Tip: Hair dip dye chalk bij Etos!

IMG_8933Gisteren was ik even bij Etos, en weet je wat ik daar zag liggen? Een pak met 12 hair dip dye chalks! Ik heb deze niet gekocht, maar mijn zusje wel en ik mocht ze even van haar lenen om te reviewen. Lees snel verder voor de review!

IMG_8934Het zijn dus 12 kleuren krijt voor in je haar. Hier staat een beetje op hoe je het moet doen, en je kunt het gewoon simpel uitwassen met shampoo onder de douche. Dit pakje heb ik gevonden bij de nagel verzorging, en kost 4,99.

IMG_8936Dit zijn de kleuren. Eigenlijk heb je alle keus, want je kunt ook kleuren mengen. Gewoon eerst de donkerrode, en daarover heen een beetje wit en tadaa je hebt roze! De krijtjes breken wel vrij snel, wat wel zonde is. Maar als ze breken kun je ze natuurlijk alsnog gebruiken, dus heel veel maakt het niet echt uit.

IMG_8937Maar is het wat voor die 5 euro? Ik heb het natuurlijk op m’n zusje’s haar uitgeprobeerd, omdat het van m’n zusje is. Het werkt best goed! Ik heb hier donkerblauw, lichtgroen & lichtblauw in haar haar gedaan. De donkere kleuren zijn heel gepigmenteerd, dat je er maar 1x mee langs je haar moet. Bij de lichte kleuren heb je dat niet, maar die kleuren kun je opbouwen.

IMG_8939Echt een goeie tip voor meiden die een keer hair dip dye chalk willen proberen! Het ligt gewoon bij de Etos, en het kost maar 5 euro. Het werkt ook nog eens supergoed! Owja, ik heb mijn hair chalk op Ebay besteld, willen jullie daar ook een review van zien?

Liefs Jennifer,

Heb jij al een keer hair dip dye chalk geprobeerd?

43 Comments

 1. Heei leuke review ik ga ze zeker kopen.
  Je bent echt mijn voorbeeld!
  Ik heb ook een eigen blog en ik werk ook met wordpress en ik heb gezien dat jij dat ook doet maar ik weet niet hoe je meerdere foto’s in 1 artikel plaatst wil je me hiermee helpen en me even vertellen hoe dat moet.
  Xxxx je grootste fan!!!

 2. Ezra

  Heel mooi Jennifer!
  & als je tijd hebt mag ja altijd reviews schrijven!
  X-Jes
  Ook een van je grootste fans
  Ezra xXx

 3. door

  stoepkrijt voor je haar? of werkt dat niet. het lijkt er wel op. krijg je er geen dode punten van? want dat vind ik zonde van mijn haar

 4. Heei, echt een superleuk artikel. Ik ga het ook kopen, maar is de kleur er helemaal uit als je hebt gedoucht? x

 5. Liesa

  Heyy Jennifer,

  Zou je het misschien leuk vinden als ik een pakketje naar je opstuur met o.a.

  – 12 nagellakjes van herome
  – de nieuwe haarproducten van Ghul ( shampo, conditioner, serum, masker)
  – 3 lipsticks van catrice
  – 2 blushers van rimmel london
  – het nieuwe oogschaduwpalette van dior

  Ik hoop dat je reageert

  Groetjes liesa x

 6. Suze

  Hoi, Jennifer bij de action heb je deze krijtjes ook genaamd pastel krijt. Voor 24 kleurtjes betaal je 2 euro ofzo ik heb ze er ook gehaald. de kleuren zijn dekkender dus die zou je een keertje kunnen proberen!

 7. hoi ik heb een tip, maak je haar eerst nat doe dan haarkrijt erop wacht tot t droog is en dan spuit je der haarlak op! zo komen de kleuren veel mooier uit!!

 8. anouk

  hee jennifer!!

  ik heb deze krijtjes ook een keer bij de action gehaald dat ligt bij de verf spullen ik geloof dat die tussn de 1/2 euro waren.
  misschien heb je er wat aan!

  XX ANOUK

 9. larissa

  Heei jennifer, ik ben al een tijdje op zoek naar dip dye en nu weet ik welke ik wil gaan kopen, door jou! Heel erg bedankt!

