Talking with Jen #1; Middelbare, afscheid & meer artikelen!

foto-1

 

Vandaag heb ik een nieuw onderwerp voor jullie, namelijk: Talking with Jen! Ik vond persoonlijke update ofzo, iets te gewoon wat iedere blogger heeft. Het is wel een soort persoonlijke update, maar dan met een mijn eigen tintje. Ik heb genoeg te vertellen over van alles en nog wat. Wil je weten wat er op dit moment speelt? Lees dan snel verder!

Hierboven zie je een foto van mijn klas, bij het eindfeest.

samen_1228396027

 

Dit is niet de scherpste foto, maar oke. Het begon bij de eindmusical, van groep 8. Wij hadden de musical, zo leuk! We konden stemmen, en uiteindelijk is het met de meeste stemmen Switch geworden! Ik denk niet dat het verhaal heel boeiend voor jullie is haha. Wij hadden sowieso elk jaar een maandsluiting. Dus dat we ieder jaar met onze klas een optreden deden. Ik vond dat altijd super leuk om te doen, en dit jaar was dus de musical! Een musical is natuurlijk veel uitgebreider met bekleding, liedjes scene’s en noem maar op. Daarom vond ik het best spannend! Ik had een niet zo’n heel grote rol, maar ook niet een kleine. Ik was samen met mijn vriendin Imke serveerster, Imke was Mira en ik was Bella. 2 Tuttige serveersters, die soms even een arrogant toontje hadden. Die rol vond ik vanaf het begin al super leuk! De tekst van de liedjes en de scene’s vond ik helemaal niet moeilijk om uit mijn hoofd te kennen. Ik heb er zegmaar geen 1 keer echt voor gezeten, om voor te leren. Het ging helemaal uit mezelf! Oefenen, oefenen, oefenen daar bestonden de laatste 3/4 weken uit. Maar oefening baart kunst, want ik heb met mijn klas een super leuke musical neer gezet! Ik ga misschien de stukjes waar ik in speel aan elkaar plakken, en in een video zetten. Laat even weten of je dat wilt zien!

1003684_210006939151091_1736724810_n

 

Deze foto herken je vast wel, want dit is de foto van mij en mijn vriendinnen bij het eindfeest. We deden op school 3 x de musical: s’ochtends ( kleuters ) s’middags ( andere groepen ) en s’avonds voor de ouders. S’avonds na de musical, was meteen het eindfeest. Ik voelde me niet heel fit, want ik had buikgriep maar heb er toch wel een feestje van gemaakt. Het eindfeest was thuis bij een jongen uit mijn klas. We hebben met z’n allen gedanst, en natuurlijk super veel lol gehad. Dit was echt een hele leuke avond, en zal hem net als de musical nooit vergeten.

Een paar dagen daarna was het zover, het einde van groep 8. Het was de laatste dag, en vond het gek genoeg best spannend. Natuurlijk spreek je je vriendinnen echt nog wel, maar dit is wel de laatste keer dat je echt bij elkaar bent. Dat dacht ik toen, de hele dag. Aan het einde van de dag was het dan echt zover, en was het een soort ‘knuffeltijd’. Ik heb gehuild, maar volgens mij huilt iedereen wel bij het afscheid haha. Ik ga iedereen heel erg missen, maar ik zie de middelbare als een soort ‘nieuw begin’.

IMG_9609

Nu is het zomervakantie, en ben ik officieel een brugpieper. Ik ga naar het KSG in Apeldoorn natuurlijk, waar ik woon. Ik heb er heel erg veel zin in, en heb mijn klas op de kenningsmakingsdag al ontmoet. Ik heb een leuke klas ( denk ik ). Waarom ‘denk ik’, je hebt ze toch al ontmoet? Ja dat is wel zo, maar ik leer iemand beter kennen als je echt met elkaar praat en dat was er toen niet van gekomen. Na de zomer vakantie ga ik naar de 1ste. Ik vind het een beetje spannend, maar ook wel super leuk. Denk maar zo: Iedereen in de 1ste is op zoek naar nieuwe vrienden/vriendinnen en iedereen heeft hetzelfde gevoel. Ik heb er echt zin in, want het voelt als een nieuwe start. En wat ik heel leuk vind: nieuwe schoolspullen kopen! Daar komt natuurlijk nog een shoplog van! Owja, ik ga mavo-havo doen.

IMG_9923

 

Dan is dit het laatste onderwerp. Meer artikelen! Het is natuurlijk zomervakantie, en dan heb ik extra tijd om meer artikelen en filmpjes te maken! Ik ga niet elke dag een artikel online zetten, maar om de dag. Ik weet ook niet waarom, maar ik vind dat leuker en anders heb ik niet genoeg ideeën voor elke dag. Als jullie nog super leuke ideeën hebben voor filmpjes of artikelen, hoor ik het super graag!

Dit was dan mijn 1 ste Talking with Jen! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen, en ik vond het in ieder geval super leuk om te schrijven! Bedankt!

946873385011505080613

 

Hoe vind/vond je het om naar de middelbare te gaan?

21 Comments

 1. Britt

  Heel leuk!!
  Wat ben je toch een leuke meid:)

 2. Anoniem

  Heey Jennifer, echt een leuk artikel (ik weet niet hoe je het moet noemen) Ik wil het filmpje best zien lijkt me leuk!! En het klinkt best grappig wij hebben de KSE en jullie de KSG!! :)
  Ik vind je blog echt super ga zo door!!

