Tas van Misstella.nl

IMG_0839

Jullie konden in het ‘Whats in my bag?‘ filmpje al zien dat ik een hele leuke tas ontvangen heb. Het is een tas van Misstella.nl! Ik heb in de video al iets uitgelegd over de tas en de webshop zelf, maar in dit artikel vertel ik nog net iets meer. Wil je weten wat? Lees dan snel verder!

Op de webshop kun je van alles bestellen. Je kunt gaan voor natuurlijk een tas, leuke hoesjes voor je mobiel of denk aan iets heel anders zoals kleding. Kort om, je kunt eigenlijk alles wel vinden op Misstella.nl!

IMG_0840

Dit is de tas die ik uitgekozen heb. Ik heb niet echt veel tassen, en merk dat ik ze steeds vaker nodig heb als ik bijvoorbeeld met vriendinnen de stad inga. Ik heb een Cowboysbag en een Eastpack, maar beide tassen zijn groot en de Cowboysbag weegt best veel. Daarom had ik nog een goeie handtas nodig. Op de webshop kwam ik een hele mooie tas tegen, deze dus. Het is een beetje een beige kleur, wat ik ook wel leuk vond omdat de zomer er al weer rustig aan komt. Op de tas zitten allemaal details zoals je ziet op de eerste en tweede foto. De details zijn allemaal een beetje rosegoud wat ik erg mooi bij de kleur vind staan. De tas zelf weegt ook helemaal niks.

IMG_0842

Ook de binnenkant is leuk versierd met een leuk printje. De tas is niet heel erg groot, maar ook niet te klein. Eigenlijk gewoon zoals een handtas hoort te zijn. In het midden heb je een soort groot zakje waarin je van alles kan doen, met een ritsje. Ook zit er aan elke kant een vakje voor bijvoorbeeld je mobiel, of wat andere dingen. Je kunt er dus heel veel in kwijt! Ook zit er een verleng hanger bij voor je tas. Zo kun je de tas ook nog eens over je schouder dragen. Het merk van deze tas heet: Fangmeizi. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat deze tas niet van echt leer is. Het is namelijk imitatieleer.

Deze tas kun je hier kopen en kost 29,95.

Liefs Jennifer,

4 Comments

 1. De binnekant van die tas is echt zo mooi!

 2. Melissa

  Leuke tas!
  En voor €29,95 is hij best goedkoop voor zo’n mooie tas^_^
  xx

 3. Wauuw jennifer je hebt echt hele leuke filmpjes zeker mee doorgaan !! En ga je misschien ook een filmpje maken over je familie ofsow dat zou wel leuk zijn zo n filmpje je moet echt doorgaan met filmpjes maken zijn echt zoooo leukk
  x nikki

 4. Lotus

  Leuk artikel!
  Ik ga dit jaar naar Amerika .
  En had. Nog Een tas nodig,maar ik wist niet welke door jou heb ik nu de tas gevonden . En heb hem meteen besteld .heel erg bedankt Jennifer!

Leave a Comment