WINACTIE HOESJES-OUTLET

pizap.com14380890534961

Ik heb vandaag een super leuke winactie voor jullie! Hoesjes-outlet.nl vroeg mij of ik samen met hun een winactie wou organiseren voor mijn lezers. Kijk snel verder, als jij een hoesje uit wilt zoeken t.w.v 15,00!

IMG_1315

Ik heb dit super leuke hoesje uitgekozen. Misschien is het niet heel duidelijk de zien, maar tinkerbell staat erop en die kust het appeltje van jou (Apple) telefoon. Daaronder staan glinstertjes als effect dat ze aan het vliegen is. Het hoesje is vooreerst doorzichtig met een gouden bumper. De achterkant van mijn telefoon is helemaal kapot, en dat was niet zo mooi op de foto dus vandaar!

Dit hoesje kost 14,99 en is hier te koop!

Schermafbeelding 2015-07-28 om 13.22.27

Nu gaan we het hebben over de webshop Hoesjes outlet.nl! Ik vind dit oprecht een leuke webshop met een niet al te groot assortiment, wat de keuze erg simpel maakt. Als je hoesjes van Ebay gewend bent, is dit best een prijzige webshop want de hoesjes zijn gewoon iets duurder. Maar je krijgt er wel goeie kwaliteit voor! Ze verkopen hoesjes voor de Iphone 5/5S, Iphone 5C, Iphone 6 en 6+. Ook hebben ze hoesjes voor de Galaxy S4. Ze verkopen niet alleen hoesjes, maar ook kabeltjes, portemonnees en veel verschillende soorten hoesjes van hardcases tot bumpers! Zeker een aanrader om even rond te neuzen :)

Maar het leuke van dit artikel is natuurlijk de winactie! Je kan alleen meedoen via mijn blog, en mijn youtube kanaal betrek ik hier niet bij.

Wat kan je winnen?
Je kan een hoesje winnen t.w.v 15 euro, die je vervolgens zelf mag uitzoeken!

Wat moet je doen om te winnen?
Laat een leuke reactie achter waarom jij een hoesje wilt winnen, het hoeft niet super uitgebreid ( ik snap dat het lastig is om te bedenken ) als je er maar een beetje uitspringt:)

Wil je alvast even rondkijken op de webshop? Klik dan hier!

Ik stuur je een mailtje als jij gewonnen hebt <3

Liefs Jennifer,

44 Comments

 1. Jaëlla Thomassen

  Ik doe super graag mee! Ik heb voor mijn telefoon nu geen enkel hoesje, waardoor hij best beschadigd is. Maar ik krijg een nieuwe telefoon want deze is vreselijk En daarvoor wil ik wel graag een goed hoesje! En als ik niet win, koop ik er sowieso een hoesje! Alvast gefeliciteerd voor de winnaar! Xxx

 2. Laura

  Super leuk hoesje! Vet leuk dat je weer bent begonnen met bloggen. Ik keek elke week altijd op je blog of er een nieuw artikel op stond, jammer genoeg was dat niet zo. Maar ik vind het echt leuk dat je nu weer bent begonnen met bloggen. Ik heb net een nieuwe telefoon (net 3 dagen) en daar moet natuurlijk wel een leuk hoesje om heen. En toen zag ik dit artikel en dacht meteen JAA, hier moet ik aan meedoen.

  Super leuk dat je dit mag doen.

  Groetjes,

  Laura

  xxx

 3. K heb nu al heel lang t zelfde hoesje , en k heb er ook maar 1 maar hij is zwart dus vind ik hem een beetje saai! Deze hoesjes zien er leuk uit en k was al een tijdje op zoek naar een nieuw hoesje! X

 4. indy

  ik vindt het heel leuk dat je dit doet <3 en ik zou het ook heel leuk vinden om het te winnen maar als iemand anders wint vindt ik het ook niet erg als diegene er maar gelukig mee is xx

 5. Hey Jennifer!

  Ik doe zeker mee aan je winactie! 😀
  Ik heb zelf nog de iPhone 4, maar mijn vader heeft de iPhone 5.
  Het lijkt me super leuk om hem te verrassen met een leuk hoesje (hij heeft tenslotte al heel erg lang een simpel zwart hoesje..).