  Liefs Anoniem

 3. Julia

  Ik vond het best spannend om naar de eerste te gaan (ga nu naar 2a kbl) (zat op tl :S )
  het is heel leuk hoor! ;).
  Veel plezier als brugpieper 😀 het word vast heel leuk
  XXXXXXx

 4. Anneleen

  Leuk artikel, vaker doen(: en ben wel benieuwd naar die musicalstukjes!
  Ik vond de 1e klas een hele leuke tijd! Veel plezier! x

 5. Anouk

  Heei ,
  Leuk artikel !
  Ik vond het best spannend om naar de middelbare te gaan maar je moet denken iedereen is nieuw.
  En het valt echt wel Mee !
  X

 6. hahahahahhahahhahhahaha geinig hoor :)

 7. Danoniem

  Heeee ik zit al een tijdje op de middelbare school en ik ga na de zomervakantie naar 3 kgt. Het is heel erg leuk op de middelbare! Geloof me!!

  xx

 8. Hey Jennifer, leuk artikel! Het lijkt me leuk om stukjes van je musical te zien 😀 En het eerste jaar middelbare is meestal wel erg leuk, dus je hoeft je geen zorgen te maken denk ik :) x Dian.

 9. hei jen ,
  ik ga volgend jaar weer naar de 2 kbl/tl
  WEER ! ben dus blijven zitten =(
  het is wel leuk hoor de middelbare , Hoop dat je snel vrienden maakt

  xoxo

 10. oekechiller 2.

  Hoj Hoj Jen !
  Wat maak jij een ontzettend leuke artikeltjes meid !
  ik ga nu naar de 3e en de middelbare is echt ontzettend leuk !
  De leraren zijn ook ontzettend aardig, sommige kinderen uit mijn klas zijn ontzettend gemeen tegen ze maar ik vind dat niet acceptabel hoor, leraren zijn ook maar mensen, ik maakte heel snel vrienden omdat mensen mij heel leuk vinden.
  Ik hoop dat jij ook snel nieuwe vrienden maakt maar dat denk ik wel aangezien je zo’n vlotte babbel bent ! haha.
  het lijkt me heel komisch en gezellig om stukjes van jou musical te zien,
  och och ik wist nog toen ik dat moest doen, de musical het leukste van het jaar he haha. Oh wat vliegt de tijd toch ook als je het zo druk hebt hahaha 😀
  Ik wens je alle geluk toe, en laat ons snel weten hoe het is op jou nieuwe school he, sta te popelen ! Hahaha 😀

  xoxoxoxoxoxoxooxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxooxoxoxoxoxoxo

 11. sophie

  ik wil dat van de musical wel zien!xxx

 12. Marli

  hee jennifer!

  je zegt dat je het heel spannend vind snap ik! maar kom je ook nog bij kinderen uit je groep 8 in de klas xxxx .

 13. Marli

  o en dat van de musical wil ik wel zien 1 xxxx

 14. Roos

  Leuk artikel!

 15. hee! leuk artikel, voor mij is het niet echt nieuw meer haha, ik zit inmiddels al in klas 3. maar ik vond het in ‘t begin wel eng, maar je went er wel aan hoor meis! Kus, Xxx.

 16. Charlotjelover

  Heey jen!
  Vorig jaar ging ik ook naar de brugklas, ik was super zenuwachtig! Maar het valt reuze mee. Je moet wel open staan voor andere en niet meteen beoordelen, maar als je dat doet komt het zeker goed! En jij maakt vastenzeker veel vrienden hoor!
  De grootste verandering is het vele huiswerk en de toetsen(weet niet hoe het zit met mavohavo maar ik deed gym!)
  als je naar de 2de gaat krijg je weer een nieuwe klas! Xx
  En als je met een vriendin samen naar de brugklas gaat, ga niet alles samen doen anders maak je zeker geen nieuwe vrienden

 17. Anouk

  Leuk die stukjes van de musical voor een video! Ik ga deze zomer naar 4VWO, heb een groep overgeslagen op de basisschool, groep 6 😉 Ben altijd de jongste van de klas maarja boeieeend. Veel plezier in de eerste en succes :)

 18. Lina

  Hee!
  Leuk artikel en de foto van jou is erg mooi:)
  Lijkt me leuk om de filmpjes van jou musical te zien! Ik ga nu naar TL3 en ik vind toch echt het eerste jaar het leukste !

 19. he ,
  leuk artikel zeker vaker doen
  heb je instagram

 20. Yente

  Hee!

  Ten eerste vind je blog heel leuk! En ten tweede ga ik na de vakantie naar de 2e en ik ken de spanning om naar de 1e te gaan. En ja, bij het groep 8 afscheid heb ik ook lopen janken. Maarja, de middelbare school is echt heel leuk hoor, haha. Je moet gewoon niet de drukke en brutale idioot uithangen en dan komt alles goed. Hoe stom het misschien ook klinkt zal ik in de klas als ik jou was niet al de tijd praten, hoe leuk het ook is, maar als je in de les gewoon al een gedeelte van je werk afhebt heb je thuis minder werk! En ja, het is echt veel. Maar echt, leer voor je so’s en repetities. Want met goede cijfers wordt school echt veel leuker, haha.

  XOXO.

  PS. JA MAAK ZO’N MUSICAL FILMPJE YAY.

 21. Hey jennifer ik ga ook naar de eerste mijn vakantie is bijna voorbij met bijna bedoel ik dus dat ik morgen naar school ga we hebben maar een ander half uur school ik ben niet echt zenuwachtig dat ben ik eigelijk bijna nooit. Maar zo’n musical filmpje zou wel leuk zijn onze musical heette spookie. bij onze school kun je de dvd ervan kopen ze filmen het dan op de laatste optreden met de ouders en dan kon je ervan te voren 5 euro meenemen en dan kun je de dvd na de vakantie ophalen maar ik ga ik heb een blog xxx een meisje (http://beautyeyelash.blogspot.nl/)

Leave a Comment