Trind Voorjaar/Zomer collectie

IMG_0755

Je hoort de vogeltjes al fluiten, je ziet de zon schijnen en het blijft steeds langer licht. De zomer komt er aan! Ook zie je dat veel merken hun Voorjaar of Zomer collectie in hun assortiment hebben, en Trind nu ook! Trind heeft een speciale collectie voor deze zomer, genaamd: ‘De Beauty & The beach’ collectie. Deze vrolijke kleurtjes halen je helemaal uit de donkere winter, en brengen je helemaal in de zomer stemming. Ben je benieuwd hoe ze bevallen? Lees dan snel verder!

IMG_0756

Alle kleuren van links naar rechts:

Burst my Bubble: Een girly bubblegum roze kleur, die op een suikerspin lijkt.

Surf’s up: Een diepe parelmoer blauwe kleur, de kleur van de zee.

Mellow Yellow: Een fel gele kleur, hij doet je denken aan de zon.

Appletini: Een groene kleur met een subtiele gouden glinstering.

Miss O’Hara: Een donkerroze kleur.

Mint Julep: Een mooie turquoise kleur die je doet denken aan de tropische stranden.

Zoals je ziet zijn het vooral felle en leuke kleurtjes, perfect voor de zomer. De nagellak van Trind is niet zomaar nagellak, maar er zit nog veel meer in! De nagellak verzorgt en versterkt de nagels, heeft een schitterende glans en blijft lang zitten. Ook droogt de nagellak heel erg snel. Bijhalve dat Trind kleurige lakjes heeft, hebben ze ook heel veel verzorgende producten.

Mijn nagels zijn er zoals altijd weer slecht aan toe, dus ik kan niet elke kleur steeds opnieuw op mijn nagels doen. Daarom gebruik ik een nagel wiel, hopelijk is dat ook goed!

IMG_0757

Hier zie je alle kleuren in precies dezelfde volgorde als de vorige foto.

Alle kleuren dekken goed, alleen bij de groene en turquiose kleur zie je nog een stukje nagel. De lakjes lakken erg fijn, en ze drogen inderdaad snel! Of de lakjes je nagels versterken weet ik niet, omdat mijn nagels van zich zelf echt heel erg slap zijn. Wel vind ik de kleuren heel erg mooi, maar niet zo speciaal. Dit zijn eigenlijk wel de standaard kleuren die altijd in een zomer collectie zitten. Alleen de kleur Surf’s up vind ik wat specialer dan de andere. Ik ben erg te spreken over de collectie van Trind! Ze doen eigenlijk alles wat ze beloven, echt een aanrader.

De Beauty & the Beach collectie zal verkrijgbaar zijn in de winkels vanaf Maart 2014. Voor een flesje van 9 ml betaal je 10,12. Trind kun je onder andere kopen bij Etos, maar ook bij Bol.com. 

Liefs Jennifer,

Ga jij een lakje kopen van deze leuke Trind collectie?

5 Comments

 1. Wauw mooie kleuren! Vooral Surf’s up vind ik prachtig!!
  xxx

 2. Anouk

  Ik vind hun nagellakjes echt geweldig mooi, alleen jammer dat ze best duur zijn!

 3. jasmin

  leuk! Nu weet ik waar ik Trind kan kopen bedankt dat je het even genoemd had ; )

 4. Anoniem

  Hey jennifer
  Leuk blog met welke camera maak je je foto’s voor je blog?

  Xx

 5. Melissa

  Die eerste is echt mooi!! x

Leave a Comment