Wat moet je nou doen op een regenachtige dag?

Ik heb heerlijk zomervakantie, maar dan kijk ik naar buiten en zie ik het weer. Regen, regen en nog eens regen. Soms weet ik dan gewoon niet wat ik moet doen. Heb jij hetzelfde probleem als ik heb? Kijk dan snel verder, want ik heb een aantal leuke dingen verzonnen die je kunt doen op een regenachtige dag zoals vandaag.

1. Een beauty-middagje.

Dit idee kan natuurlijk niet ontbreken op een beautyblog. Organiseer een gezellig beauty-middagje! Maak een masker, een voetenbad of geef jezelf een uitgebreide en verwen manicure. Je kan natuurlijk ook naar je kamer hollen en daar in je make-up kast gaan zitten snuffelen of je ergens inspiratie uit op kan doen voor een geweldige en knallende make-up look. Heb je een zusje/zus? Vraag haar om met je mee te doen! Ga zitten met een bank vol kussens, maak voor ieder een voetenbad en geef elkaar een manicure en mooie gelakte nagels! Maak een maskertje met cacao en yoghurt en je hebt volgende dag een supermooie en gladde huid!

2. Shopping-girl!

Je gaat natuurlijk niet even naar de stad, om leuk in het Kruidvat te gaan shoppen met zulk nat weer. Nee, je gaat online bestellen! Zoek leuke shops op het internet, en leg je bankpas maar alvast klaar! Ik zal hieronder een paar leuke shops weergeven:

Nelly.comBoozyshop.nl, onlinemakeup.nl, H&M.nl, alicejo.com, cosmobrands.nl, enchantra.com, webshopcherize.nl, coastalscents.com, nonpareilboutique.com, zoeva.de.

3. Cooking!

Natuurlijk is het super leuk om even los te gaan in de keuken. Je kunt van alles bakken, cupcakes, taarten, lunch, salade’s en noem maar op. Ik zou zeggen, kijk op internet even naar receptjes wat jij lekker vind. Ik vind het altijd hartstikke leuk om cupcakes te gaan bakken, en dan versieren met marsepein en dan nog strooien met mooie eet-diamantjes mmm!!

4. Diy.

Je kunt ook creatief gaan denken. Ik had laatst een idee: Kijk in je kledingkast naar al je kleren, en zoek wat leuk bij elkaar past. Je maakt er dan een foto van en je print het uit. Je maakt er een aantal, een boekje ervan maken en bovenaan je kast hangen. Dan hoef jij elke ochtend niet meer te zoeken maar kun je gewoon iets leuks nemen uit jou zelfgemaakte diy fashion-book! Dat kun je natuurlijk ook met make-up doen. Zoek op internet: Face chart. Dat is een gezicht waar je met make-up kan kladderen en zo je eigen look maakt! Ook kun je sieraden maken.

5. Chill.

Ga op de bank zitten, met de openhaard aan gordijnen dicht en een voetenbad. Ook kun je een filmpje aanzetten en een bakkie chips erbij! Je kunt ook op de computer rond gaan surfen naar make-up dingen enzo.

6. Clean.

Ik vind dit altijd hartstikke leuk: Je kamer op gaan ruimen! Ik ruim altijd mijn beautycase op en deel het opnieuw in. Zo kom je ook tot rust en heb je een hele mooie en schone kamer. Ik heb ook altijd best wel een troep op mijn kamer en ben dus blij als ik kan opruimen op een vrije dag. Zoek het dan ook uit, je kunt best een paar dingen weggooien of weggeven zodat je weer los kan gaan in de winkels voor make-up!!

7. Kom tot rust.

Kom even tot rust van al die regen buiten, en pak een leuk boek. Ga dan op je kamer zitten, of op de bank met de lichtjes aan en verdiep je in je boek! Misschien vind je je boek wel zo leuk dat je niet kaan stoppen met lezen!

Dit waren al mijn tips, ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben en dat jullie zelf ook wel wat gaan doen uit dit lijstje.

xxx Jennifer.

Wat doen jullie vaak op zo’n regenachtige dag?

 

1 Comment

  1. Ha Jennifer,
    Wat een goede tips! Daar kan ik wel wat mee op deze regenachtige zondagmiddag. Ik vind het dus tijd voor tip 5. Lekker even chillen :-)
    X Maris

Leave a Comment