Welke make-up producten MOET je echt hebben?

IMG_0247

Er zijn zoveel soorten en kleuren make-up producten. Je hebt ze natuurlijk niet allemaal ECHT nodig, maar je vind het leuk om te hebben. Vandaag heb ik een paar make-up producten op een rijtje gezet, die je als beauty liefhebber moet hebben voor het maken van mooie looks. Lees dus snel verder!

IMG_0249

1. Een eyeliner: Een eyeliner opent echt je ogen. Soms doe ik mijn ene oog wel eyeliner, en de andere niet om te kijken wat voor een verschil het eigenlijk heeft. Heel erg veel! Je oog krijgt een soort extra lijntje, waardoor ze groter lijken. Ook maakt het een look helemaal af. Ik gebruik elke dag eyeliner!

2. Een oogschaduwbasis: Je hebt echt niet perse oogschaduw nodig, maar oogschaduwbasis is een must. Als je het op je oogleden en in je wenkbrauwen smeert laat het je eyeliner, mascara en wenkbrauwpotlood beter zitten.

3. Een mascara: Dit is misschien wel logisch, want volgens mij heeft elke beginneling met make-up een mascara. Mascara maakt je wimpers gewoon langer en voller, en opent je blik. Stel dat ik ziek ben ofzo, ik doe gewoon mascara op!

3. Een wenkbrauwpotlood: Dit is niet nodig, maar het is wel een favoriet van mij en daarom laat ik hem graag zien. Ik gebruik al heel lang die van Hema, en hij is al bijna op! Dagelijks teken ik mijn wenkbrauwen heel zacht bij, zodat ze iets voller zijn. Door je wenkbrauwen iets bij te tekenen, heeft je gezicht meer een uitdrukking!

IMG_0250

1. Een goeie gezichtpoeder: Om je gezicht mat te maken en misschien je concealer of foundation mee af te poederen, gebruik je een compact powder. Zelf gebruik ik het liefst een transparante poeder, omdat dat er wat natuurlijker uitziet. Ik heb zelfs al pan geraakt!

2. Een concealer: Je hebt niet meteen een hele laag foundation nodig om je huid egaal te maken, want met een beetje concealer lukt het ook al heel goed! Een beetje onder je ogen, en wat op je oneffenheden als je die hebt.

3. Een zachte kleur blush: Blush kan ook erg veel doen voor je gezicht. Het veranderd meteen je uitstraling met blozende wangetjes! Met een naturelle kleur zit je altijd goed, en dat past overal bij!

4. Een zachte kleur lipbalsem/lipgloss/lipstick: Ik wil vaak wel iets op m’n lippen hebben, en wat ik dan fijn vind ik een naturelle kleur lipgloss. Dit is er een van Essence die een zachte kleur heeft, een lekker geurtje, en die ook nog eens verzorgd. Zo heb je dus alles in 1!

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

 

Wat is jouw’n favoriete make-up product?

9 Comments

 1. rachel

  ik denk toch mascara en eyeliner en leuke artikel

  jij bent heel goed

 2. Sule

  Mascara & Concealer 😉 Bedankt voor je artikel! Weet jij misschien welke Concealer het beste doet? Ik wil graag een stift concealer snap je dat? Xx

 3. Melissa

  Mascrara&Concealer heb nu echt grote wallen

 4. die glossylipbalm van essence zijn echt zo fijn! maak een review over de NIEUWE lipsticks please! x BIG FAN ga naar mijn website! beautyyforyou.wordpress.com

 5. Leuk, je kan goed bloggen.
  Mijn favoriete make-up product is dan toch wel mascara en eyeliner. XD

 6. Mascara en Concealer als ik echt moest kiezen.

 7. JenniferLOVER001

  Hi Jennifer, ik gebruik zelf graag mascara alleen ben bijna blut. De mascara die ik nu gebruik is bijna op!! Weet jij een budget aanrader??

 8. ik vind wenkbrauwgel ook erg een musthave want mn wenkbrauwen zijn best dik en gaan snel door de war dus vind ik dat een goede oplossing 😀

Leave a Comment