  Xx Sascha :)

 6. Natasja

  Aaah wat een leuke winactie Jennifer! Ik zou zo graag willen winnen, omdat al mijn hoesjes verrot zijn Altijd breken er stukjes in de hoekjes bij mij af en ik vind zelf dat ik geen leuke / fijne hoesjes heb.
  Hele leuke winactie dit! Hopen dat ik win, maar ik gun het natuurlijk iedereen haha
  Liefs, Natasja.

 7. Charlotte groenhof

  Ik wil wel graag meedoen! Ik was net op zoek naar een nieuw hoesje en ik vind die doorzichtige met een figuurtje erop echt helemaal geweldig!

  XOXO Charlotte

 8. Maren

  Hoooooi! ik doe mee, ik wil heel graag een hoesje winnen, want ik heb net een nieuwe telefoon waar ik dus pas 1 hoesje voor heb ;D
  je filmpjes en blogpost zijn super leuk

 9. Meggie

  Super leuke winactie, laatst had ik al een een hoesje bij een random site besteld en hij was echt super cool, ik was er helemaal trots op! Alleen is die helaas na een week al kapot gegaan :( Dus dit komt eigelijk wel een beetje vanpas haha.. Ik had al op de site even rond gesnuffeld en vond een hoesje echt super leuk namelijk een watermeloen hoesje voor de iPhone 5s ! Ik hoop echt dat ik zou winnen ! Liefs x

 10. Dinorah

  Hey Jennifer,

  Wat een leuk artikel & wat een leuke winactie. Gelukkig upload je nu wat meer, ik heb je gemist op youtube. Je moet snel weer eens een video opnemen met je zusje, ze is zo schattig! Ik doe btw mee met je winactie. Ik heb een superleuk hoesje gezien voor de iPhone 5S. Waarom ik moet winnen? Hmm, dat is best een lastige vraag. Ten eerste gun ik het iedereen om te winnen. Mijn zus heeft nog niet echt bepaald een leuk/goed hoesje, ik doe voor haar mee, als ik dat nog niet gezegd had. Dusja, leuke vlogs!

 11. Roos

  Heey, ik volg je al brmest wel lang:) ik zou het leuk vinden om te winnen omdat ik net een nieuwe iphone 5 heb gekregen… Dus een leuk hoesje zal wel van pas komen:)
  Groetjes Roos

 12. Lotus

  wat leuk! ik zou graag willen winnen omdat ik al zo lang hetzelfde hoesje heb! (een zwarte). en ik kan maar geen leuke vinden, op deze site heb ik echt een paar hele leuke gezien
  ik volg je al best lang maar plaats eigenlijk nooit een comment maar dit kan ik niet voorbij laten gaan!

 13. Marit

  Supeer leuke winactie!! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik al best wel lang een nieuw hoesje wil,maar eigenlijk geen leuke kan vinden. Xx

 14. Echt een super leuke winactie ik zou het heel leuk vinden als ik zou winnen.
  Ik heb zelf namelijk echt veel hoesjes voor mijn telefoon en ik zoek nog een paar leuke achterkantjes. Ik vind het ook erg mooi en spaar ook graag hoesjes.
  De website heeft zelf ook erg leuke hoesjes .
  Ik volg je al heel lang en heb ook nog nooit een comment ofzo achtergelaten maar dit wil ik natuurlijk niet missen.

 15. Naomi

  Ik zou heel graag willen winnen! Omdat ik net een nieuwe telefoon heb

 16. Britt

  Hey (:
  Ik zou graag willen winnen omdat ik hele leuke hoesjes zag en ik graag eentje wil winnen omdat ik alleen maar pruthoesjes heb en ik niet echt een kon vinden voor een redelijke prijs die ik leuk vond… Maar ga zo door met je video’s en je blog je bent geweldig ! Groetjes britt ☺️

 17. ah jammer dat er voor mijn telefoon geen hoesje verkrijgbaar is! succes iedereen die wel meedoet aan deze winactie, hihi.

  kus, demi.

