Vichy lipbalm & handcreme van Skinpharma

IMG_9147Als jullie mijn unboxing video gezien hebben, hebben jullie gezien dat ik van Skinpharma een paar dingen van Vichy kreeg. Skinpharma is de grootste online webshop met apotheek cosmetica. Ben je benieuwd wat ik van de Vichy spullen vind? Lees dan snel verder!

Ook kreeg ik een ander product van Vichy, iets om je lijf slanker te maken. Dit is niet voor mijn leeftijd geschikt, daarom heb ik het weggeven aan mijn moeder. Ik schrijf er dus geen review over.

IMG_9148Laat ik beginnen met de lipbalsem van Vichy! Ik hou van lipbalsems, en heb er eigenlijk ook veel te veel van. Ik smeer het elke dag op, en ben eigenlijk soort van verslaafd! Vichy is niet echt een budgetmerk, maar wel een heel goed merk.

IMG_9149Dit is het tubetje. Het is een klein schattig tubetje, en de ‘applicator’ is een tuutje. Er zit 15 ml in, en hij is heel handig voor in je tas maar natuurlijk ook voor in je stash.

IMG_9152Hier heb ik de lipbalsem op m’n lippen. De lipbalsem is niet heel dik, maar ook niet heel dun. Het zit er precies tussen in, heel fijn. Hij maakt mijn lippen heel erg zacht, zonder velletjes. Het is gewoon een transparante lipbalm. Ook trekt hij erg snel in, wat natuurlijk ook fijn is! De lipbalm heeft wel een sterke geur, waar ik niet zo’n fan van ben. Maar, omdat hij zo fijn is neem ik dat voor lief.

IMG_9153Ik vind de lipbalsem heel erg fijn, hij maakt mijn lippen zacht en geeft een mooie glans. De sterke geur is een beetje een nadeel, maar oke. Ik raad hem aan als je echt hele droge lippen hebt, maar ook als je gewoon wat zachtere lippen wilt!

De lipbalsem kost 6,89 en klik hier voor de pagina waar je hem kan bestellen.

IMG_9154Dan een handcreme van Vichy! Ik ben erg fan van handcreme, en dan al helemaal voor het slapen gaan. Ik wil wel graag dat een handcreme snel intrekt, en geen vettig laagje achterlaat. Doet deze dat wel?

IMG_9156Nee hoor! Deze is echt super fijn, en precies goed naar mijn wensen! Hij is niet te dik en niet te dun, en trekt snel in. Hij ruikt heel lekker naar wat citrus, en in ieder geval heel lekker fris. Hij laat een zacht laagje achter. Je voelt het wel, maar je blijft niet aan iets plakken als je iets pakt. Hij is echt heel erg fijn!

IMG_9157Ik vind deze handcreme dus echt heel erg fijn. Hij trekt snel in & ruikt lekker. Goed gekeurd voor de droge handjes dus! Al zou je denken: ‘Ik heb toch geen handcreme meer nodig? Het is al lente!’. Maar nee, met dit weer in Nederland niet haha. Ik vind hem erg fijn, zeker een aanrader als je een goeie handcreme zoekt!

De handcreme kost 7,02 en is hier te bestellen.

IMG_9158Ik vind beide producten erg fijn, opzich valt de prijs best mee met hoe de producten werken! Zeker een aanrader.

Wil je VichyLa Roche-Posay,EucerinBiodermal, … online kopen, dan kan dat vanaf nu bij Skinpharma.nl

Klik hier voor de website van Vichy, en hier voor de website van Skinpharma.

Liefs Jennifer,

 

1 Comment

  1. Eehhh wel even een correctie: Skinpharma.nl is niet de grootste webshop met apotheek cosmetica. Ik denk dat wij bij Farmaline minstens even groot (of zelfs wel groter) zijn dan hun. Bezoek ons ook zeker eens op http://www.farmaline.nl!

Leave a Comment