Telefoon hoesjes van Phonegeek

IMG_0696

Herinneren jullie de samenwerking met Phonegeek nog? Ik kreeg toen een paar spullen opgestuurd, om te testen voor mijn blog. Ik was erg te spreken over de telefoon hoesjes die ik toen kreeg, en gebruik ze nog steeds met veel plezier. Ik kreeg laatst weer 2 telefoon hoesjes opgestuurd, om er uiteraard weer een artikel over te maken. Wil je een fashionable aztec hoesje zien, en een schattig beren hoesje? Lees dan snel verder.

IMG_0697

Hierboven zie je de 2 hoesjes.

Het linker hoesje, is dus het aztec hoesje. Dit is een hard case, wat betekent dat hij van plastic is dus natuurlijk hard. Ik vind dit een erg leuk kleurig hoesje, ook leuk voor in de zomer natuurlijk. Ik heb 2 hoesjes voor de iPhone4, maar je kunt ook hoesjes kopen voor andere telefoons. Wat ik een nadeel vind van een hard case hoesje bij een iPhone, is dat hij er bij mij erg moeilijk af gaat. Daardoor zijn al flink wat hoesjes kapot gegaan, omdat ze er gewoon niet af wilde. Dit was nu ook het geval bij dit hoesje, wat ik erg jammer vond. Ik ben namelijk wel zo’n iemand die af wil wisselen met hoesjes, en dat gaat dan moeilijk. Maar, het blijft een nog steeds een super leuk hoesje!

Het aztec hoesje kost 12,95 en is hier te bestellen.

PicMonkey Collage

Dit hoesje heb ik op mijn mobiel zitten, omdat ik hem gewoon enorm schattig vind. Dit is een hoesje van Rilakkuma, en dit is een silliconen hoesje. Dit hoesje werkt ook heel handig als je je mobiel laat vallen, zoals je bij mij op de foto ook wel ziet. Door de zachte zijkant en achterkant, stuitert het hoesje als het ware als je hem laat vallen. Ook zit het hoesje er heel stevig omheen, en is hij groter dan je mobiel zelf. Je ziet de oortjes boven de bovenkant van je mobiel uitkomen. Het hoesje is natuurlijk ook erg schattig, heel veel mensen maken ook de opmerking: ‘Wauw, jouw’n hoesje is echt heel leuk!’.

Dit hoesje kost 14,95 en is hier te koop.

Bijhalve dat Phonegeek hoesjes verkoopt, hebben ze ook nog meer. Denk aan skinstickers, stofkapjes of hoezen voor je iPad. Voor zowat iedere mobiel is er wel iets leuks te vinden, neem zeker even een kijkje op Phonegeek.

Liefs Jennifer.

Wat is jouw’n telefoonhoesje op dit moment?

3 Comments

 1. Het hoesje met de aztec print vind ik echt super gaaf! Jammer dat hardcases inderdaad zo snel kapot gaan, dat is bij mij ook al een aantal keer gebeurt.

  Liefs,
  Iris x
  ps. Ik heb je een maitje gestuurd 😉

 2. Melissa

  Die aztec print is echt super leuk!!
  En het beertje is Gwn cuteee!
  xx

 3. mariko

  Die met het beertje is zo leuk ik zag hem bij de v&d en wil hem ook kopen

Leave a Comment