 18. Nilofar

  Ik wil meedoen voor me broer die bijna jarig is, dan heb ik gelijk al een leuk cadeautje!! Helaas kan ik niet voor mezelf iets kiezen maar ja…

 19. Rachel

  ik heb net even gekeken en ze hebben echt leuke hoesjes. Ik heb gisteren mijn telefoon laten vallen en het scherm was helemaal stuk eigenlijk kwam dat het meest doordat ik geen hoesje om had en ook niet echt hoesjes heb echt super dom natuurlijk.
  Ik wist eigenlijk niet dat je een blog had maar nu wel en dat is erg leuk want je hebt leuke artikelen en video’s.

  xx Rachel

 20. Rosalie

  Hee Jennifer! Wat superleuk dat je een winactie doet! Waarom ik zou willen winnen is: 1. Het is een superleuke winactie + een superleuke site, ik wilde er zelf ook een hoesje bestellen tot ik jou winactie zag! 2. Ik heb een tijdje geleden een iPhone 6 gekregen, en in de winkels zijn er nog niet echt leuke hoesjes, dus ik loop met zo’n klaphoesje, maar die vind ik vet onhandig! Ik hoop dat ik win, maar ik gun het de rest ook! liefs Rosalie.

 21. Nadia

  Heey Jennifer,

  Ik doe mee, omdat ik nooit echt een hoesje van kwaliteit heb gehad…
  Ik heb laatst 3 hoesjes op MiniInThebox besteld en 1 daarvan ging gelijk kapot, maarja dat kan je verwachten als je 3 hoesjes voor 5 euro in totaal koopt!

 22. Femke

  Ik doe mee!

  Ik zou hem graag willen winnen omdat mn vader altijd zeurt dat ik een hoesje om mijn telefoon moet doen, maar ik het altijd zonde vind om er geld aan uit te geven, dus vind dit een hele leuke actie!

 23. Olivia

  ik zou graag willen winnen, zodat ik hipster foto er mee kan maken 😉

 24. Kim

  Hee lieve Jennifer!

  Wat een mega leuke win actie! Hij komt ook echt super goed uit op dit moment! Mijn telefoon was gecrasht wat ik echt super erg vond dus toen kreeg ik als een soort noodoplossing een nieuwe, maar die vond ik echt verschrikkelijk. Gelukkig ben ik bijna jarig en krijg ik ein-de-lijk mijn iphone 5s! Ik ben daarom al een tijdje op zoek naar leuke telefoonhoesjes en dit is gewoon voor mij de oplossing! :) Je hebt echt een superleuk hoesje uitgekozen dus heb ik meteen de site gecheckt en wauww al win ik waarschijnlijk niet ga ik zeker nog eens rondneuzen op die site. Ik weet niet hoe het komt maar jouw videos en artikelen komen altijd precies op het juiste moment voor mij :) en je bent ook mijn favoriete youtuber want we hebben ook dezelfde leeftijd dus dan zijn je tips ook altijd heel handig en je geeft me inspiratie. Liefs Kim x

 25. Naomi

  Hey Jennifer

  Als eerste super leuke win actie waarom ik zou willen winnen is omdat me ouders altijd zeuren waarom ik geen hoesje om me telefoon wil omdat het allemaal een beetje prijzig is Voor de iPhone 6+ en dit leek mij een uitgelezen kans om een keer mee te doen aan je winactie hoop dat ik win maar als iemand anders hem wint hoop ik dat diegene er veel plezier er in gaat hebben

  Xx

 26. ilse

  hee, super leuke winactie! ik doe zeker mee! omdat ik geen hoesje heb en dat ik best onhandig ben dus mijn mobiel valt best snel.

 27. ilse

  hee, super leuke winactie! ik doe zeker mee!! omdat ik best onhandig ben dus ik laat snel mijn mobiel vallen.

 28. nurcan guldas

  ik zou graag dit willen winnen omdat ik een paar hoesjes heb en mn ouders willen niet dat ik nieuwe koop omdat het geld ‘verspilling’ is dus dit komt goed uit!

 29. Hey Jennifer, ik zou graag mee willen doen want ik vind het zo leuk om vaak hoesjes te verwisselen van mijn telefoon dus 1tje erbij kan zeker geen kwaad 😉 ik hoop dat ik misschien die winactie win

 30. Carlijn

  Heehee,
  Ik vind het een super gaaf hoesje en zou het hoesje graag aan mijn moeder willen geven, ze heeft namelijk eindelijk een nieuwe mobiel, en wij vinden de film tinkerbell altijd heel leuk om samen te kijken

  Je doet het heel leuk jennifer, ga zo met wat je doet!!

