Telefoonhoesjes en accessoires van Phonegeek.nl!

IMG_8416

 

 

Ik heb weer een super leuk pakketje ontvangen, en dit keer heb ik een pakketje van Phonegeek.nl! Phonegeek is een super leuke online shop, waar je allerlei hoesjes en accessoires voor je mobiel kunt bestellen. Van een schattige halve theemok, tot een stoer hoesje met een spiegel! Ik heb er natuurlijk een artikeltje over geschreven, lees snel verder!

Over Phonegeek:

Phonegeek is dus een online winkel. Je kunt er van alles bestellen voor je mobiel, zoals op de foto hierboven.Je kunt ook accessoires kopen, zoals plugin dingetjes, of mobiel hangers! Maar ook hebben ze hele coole bling hoesjes, met een soort diamantjes en allemaal strass stenen erop! Het is een hele leuke website, kijk dus snel op phonegeek.nl!

Ik ga alle dingen bespreken die ik heb ontvangen.

IMG_8399

 

Stofkapje Rilakkuma met chocolade – hij kost 5,95.

Ik mocht naast 2 hoesjes, ook dit product ontvangen. Dit is een ‘stofkapje’. Ik dacht eerst ook: ‘Huh, wat is in hemelsnaam een stofkapje?’. Het is dus een figuurtje of iets, wat je in het ‘gaatje’ van je mobiel stopt. Dus in de opening waar normaal je koptelefoon in gaat. Je kunt hem in alle soorten kopen, maar ik vond deze wel echt heel leuk. Het is van het merk Rilakkuma ( i love it!) en het is dus een schattig beertje met chocolade.

IMG_8401

 

Zo staat hij.

IMG_8411

 

IMG_8412

 

Zwart Blaze mirror hoesje – hij kost 16,95.

Dit is een hard shell hoesje, wat betekent dat dit een hard hoesje is. Ik heb deze uitgekozen, die enorm cool is! Het is een zwart hoesje, met op de achterkant gewoon een spiegel! Zo kun je jezelf altijd even checken, haha! Wat ik wel een minpuntje vind, is dat je als je hem aanraakt al je vette vingerafdrukken op het spiegeltje ziet. Maar ja, wat verwacht je dan met een spiegeltje haha. Je kunt hem altijd even schoonmaken met bijvoorbeeld een brillen doekje.

IMG_8415

 

Leuk toch!

IMG_8403

 

IMG_8404

 

iMug Koffie mok hoesje – Deze kost 16,95.

Dit is dan alweer het laatste hoesje. Maar wel een hele leuke! Dit is een halve koffie mok, met een echt hand vat! Super cool natuurlijk. Je hebt deze in verschillende kleuren. Wel is het natuurlijk niet zo handig, want als je hem bijvoorbeeld in je broekzak wilt stoppen kan dat niet door het handvat. Hij neemt ook veel ruimte in beslag, als je een handtasje hebt ofzo. Maar, ik gebruik hem gewoon voor thuis en als ik niet veel hoef mee te nemen! Echt een super gaaf hoesje!

IMG_8408

 

Wauwieee!

IMG_8398

 

Ik ben heel erg blij met de producten van Phonegeek! De verzending ging snel, ik had hem na 1 dag! Het zijn leuke hoesjes, en accessoires. Ik ben erg tevreden over de webshop, en hun producten!

Je kunt al deze dingen kopen op: Phonegeek.nl!

Liefs Jennifer,

4 Comments

  1. Sophie

    leuke hoesjes!

  2. Ik vind die hoesjes echt geweldig!
    Balen dat ik geen Iphone heb.. Haha!

  3. Echt leuk! Ik heb een iphone5 daar hebben ze nog geen leuke hoesje voor.

Leave a Comment