  Xxx-lariss

 10. Lynn

  Heel leuk!!
  Ik ga het zeker ook proberen
  Zelf heb ik dit al wel een keer met echte verf gedaan maar het lijkt me zo veel makkelijker!!
  Thnxxxxx

 11. Marina

  heeijj ik wil graag blauwe dip dye kopen maar die goedkoop is maar niet dat je ze er meteen eruit wast weet je miss een winkel het liefst niet online
  xx

 12. kayleigh

  ik vint dat je haar erg klitebos er van word en als je het kamt is het er uit maar ik vin het wel een mooie kleur hebben

 13. Romy

  Verkopen ze het nog in de etos, want op de site staat dat ze het niet hebben of niet bestaat…
  Xo

 14. Hee

  Dat krijt lijkt me erg anders dan normale dip dye. Zelf heb ik een klein stukje normale dip dye in mijn haarinplant het lichtpaars. Maar de regenboog lijkt me ook erg leuk!

  Groet quinty

 15. wietske

  he
  je hebt echt een leuke site ,zeker mee doorgaan !!!
  die haarkrijt wil ik zeker proberen
  leuke optie als je je haar niet mag kleuren van je ouders,of extentions kan ook
  groetjes wiets

 16. heey ik wilde ff vertellen voor alle meiden op etsy.com zijn ook veel dip dye krijtjes en ook extentions maar pas op dat je niet dollars moet betalen in plaats van euro’s en dat je wel op de prijs let want sommige zijn duur en sommige goedkoop !
  Liefs Dieuwke Ariƫns xx

 17. Maroesjka

  Bij welke etos hebben ze die haarkrijt dan?? Heb al diverse filialen bezocht en gebeld,maar nergens kennen ze het…..

 18. heey. het lijkt me ook leuk om te kopen, maar werkt het ook met donker bruin haar? -xx-

 19. Melissa

  Jullie zijn egt dom stel je voor ze zijn uitverkocht egt dom bij elke Etos is het uitverkocht wat dan

 20. Raveem

  ik heb zwart krullend haar dus ik wil weten kan ik het daarmee ook gwn aanrengen en hoelang duurt dat dan dat erin krijgen. als je dan gaat brostelen gaat het er dan weer uit

 21. Hee!!,x
  Kan Je Het nog Steeds Bij De Etos Kopen ? .
  Werkt het ook Op Donker Bruin Haar Want Anders Dan Dan Doe iK mijn haar Lichter

 22. Michelle

  Hey! Dankje voor deze review, zag op allemaal Amerikaanse sites dat ze deze verkopen, maar kon niks vinden of ze het ook in Nederland verkopen. Behalve in jou review! Echt super, ga meteen kijken bij de etos :)

  Groetjes

 23. Hoi hebben ze ook bij de Etos een kleur want ik heb maar een kleur nodig en dat is Blauw.

 24. roze vogue

  Heb heel veel Etos filialen gebeld en aangeschreven,maar nergens kennen ze het haarkrijt……

 25. Wauw, ga ik zeker halen bij de etos!
  Ik heb namelijk stijl haar en donkerbruin kleur haar zou het mij wel mooi staan caramel bij de puntjes maar mijn huidskleur is net tussen in de blank en de getint.
  Zou het mij wel echt leuk staan denk je ?

  xx Ano

 26. I LOVE HAARKRIJT!!!!! :) P.S. bEn jij ook zo’n fan van 1deriction.

 27. Ik heb nu zo’n lekker bad genomen maar m’n haarkrijt was eruit. Dikke drama!!!!!!!!!!:-(.
  #gauwweernieuweingdaan.

 28. Hooiiiiiii,

  Mijn vriendin heeft blond haar dus ik heb het voor haar gekocht VOOR dit
  het werkt helaas niet op bruin haar :(

  Ik zou zeggen KOOP HET!!!

 29. Marloes

  Ik heb zelf pastelkrijt (krijt wat erg uitveegt en waarmee je heel mooie tekeningen kan maken) en dat lijkt er precies op!!!! In hetzelfde doosje maar dan met iets meer en ook in die vierkante krijtachtige vormen. Zou het hetzelfde zijn?

 30. Estherhil

  Ik heb het gebruikt op blond haar en HELP!! het gaat er echt niet meer uit! Wat nu?

 31. Iemand

  Wauw heb het niet eens gevonden

Leave a Comment