 31. Jilles

  Hee Jennifer,
  Echt een hele leuke winactie! ik heb even rond zitten kijken op de website en ze hebben echt hele leuke hoesjes. Ik zou er graag een willen omdat ik mijn telefoon zo vaak laat vallen het is echt erg gewoon :) Dus zo’n hoesje zou heel goed van pas komen! Want persoonlijk heb ik gewoon echt geen hoesje. Niet alleen de winactie is leuk maar je kanaal ook ik bent altijd blij als er een nieuw filmpje op staat. (dat wilde ik ff kwijt) Succes met kiezen en ga zo door met je kanaaal!! Xxx

 32. Ramona

  Heeeyy Jennifer!
  Ik doe mee met de winactie :)
  Het zou echt leuk zijn om te winnen, want ik heb niet zo’n soort hoesje en me ouders vinden het zonde van het geld :(
  Je bent echt een super lieve meid(denk ik, maar weet eigenlijk wel zeker) en ik volg je al sinds het begin! Op youtube was ik je 157e abonnee(I know ik onthoud dat soort dingen)
  Enja ik hoop dat ik win :)
  Lufjoee kuss Ramona♡

 33. Femke Scholten

  Hoihoi!
  Súperleuke winactie! Ik had 2 jaar een iphone 4s, maar ik heb net voor mijn verjaardag een iphone 5s gekregen :) veel leuker natuurlijk dan die 4s, maar leuke hoesjes vind ik niet.. :S Ben wel bang dat hij snel kapot gaat zo zonder hoesje. Hopelijk komt daar nu verandering in!

  xoxo
  Femke

 34. Ellen

  Oh wat een leuke winactie meid! Ik heb echt altijd nood aan hoesjes. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat je ze op deze manier je gsm beschermd. Mijn vorige gsm had ik laten vallen en ik wil heel zuinig zijn met deze die ik nu heb. Een nieuw hoesje komt dus goed van pas! Veel liefs xoxo

 35. Laurel

  Wat lief dat je een winactie voor je volgers doet! Ik vind je site echt prachtig en je video’s op YouTube zijn ook ontzettend leuk! Het hoesje is echt heel mooi en ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit! Xx

 36. Naomi

  Lieve Jennifer!

  Ik hou het kort
  Ik doe mee omdat het superleuk zou zijn als ik me zus kon verrassen met een nieuw hoesje! Dat heeft ze echt verdient ❤️

  Xx Naomi

 37. Manon

  Ik doe mee aan je winactie omdat ik vorige week een nieuwe telefoon heb gekocht en daarom is het wel handig om een hoesje erom heen te doen anders gaat hij straks kapot en dat moeten we niet hebben natuurlijk!!

 38. Famke

  Heee ik wil heel graag Een nieuw hoesje want ik ben gek op mijn iPhone en ik vind het super leuk als er een nieuw hoesje omheen zit daar kan ik gaan van genieten!
  Ik hoop dat ik win want een hoesje uitzoeken is altijd leuk!
  Groetjes Fammie

 39. Sam

  Ik doe graag mee!

  Ik heb net een iphone 4 gekregen van mijn verjaardag, en ik ben op zoek naar leuke hoesjes. Ik heb nu nog geen echt “goed” en leuk hoesje. Dus vandaar dat ik graag meedoe
  X

 40. Lotus

  Ik doe graag mee! Alleen heb ik zelf een iPhone 4s dus ik kan helaas niet mee doen! maar ik zou me moeder graag met een hoesje verassen ze heeft namelijk best wel een zware tijd achter de rug.

  Echt leuk dat je weer begonnen bent met bloggen x ❤️

 41. Roos

  Lieve Jennifer, ik zou heel graag willen winnen omdat ik net een nieuwe telefoon heb, en ik kan wel wat accesoire’s gebruiken hahahaha! Ik vind het trouwens super leuk dat je weer eens een winactie doet ! Ik hoop dat je deze reactie leuk vondt ? Ik ven een erg grote fan van je ! Heel veel Liefs Roos

 42. Victoria

  Ik wil het hoesje graag winnen omdat ik het als cadeautje aan me beste vriendin wil geven.

 43. melissa

  jaaa ik doe zeker mee! ik gebruik nu al een half jaar een hoesje van de action die helemaal lelijk en gekrast is enzo omdat ik nooit een leuk hoesje kan vinden :(

Leave a Comment