van mezelf dus waarom zou ik het doen? Ik heb ook het gevoel dat ik wimpers verlies waarneer ik dit doe, dus deze laat ik echt liggen.

Trots

Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?

Mascara en mooie gelakte nagels. Mascara maken mijn wimpers lang, vol en gewoon lekker zwart. Nagellak maakt mijn outfit vaak gewoon helemaal af! Ik lak mijn nagels het liefst in felle kleuren, zoals geel, groen, felroze en neon! De bovenstaande blauwe nagellak van Bourjois vind ik ook heel erg mooi!

Jaloezie

Welke beautyproducten zou je het liefst willen ontvangen als cadeau?

Dit zijn er nogal wat. Ik vind het heel erg leuk als ik een lekker geurtje krijg, ik ben ook gek op mooie oogschaduwpalettes met lekker veel kleurtjes en de blush en highliter zijn ook echt een must. Het liefst wil ik gewoon ook alles met shimmer, dus als je mij een cadeau wil geven? Geef me een mooi oogschaduw palletje met veel kleuren en mooie glitter, een heerlijk parfum, glimmende blushes met een patroontje en een glitterende highliter die mijn wangen stralend maken!

Andere tags:

20 euro make-up challenge.

My mobile

Lipstick tag

Product reviews die je hier voorbij zag komen:

H&M blush, Essence ready for boarding eyeshadow palette, Bourjois 1 seconde gel nagellak, Action max mascara.

Dit was de tag dan, hopelijk vonden jullie het leuk en bedankt voor het lezen!

xxxxx Jennifer

 

 

3 Comments

  1. Super leuke tag!

    Ik volg je via bloglovin, volg je me terug? Ik zou het super leuk vinden, om jou als volgen te hebben :)

  2. shany adriaenssens

    hoeveel kost die justin bieber parfum

Leave a Comment