Tag: How much is your face worth.

Er gaat al een tijdje een tag rond en die heet de ‘How much is your face worth’ tag. Het is dus de bedoeling dat je alle prijzen van de producten die je dagelijks gebruikt, bij elkaar optelt en kijkt hoeveel je nou dagelijks op je gezicht smeert. Lees snel verder!

Clarins Instant light brush-on perfector (concealer): 26,00            Maybelline Dream mat powder: 11,99.                                                 Essence i love stage eyeshadow base: 2,49.                                              Too faced natural eye palette: 40,00.                                                       Hema eyeliner: 3,75.                                                                                Action Max mascara: 0.99.                                                                   Essence Class of 2013 (limited edition) blush: 2,99.                              Sephora poudre illuminatrice compacte: 11,90.                                  Bourjois Effect 3D lipgloss: 10,90.

Jongens, schrik niet. De totale waarde van de make-up wat ik dagelijks op mijn gezicht is: 111,01 euro! Ik schrik hier eigelijk best wel een beetje van. Hoeveel eten zou je hier wel niet van kunnen kopen? Oke maar goed, ik ben nu wel te weten gekomen voor hoeveel geld ik dagelijks op m’n gezicht smeer. En ik wil nog even zeggen: Er komen meer artikelen aan!

xxx Jennifer.

 

 

12 Comments

 1. mirte

  jennifer ik vind wel dat je overveel make up draagt hoor als je dagelijk`s 111,01 euro er aan verspild en het gaat er ook weer van af . een ding . wees slim meid we zitten in een crisis doe niet meer zoveel op

  • Jennifer

   Ik weet zelf ook dat ik best veel make-up draag, maar het is nou eenmaal mijn hobby.. Dat we volgens jou in een ‘crisis’ zitten, betekent niet dat ik mijn hobby moet opgeven en geen make-up meer mag dragen?

   • mirte

    zeg lieve jennifer ik zeg niet dat je moet stoppen maar doe gewoon wat minder en koop niet telkens bij als het nog niet op is!!! als je het niet wil moet je het zelf weten maar geld verspillen aan wat snel op gaat whatever .

 2. Ik kocht de laatste tijd ook heel veel make-up, maar ik ben nu minder gaan kopen omdat het zonde is, en vooral van al die dure dingen die jij hebt, want wow, zoveel dure producten als 11 jarig meisje is niet normaal hoor, en je ziet er ook nog eens bijna niks van. En trouwens, je hebt echt geen concealer nodig, moet je mijn voorhoofd ‘ns zien!

 3. Linsey

  Phoe, dat is een hoop geld, haha! En je bent 11 stond op je site? – niet gemeen bedoeld, puur uit nieuwsgierigheid

 4. Eva

  Heey Jennifer,
  Makeup is je hobby dus ik zou zeggen, lekker mee doorgaan!
  De een besteed haar geld aan kleding, de ander aan makeup.. :)
  Hihi, zelf besteed ik ook best veel geld aan makeup dusja.. ik herken het. :p
  Je maakt echt super leuke artikels en filmpjes,
  Ga zo door <3
  xxx Eva

 5. Ezraax

  Je hebt als je makeup op is, dan heb je 110,00 op je gezigt gesmeerd toch? Pff, laat Jennifer gewoon!

Leave a Comment