Urban Decay Flushed palette

IMG_1057Laatst ontving ik een pakketje van Greatbuycosmetics. Dat is een webshop waar ze allemaal high-end merken verkopen, maar dan voor een fijn prijsje. De meningen over de webshop zijn verdeeld. Sommige mensen denken dat het merk echt is en dat ze niet meer in de winkels verkocht konden worden omdat er iets kapot of oud was. En anderen denken dat het echt fake is. Lees snel verder voor de review van dit palletje van Urban Decay!

IMG_1058Dit is het palletje. Het ziet er prima uit, en er zat ook nog eens een doosje omheen. Het is een palletje van Urban Decay met erin een blush, bronzer en highlighter. Ik vind de buitenkant erg mooi, en het past ook goed bij het merk. Het doosje sluit met een magneetje.

IMG_1062Dit zijn de kleuren. Zoals je ziet is het allemaal een beetje rommelig in het palletje. Toen het aankwam was het spiegeltje in de deksel helemaal onder het poeder, en zit er net zoals nu allemaal blush in de bronzer en highlighter. Het is niet heel erg, maar het zou wel een reden kunnen zijn dat het product niet meer verkocht mocht worden in de winkel en dus echt kan zijn.

IMG_1064Dit zijn de swatches, ze vallen me best wel tegen om eerlijk te zijn. De bronzer is heel licht, en nijgt naar oranje toe. Als je een hele blanke huid hebt, is dit palletje waarschijnlijk perfect voor je. Maar voor mij is dit te licht. De highlighter is ook enorm licht, maar toch heeft die wel een mooie glans. En de blush is nog het beste gepigmenteerd van alle drie de kleuren. De blush en bronzer zijn allebei mat, en de highlighter is vanzelfsprekend natuurlijk shimmery.

IMG_1066

IMG_1067Dit is mijn huid met alleen concealer en poeder op.

IMG_1070

IMG_1071En dit is mijn gezicht met de blush, bronzer en highlighter op.

Ik weet niet of ik nou enorm veel verschil zie tussen zonder en met het product op. Ik ben totaal niet te spreken over de bronzer, omdat hij gewoon te oranje voor mij is. Ook zie ik hem amper op mijn huid, omdat ik niet enorm wit ben. De highlighter en blush zijn allebei wel mooi. Ik denk dat ik voor Urban Decay zelf wel meer verwacht had. Ik kan je dus niet vertellen of deze webshop echte merken verkoopt, of het nagemaakt heeft. Het is een prima palletje, maar dan raad ik je hem aan als je een wat lichtere huid hebt. De verzending viel trouwens wel mee, het duurde ongeveer een weekje.

Klik hier voor de webshop.

Dit palletje kost 12 dollar, dus dan moet je uitgaan van 9 a 10 euro. Klik hier voor het palletje.

Liefs Jennifer,

Heb jij al ervaring met deze webshop?

8 Comments

 1. Hoii
  Leuk dat je weer bezig gaat!!
  Xx

 2. Noa

  Leuke review Jen! Maar zijn deze producten wel echt? Ik betwijfel het.

  Liefs Noa ♥

 3. Sarah

  Leuk Jen! Birthday haul kan je doen op youtube! dat is leuk!!

 4. Melissa

  Wow!
  Die foto van de zijkant, heb je echt zulke lange en gekrulde wimpers?

 5. deborah

  echt super mooie kleuren!

 6. Echt een hele leuke artikel. Ik snap wel dat je meer gaat focussen op youtube. Aan de ene kant wel jammer, maar je filmpjes zijn wel superleuk. :) :) :)

 7. Lisa

  Leuk! Is greatbuycosmetics een buitenlandse webshop?

Leave a Comment